Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Bļugers izņemts no ''Penguins'' ilgtermiņa savainoto spēlētāju saraksta

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Bļugers izņemts no ''Penguins'' ilgtermiņa savainoto spēlētāju saraksta
Teodors Bļugers. Foto: Pitsburgas Penguins

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Pitsburgas ''Penguins'' paziņojusi, ka no ilgtermiņa savainoto spēlētāju saraksta izņemts latvietis Teodors Bļugers, kurš ķermeņa augšdaļas savainojuma dēļ šajā sezonā vēl nav spēlējis.

Šajā Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonā Pitsburgas ''Penguins'' sastāvā vēl nav devies Teodors Bļugers, kurš iedzīvojās ķermeņa augšdaļas savainojumā un vēlāk tika ievietots ilgtermiņa savainoto spēlētāju sarakstā. Vēl vakar ''Penguins'' galvenais treneris Maiks Salivans paziņoja, ka latvieša atgriešanās gaidāma kuru katru dienu.

"Bļugers sasniedzis punktu, kurā katru dienu skatāmies un rīkojamies atkarībā no tā, kā viņa ķermenis reaģē uz dažādiem mūsu dotiem stimuliem svaru zālē vai uz ledus. Rīkosimies atbilstoši medicīnas personāla ieteikumiem un tad, kad viņam būs dota zaļā gaisma spēlēšanai, liksim viņu tādā pozīcijā, kas viņam ļaus dot rezultātu," sacīja Salivans.

Lai arī nespēlē tās sastāvā oficiālās spēlēs, Bļugers ilgstoši piedalījies komandas treniņos, to pašu darot arī šorīt. ''Penguins'' ģenerālmenedžeris Rons Hekstāls šodien paziņoja, ka Bļugers ir izņemts no ilgtermiņa savainoto spēlētāju saraksta, bet uzbrucējs Filips Halanders atgriezīsies Amerikas Hokeja līgas komandā Skrentonas ''Penguins''. Jau šonakt Pitsburgas ''Penguins'' aizvadīs nākamo spēli NHL, savā laukumā uzņemot Rūdolfa Balcera jauno komandu Tampabejas ''Lightning''.

Līdzšinējo NHL karjeru Bļugers pavadījis Pitsburgas ''Penguins'', kuras sastāvā laukumā devies 205 NHL spēlēs. Tajās viņš guvis 31 vārtus un atdevis 41 rezultatīvu piespēli. Pagājušajā sezonā viņš regulārajā turnīrā atdeva visvairāk piespēles NHL karjerā (19) un sakrāja visvairāk punktus (28).

Ar 15 punktiem pirmajās 15 spēlēs Pitsburgas ''Penguins'' ieņem tikai 13. vietu Austrumu konferencē.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay" platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/penguins/news/p...

     [+] [-]

, 2022-11-16 00:46, pirms gada
Pitsburga šonakt nespēlēs pret Tampu. Tampa spēlēs pret Dalasu bet Pitsburga pret Toronto.

     [+] [-]

, 2022-11-16 02:29, pirms gada
Tedijs spēlē!

     [+] [-]

, 2022-11-16 02:52, pirms gada
Karlo rakstīja: Tedijs spēlē!
Tedis iet kā raķete, Merzlīkinam lielisks sniegums💪✌️

     [+] [-]

, 2022-11-16 03:13, pirms gada
Teicami
Elvis pa sauso, kolumbusa 1-0

     [+] [-]

, 2022-11-16 03:15, pirms gada
Pitsburga arī pievelk pateicoties Tedim💪
No 0-3 jau 2-3✌️

     [+] [-]

, 2022-11-16 03:16, pirms gada
Beigās Tedis ar Krosbī un Malkinu samals tās kļavas lapas

     [+] [-]

, 2022-11-16 03:44, pirms gada
Elvis ir BRĪNUMDARIS 💪