Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Vārtus guvušais Bļugers izceļ maiņas biedra nopelnus: ''Es vienkārši atrados labā pozīcijā''

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Vārtus guvušais Bļugers izceļ maiņas biedra nopelnus: ''Es vienkārši atrados labā pozīcijā''
Teodors Bļugers. Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālajā hokeja līgā (NHL) latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers guva vārtus, palīdzot Lasvegasas ''Golden Knights'' ar 4:3 apspēlēt Dalasas ''Stars''. Pēc mača, skaidrojot vārtu guvuma epizodi, latvietis izcēla komandas biedra Kīgana Kolesara nopelnus tajā.

''Domāju, ka mūsu komandai ir labs dziļums visās pozīcijās. Vārtsargi, aizsargi un uzbrucēji – jebkurš, kuru iekļauj sastāvā, var paveikt labu darbu,'' latviešu hokejists raksturoja Lasvegasas komandu.

''Jums būtu jāintervē Kolijs [Kīgans Kolesars]. Viņš paveica teju visu darbu. Es vienkārši atrados labā pozīcijā, ripa pie manis atleca un tālāk jau bija praktiski tukši vārti. Pāris minūtes vēlāk viņš izveidoja vēl vienu labu iespēju, kuru man vajadzēja izmantot,'' par vārtu guvumu medijiem stāstīja Teodors Bļugers.

''Vēlamies spēlēt uzbrukumā pretinieku zonā. Mums bija pāris labas nomaiņas pirmajā trešdaļā, taču otrajā periodā darbojāmies nedaudz vājāk. Vēlamies kontrolēt ripu. Kolesars un Karjē ir fiziski spēlētāji, kas spēj lieliski sargāt ripu. Gribam izmantot viņu spēcīgās puses. Pret tādu spēli ir grūti aizsargāties,'' par sava uzbrucēju virknējuma uzdevumiem izteicās latvietis.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/GoldenKnights/s...