Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Bļugers aizvada 40 minūšu individuālo treniņu, bet vēl neslido kopā ar komandu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bļugers aizvada 40 minūšu individuālo treniņu, bet vēl neslido kopā ar komandu
Teodors Bļugers. Foto: Keith Srakocic/AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubam Pitsburgas "Penguins" līdz regulārās sezonas sākumam atlikušas astoņas dienas. Šodienas treniņā no pamatsastāva spēlētājiem nepiedalījās tikai Teodors Bļugers, kurš aizvadīja individuālu nodarbību.

Septembra beigās Teodors Bļugers iedzīvojās ķermeņa augšdaļas savainojumā, kura dēļ bijis spiests izlaist vairāk nekā nedēļu un vairākas pārbaudes spēles. Šodien viņš uz ledus devās pirms pārējās komandas, 40 minūtes slidojot individuālās meistarības trenera Taja Henesa vadībā. Bļugers bija vienīgais no pamatsastāva hokejistiem, kuri nepiedalījās treniņā.

"Penguins" vēl atlicis aizvadīt vienu pārbaudes maču, bet regulārā sezona tiks sākta naktī no 13. uz 14. oktobri pēc Latvijas laika, pulksten 2:00 savā laukumā uzņemot Arizonas "Coyotes". Plānots, ka Bļugers arī šajā sezonā būs komandas ceturtās maiņas centrs.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://pittsburghhockeynow.com/pit...