Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2948, Did:0, useCase: 3

Bļugers "Golden Knights" rindās debitē ar 16 minūtēm un uzvaru bullīšos

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Bļugers "Golden Knights" rindās debitē ar 16 minūtēm un uzvaru bullīšos
Teodors Bļugers. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubā Lasvegasas "Golden Knights" debitējis latviešu centra uzbrucējs Teodors Bļugers. Viņš laukumā pavadīja nepilnas 16 minūtes un nopelnīja lietderību -1. "Golden Knights" mājās ar 4:3 bullīšos pieveica Ņūdžersijas "Devils".

• Debitants Teodors Bļugers spēlēja Lasvegasas "Golden Knights" ceturtajā maiņā kopā ar Bretu Haudenu (3+3) un Kīgenu Kolesāru (6+9).

• Bļugers laukumā pavadīja 15:42 minūtes (0:55 mazākumā), izdarīja divus metienus un vienu spēka paņēmienu, uzvarēja 64% iemetienu, taču nopelnīja -1 lietderību.

• Jaunpienācējs bija uz ledus, kad Ņūdžersijas "Devils" septiņas minūtes līdz pamatlaika beigām panāca izlīdzinājumu.

• Bļugers laukumā atradās arī pirmās trešdaļas beigās, kad "Devils" sarāva mājinieku mazākumu un panāca 1:1. Tādējādi viņš bija laukumā divos no trim ielaistajiem vārtiem.

• Simboliski, ka, sākoties mačam, kā pirmā laukumā tika sūtīta Bļugera maiņa.

• Uzvaru nesošo bullīti realizēja aizsargs Šejs Teodors, bet par pirmo zvaigzni atzina 46 no 49 metieniem atvairījušo Eidinu Hilu.

• Lasvegasa izcīnīja septīto uzvaru pēdējos desmit mačos un joprojām atrodas Klusā okeāna divīzijas galvgalī.

Latvieši NHL

UzbrucējsKlubsSpēlesV+PPunktiMetieni+/-SMVairākumā
Zemgus GirgensonsSabres588+61477-1120+0
Teodors BļugersGolden Knights462+81064-8160+0
Rūdolfs BalcersLightning173+2524-140+0
VārtsargsKlubsSU-Z%MetieniRipasMin.Sausā
Elvis MerzļikinsBlue Jackets27 (24)7-16-288.0%835/9354.0514810
Artūrs ŠilovsCanucks4 (4)2-2-090.8%109/1202.732420
1 2 41 komentārs

  +1 [+] [-]

, 2023-03-04 08:32, pirms gada
Labs, uzreiz met laukumā. Laikam tas 4tas maiņas centrs galīgi nepaticis trenerim vai arī traumēts. Arī spēles laiks ļoti liels, punkti būs

  +9 [+] [-]

, 2023-03-04 08:43, pirms gada
Pēdējās 4min pamatlaikā Vegasa spēlēja 2 maiņās un 2.maiņas centrā gāja Bļugers. Treneris uzticās.

  +2 [+] [-]

, 2023-03-04 08:46, pirms gada
• Simboliski, ka, sākoties mačam, kā pirmā laukumā tika sūtīta Bļugera maiņa.
Kā pateikt, ka autors nesaprot par ko raksta, nepasakot neko?
Spēle sākās 10pm ET, kas nozīmē to, ka tā bija mājas spēle Vegasai. Mājas komandai ir tiesības kā otrajai iesniegt savu starta piecinieku, pēc tam, kad pretinieki ir iesnieguši savu. Nav lietderīgi sūtīt pirmo maiņu pret pretinieka pirmo gadījumā, ja viņiem būs jākaplē. Redzot kā attīstās spēles gaita, treneris var laist pēc tam kuru maiņu vien grib. Nevajag mānīt iezemiešus.

