Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Bļugers kritisks par komandas sniegumu, Salivans uzteic ''Sabres''

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bļugers kritisks par komandas sniegumu, Salivans uzteic ''Sabres''
Teodors Bļugers. Foto: nhl.com

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Pitsburgas ''Penguins'' hokejists Teodors Bļugers pēc zaudējuma ar 2:4 pret Bufalo ''Sabres'' bija kritisks par vienības parādīto sniegumu, paužot, ka regulārās sezonas izskaņā nedrīkst doties nenoskaņojušies laukumā.

Teodors Bļugers guva savus sezonas piektos vārtus, taču tas nepalīdzēja ''Penguins'' pārspēt vienu no līgas pastarītēm Bufalo ''Sabres''. Pitsburga piedzīvoja neveiksmi ar 2:4. Teodors Bļugers spēli aizvadīja trešajā virknējumā kopā ar Zeku Astonu Rīsu un Evanu Rodrigesu. Bļugeram šis bija NHL karjeras 50. rezultativitātes punkts, bet šosezon latvietis guvis piecus vārtus un 13 reizes rezultatīvi asistējis partneriem.

''Šajā sezonas brīdī nevaram iznākt nenoskaņojušies uz spēli. Likās, ka viņi ir ātrāki pār mums pēc atlēkušajām ripām, tāpat zaudējām daudz divcīņās. Mums jāiznāk uz šādām spēlēm ar lielāku vēlēšanos, ņemot vērā, ka regulārajā sezonā atlikušas desmit spēles un notiek cīņa par izslēgšanas spēļu vietām,'' kritisks par komandas sniegumu bija Bļugers.

''Penguins'' galvenais treneris Maiks Salivans pauda, ka jāizrāda cieņa pretiniekam: ''Viņi spēlēja ar lielu degsmi. Vārti, kurus Bufalo guva, bija skaisti, un tos iemeta meistarīgi spēlētāji. Neuzskatu, ka parādījām savu labāko sniegumu, taču arī mums bija iespējas, kuras nepratām izmantot.''

Pēc 45 aizvadītām spēlēm Pitsburgas ''Penguins'' ar 59 punktiem atrodas trešajā vietā Austrumu divīzijā. Nākamo maču Bļugera pārstāvētā vienība aizvadīs naktī uz trešdienu, kad spēkosies pret Ņūdžersijas ''Devils''.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/penguins/news/n...