Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Bļugeram divi metieni un -2, "Penguins" atspēlējas no 0:3 un uzvar

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Bļugeram divi metieni un -2, "Penguins" atspēlējas no 0:3 un uzvar
Teodors Bļugers. Foto: Gene J. Puskar/AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) skaistu uzvaru izcīnījusi Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins", kas atspēlējās no 0:3 un ar 5:4 uzvarēja Vankūveras "Canucks". Bļugers nospēlēja 13 minūtes, kuru laikā pie rezultativitātes punktiem netika.

Teodors Bļugers uzvarā pār Vankūveras "Canucks" (5:4) nospēlēja 13 minūtes un septiņas sekundes (3:53 mazākumā). Šajā laikā latvietim divi metieni pa vārtiem, divi bloķētie metieni, 60% uzvarēto iemetienu un +/- rādītājs mīnus divi.

• Šosezon latvietis nevienā no spēlēm nav izpildījis vairāk par diviem metieniem pa vārtiem. Divus metienus pa vārtiem Bļugers izpildījis 12 spēlēs.

• "Canucks" sāka vareni, pirmā perioda pirmajās septiņās minūtēs panākot 3:0. Aizsargs Kvins Hjūzs šajā veiksmīgajā nogrieznī tika pie 1+1. Viņš karjeras laikā ar vismaz diviem rezultativitātes punktiem izcēlies 43 spēlēs. Starp aktīvajiem spēlētājiem līdz 24 gadu vecumam vairāk šādu spēļu tikai pieciem aizsargiem.

• Bļugera pārstāvētā "Penguins" nepadevās un atbildēja ar trīs precīziem metieniem pirmajā periodā. Vārtus guva Jevgeņijs Malkins, Sidnijs Krosbijs un Džeisons Zakers.

• "Penguins" kļuvusi vien par ceturto komandu, kas pēdējo 10 gadu laikā pratusi pirmajā periodā atspēlēties no 0:3. Pitsburgas komandas vēsturē šāds precedents noticis trešo reizi.

• Malkins, kurš pirmajā periodā atzīmējās ar 1+1, guva vārtus un rezultatīvi asistēja arī otrajā, palīdzot komandai panākt 5:2 vadību. Malkins kļuvis vien par trešo 36 gadus vai vecāku "Penguins" spēlētāju pēdējo 15 gadu laikā, kuram izdevies iekrāt četrus punktus spēlē.

• "Canucks" vienus vārtus prata atspēlēt, tomēr ar to bija par īsu, lai turpinātu veiksmīgo pirmā perioda sākumu un pacīnītos par panākumu šajā spēlē (4:5). Šosezon trīs vārtu deficītu atspēlējušas deviņas dažādas komandas. "Oilers" ir vienīgā, kas to šosezon paveikusi divas reizes.

• "Penguins" uzvarējusi otro spēli pēc kārtas un turpina cīnīties par vietu izslēgšanas turnīrā. Šobrīd Bļugera pārstāvētā komanda ieņem piekto vietu Metropolitēna divīzijā.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay" platformā.

Latvieši NHL

UzbrucējsKlubsSpēlesV+PPunktiMetieni+/-SMVairākumā
Zemgus GirgensonsSabres344+61036+180+0
Teodors BļugersPenguins241+6728-2140+0
Rūdolfs BalcersLightning173+2524-140+0
VārtsargsKlubsSU-Z%MetieniRipasMin.Sausā
Elvis MerzļikinsBlue Jackets14 (11)4-8-086.4%348/4034.687060

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/

  +2 [+] [-]

, 2023-01-11 06:35, pirms gada
Tā jeņķu apsēstība ir statistiku ir fenomenāla. Viņi katrā spēlē saskatītu kāda rekorda atkārtošanu vai pat jaunu rekordu. Viņi pat saskatītu rekordu, kur kāds spēlētājs būdams 27 gadus un 215 dienas vecs vienā spēlē guvis vārtus, otrā perioda 3.minūtē saņēmis noraidījumu un spēles laikā vienreiz pazaudējis ķiveri. Unikāks rekords, ko vērts pieminēt NHL grāmatās.

     [+] [-]

, 2023-01-11 11:59, pirms gada
guntis86 rakstīja: Tā jeņķu apsēstība ir statistiku ir fenomenāla. Viņi katrā spēlē saskatītu kāda rekorda atkārtošanu vai pat jaunu rekordu. Viņi pat saskatītu rekordu, kur kāds spēlētājs būdams 27 gadus un 215 dienas vecs vienā spēlē guvis vārtus, otrā perioda 3.minūtē saņēmis noraidījumu un spēles laikā vienreiz pazaudējis ķiveri. Unikāks rekords, ko vērts pieminēt NHL grāmatās.
Tā apsēstība nav tālu jāmeklē - šajā pašā portālā teju ikreiz, kad piemin viena letiņa aktivitātes Somijas čempī, nez kādēļ mēģina skaitīt tā noslidoto kilometru skaitu. Labi vēl, ka nenorāda slidojuma virzienu maiņu skaitu un piruetes.