  +2 [+] [-]

, 2023-03-04 08:50, pirms gada
Nesanāca izmest ripu ārā no zonas Blugeram un 3:3
Slēpts komentārs: Marokāņi-Lettiņu brāļi

  +3 [+] [-]

, 2023-03-04 09:32, pirms gada
Marokāņi-Lettiņu brāļi rakstīja: Ja godīgi, nekas labs priekš Tedija tur nebija Turpinās Pingvīnos ierastā tendence, uzvarētajos mačos pelnīt mīnusus lietderībā Paskatīsimies, kas notiks nākamajā spēlē, tur pastāv liela iespēja, ka tiks atstāts uz rezervistu beņķa
Pirmo spēli jaunā sistēmā. Ļauj taču mazliet laikam paiet pirms kko sāc spriest

  +4 [+] [-]

, 2023-03-04 09:43, pirms gada
Grūti objektīvi spriest par spēli,neredzot to.Tomēr NHL gadījumā daudz ko var iegūt no daudzo spēles protokolu izpētes.Cik saprotu Bļugeram tiek meklēta vieta komandā,jo ar viņu uzspēlēja ne tikai Kolesārs un Houdens,ar kuriem uzsāka spēli,bet ari Karriers,Kesels un pat Marčesso,bet mača beigu daļā Houdenu nomainīja Barbaševs.Pirmajā mazākumā Tedis spēlēja,ielaida golu un vairāk mazākumā neparādījās.Teiksim tā.Ne visai veiksmīga spēle,bet vēl ir jāaprod ar komandu.Tiesa,ilgi čammāties neviens neļaus un tad var sekot Balcera variants.Cerēsim tomēr,ka nē.

  +2 [+] [-]

, 2023-03-04 09:44, pirms gada
Būs labi. Tik besī ka Vegasā mājas spēles 5:00....Pitsburgā tomēr bija ērtāk, priekš skatīšanās

     [+] [-]

, 2023-03-04 09:55, pirms gada
alguns rakstīja: Grūti objektīvi spriest par spēli,neredzot to.Tomēr NHL gadījumā daudz ko var iegūt no daudzo spēles protokolu izpētes.Cik saprotu Bļugeram tiek meklēta vieta komandā,jo ar viņu uzspēlēja ne tikai Kolesārs un Houdens,ar kuriem uzsāka spēli,bet ari Karriers,Kesels un pat Marčesso,bet mača beigu daļā Houdenu nomainīja Barbaševs.Pirmajā mazākumā Tedis spēlēja,ielaida golu un vairāk mazākumā neparādījās.Teiksim tā.Ne visai veiksmīga spēle,bet vēl ir jāaprod ar komandu.Tiesa,ilgi čammāties neviens neļaus un tad var sekot Balcera variants.Cerēsim tomēr,ka nē.
Tu gadījumā nebiji tas, kas neticēja, ka Tedi mainīs prom? Balcera variants tur nesekos, kaut vai tāpēc, ka lūzums bija Balcera trauma. Un Balcers atšķirībā no Bļugera sevi uz līgas fona nav apliecinājis -ne īsti metējs, ne īsti kaplis, kamēr Bļugers sevi jau 5 sezonu garumā ir apliecinājis, kā labu kapli. Nesanāks Vegasā mauks nākamajā sezonā citā komandā.

  +6 [+] [-]

, 2023-03-04 10:00, pirms gada
gircc rakstīja: Būs labi. Tik besī ka Vegasā mājas spēles 5:00....Pitsburgā tomēr bija ērtāk, priekš skatīšanās
Man gan labāk patīk celties 5, noskatīties spēli, un tad uz darbu 8👍

  -4 [+] [-]

, 2023-03-04 10:07, pirms gada
Cricbo rakstīja: Pirmo spēli jaunā sistēmā. Ļauj taču mazliet laikam paiet pirms kko sāc spriest
Es ta ļauju, bet vai ļaus Bruņinieku vadība? Diemžēl, prakstiski visās komandu sportu naudas maisu līgās ļoti lielu lomu spēlē nejaušības un pirmā iespaida faktors, karoče runājot, nežēlīgā loterija pie milzīgas konkurences, it sevišķi tas attiecas uz laukuma spēlmaņiem (varotčikiem ir mazliet savādāk) Tā robeža starp NHL pamatkomandu, rezervistu benķi un AHL fermu ir ļoti, ļoti trausla Labi, uz Bļugeru tas varbūt neattiecas tādā mērā (pieredze un spēļu bagāža tomēr ir visai krietna), taču ja būtu kāds gurķis vai debitants, otrā iespēja varētu arī netikt iedota

     [+] [-]

, 2023-03-04 10:17, pirms gada
Marokāņi-Lettiņu brāļi rakstīja: Es ta ļauju, bet vai ļaus Bruņinieku vadība? Diemžēl, prakstiski visās komandu sportu naudas maisu līgās ļoti lielu lomu spēlē nejaušības un pirmā iespaida faktors, karoče runājot, nežēlīgā loterija pie milzīgas konkurences, it sevišķi tas attiecas uz laukuma spēlmaņiem (varotčikiem ir mazliet savādāk) Tā robeža starp NHL pamatkomandu, rezervistu benķi un AHL fermu ir ļoti, ļoti trausla Labi, uz Bļugeru tas varbūt neattiecas tādā mērā (pieredze un spēļu bagāža tomēr ir visai krietna), taču ja būtu kāds gurķis vai debitants, otrā iespēja varētu arī netikt iedota
Kapēc Tu neheito citus spēlētājus? Bļugeram 2+8 šosezon, maiņas partnerim Haudenam 3+3. Nu nebūs Bļugers punktu vācējs, viņam vissvarīgākais ir iemetienu %. Un tur viņš ir viens no labākajiem. Un ko var prasīt no pirmās spēles ar janiem maiņas partneriem. Vegasa gatavojās playoff, un pastiprina mazākumu, jo mazākums ir ļoti svarīgs.

  -3 [+] [-]

, 2023-03-04 10:37, pirms gada
gircc rakstīja: Kapēc Tu neheito citus spēlētājus? Bļugeram 2+8 šosezon, maiņas partnerim Haudenam 3+3. Nu nebūs Bļugers punktu vācējs, viņam vissvarīgākais ir iemetienu %. Un tur viņš ir viens no labākajiem. Un ko var prasīt no pirmās spēles ar janiem maiņas partneriem. Vegasa gatavojās playoff, un pastiprina mazākumu, jo mazākums ir ļoti svarīgs.
Kur tu redzi heitošanu no manas puses? Es vienkārši konstatēju, ka pirmā spēle bija ne visai pārliecinoša, kāds te sakars ir ar heitošanu? Labi, sūds ar tiem punktiem, vai es par tiem rakstīju? Mazākumā ielaida pirmo banku, otru banku, kad neizmeta ripu no zonas, abos gadījumos daļēji ir arī Tedija vaina Karoče, savu atvēlēto lomu neizpildīja pietiekami labi, katastrofa arī nebija, ceru, ka nenobīdīs uz beņķi un turpmākajos mačos parādīs labāku sniegumu

  +3 [+] [-]

, 2023-03-04 10:37, pirms gada
Geralt of Rivia rakstīja: Tu gadījumā nebiji tas, kas neticēja, ka Tedi mainīs prom? Balcera variants tur nesekos, kaut vai tāpēc, ka lūzums bija Balcera trauma. Un Balcers atšķirībā no Bļugera sevi uz līgas fona nav apliecinājis -ne īsti metējs, ne īsti kaplis, kamēr Bļugers sevi jau 5 sezonu garumā ir apliecinājis, kā labu kapli. Nesanāks Vegasā mauks nākamajā sezonā citā komandā.
Biju,biju.Un izrādās,kā intervijā teica pats Bļugers,arī viņam šī aizmainīšana bija negaidīta

  -1 [+] [-]

, 2023-03-04 10:40, pirms gada
Geralt of Rivia rakstīja: Tu gadījumā nebiji tas, kas neticēja, ka Tedi mainīs prom? Balcera variants tur nesekos, kaut vai tāpēc, ka lūzums bija Balcera trauma. Un Balcers atšķirībā no Bļugera sevi uz līgas fona nav apliecinājis -ne īsti metējs, ne īsti kaplis, kamēr Bļugers sevi jau 5 sezonu garumā ir apliecinājis, kā labu kapli. Nesanāks Vegasā mauks nākamajā sezonā citā komandā.
Gan jau, ka Vegasa ir Bļugera īstais klubs. Liekas, ka Pingvīni mazliet bija garām. Krosbijs un Malkins pāri 35+, līdz ar ko, liekas, ka neko īpašu viņi neiespēs Stenlija kausā. Vegasa izskatās daudz labāk. Aikels un Bļugerts utt.

  +1 [+] [-]

, 2023-03-04 10:44, pirms gada
Atradīs īstos maiņas partnerus un spēle aizies! Galvenais ir nemīzt!

  -3 [+] [-]

, 2023-03-04 10:44, pirms gada
MOKA rakstīja: Nesanāca izmest ripu ārā no zonas Blugeram un 3:3
Gan jau drīz metīs ārā visas ripas no zonas. Tikai jāgaida. 3:3

  -3 [+] [-]

, 2023-03-04 10:51, pirms gada
RobertsK rakstīja: Pēdējās 4min pamatlaikā Vegasa spēlēja 2 maiņās un 2.maiņas centrā gāja Bļugers. Treneris uzticās.
Stenlija kauss tik tuvu Bļugeram, kā vēl nekad. Laikam Ozoliņš tikai mums ir Stenlija kausu izcīnījis. Pingvīni mazliet garām. Pensionāru komanda. Krosbijs un Malkins nav spējīgi pacelt Stenlija kausu.

  -2 [+] [-]

, 2023-03-04 10:55, pirms gada
Geralt of Rivia rakstīja: Tu gadījumā nebiji tas, kas neticēja, ka Tedi mainīs prom? Balcera variants tur nesekos, kaut vai tāpēc, ka lūzums bija Balcera trauma. Un Balcers atšķirībā no Bļugera sevi uz līgas fona nav apliecinājis -ne īsti metējs, ne īsti kaplis, kamēr Bļugers sevi jau 5 sezonu garumā ir apliecinājis, kā labu kapli. Nesanāks Vegasā mauks nākamajā sezonā citā komandā.
Gan jau, ka var palikt Vegasā. Vajag PO, tad atradīsies daudz ļoti daudz kapeikas, lai varētu Bļugerts palikt Vegasā. Dallsas piemēram NBA top4 komanda, līdz ar ko nav lieks, Bertāns. Ja Vegasa būs NHL top4 komanda būs nelieks arī Bļugerts.

     [+] [-]

, 2023-03-04 11:45, pirms gada
Kā Vegasa simpātiska komanda. Teiktu uz doto brīdi top komanda ar Dalasu. Vēl Kolorādo varētu iesaistīt tomēr esošie čempioni. Bet, ja skatās uz papīra ko darīja austrumu vadošās komandas, rietumi atpaliek. Pagaidām kā kausa galvenā favorīte ir neviena cita, kā Bostona. Spēlē vienkārši fenomeni!!! Manēja favorītkomanda ir anyway neviena cita, kā MTL jau 18 gadus!!!

  +2 [+] [-]

, 2023-03-04 12:01, pirms gada
gircc rakstīja: Kapēc Tu neheito citus spēlētājus? Bļugeram 2+8 šosezon, maiņas partnerim Haudenam 3+3. Nu nebūs Bļugers punktu vācējs, viņam vissvarīgākais ir iemetienu %. Un tur viņš ir viens no labākajiem. Un ko var prasīt no pirmās spēles ar janiem maiņas partneriem. Vegasa gatavojās playoff, un pastiprina mazākumu, jo mazākums ir ļoti svarīgs.
Tas primāts heito visus, kuri spēlē NHL un uz pirmā georga lentes bruņinieka svilpiena nav klāt sētas čempionātā(atvainojos - PČ)
Ja spēlētu KHL un nēsātu Zvastiku, tad tam pldarasam viss apmierinātu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2023-03-04 13:31, pirms gada
Latvijā, Latvijā, Latvijā, Latvijā, Latvijā, Latvijā, Latvijā, Latvijā, Latvijā!

  +2 [+] [-]

, 2023-03-04 13:32, pirms gada
RobertsK rakstīja: Pēdējās 4min pamatlaikā Vegasa spēlēja 2 maiņās un 2.maiņas centrā gāja Bļugers. Treneris uzticās.
Gan jau, ka būs goli arī.

  +2 [+] [-]

, 2023-03-04 13:33, pirms gada
andzadzo2008 rakstīja: Man gan labāk patīk celties 5, noskatīties spēli, un tad uz darbu 8👍
Es tagad visas Vegasas spēles skatīšos. Šo arī noskatījos. Tas bija tā vērts.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2023-03-04 14:08, pirms gada
Vegasā, Vegasā, Vegasā, Vegasā, Vegasā, Vegasā, Vegasā, Vegasā, Vegasā!

  +1 [+] [-]

, 2023-03-04 14:08, pirms gada
pienvedeejsjr rakstīja: Atradīs īstos maiņas partnerus un spēle aizies! Galvenais ir nemīzt!
Pie pretinieku vārtiem biežāk jāpieslido un būs tikai labi. Goli gan jau, ka arī būs.

  +3 [+] [-]

, 2023-03-04 14:09, pirms gada
alguns rakstīja: Biju,biju.Un izrādās,kā intervijā teica pats Bļugers,arī viņam šī aizmainīšana bija negaidīta
Ka neiet, tad neiet. Liekas Vegasa labākā par Pingvīniem. PO komanda. Atliek tikai nenonākt, kā Balceram fārmklubā.

  +2 [+] [-]

, 2023-03-04 14:18, pirms gada
Liels spēles laix komandā,...
jau pirmajā sekundē dodas laukumā jaunajā komandā...
Treneris grib ātri novērtēt Tedi un tad pieņemt lēmumu.

  -3 [+] [-]

, 2023-03-04 14:18, pirms gada
Čurbāna depozītprogramma rakstīja: Tas primāts heito visus, kuri spēlē NHL un uz pirmā georga lentes bruņinieka svilpiena nav klāt sētas čempionātā(atvainojos - PČ)
Ja spēlētu KHL un nēsātu Zvastiku, tad tam pldarasam viss apmierinātu
Debīls, kas debīls un vēl apgalvo, ka pats alko praktiski nelieto Ja skaidrā prātā šādu te histērisku tekstu raksta, tad steidzami ir jāgriežas pie psihiatra, psihologs te būtu par maigu

  +2 [+] [-]

, 2023-03-04 14:21, pirms gada
erred rakstīja: Liels spēles laix komandā,...
jau pirmajā sekundē dodas laukumā jaunajā komandā...
Treneris grib ātri novērtēt Tedi un tad pieņemt lēmumu.
Ja jau komanda uzvar, viss kārtībā. Būs labi. Vajag PO, ļoti vajag PO.

     [+] [-]

, 2023-03-04 14:22, pirms gada
RobertsK rakstīja: Pēdējās 4min pamatlaikā Vegasa spēlēja 2 maiņās un 2.maiņas centrā gāja Bļugers. Treneris uzticās.
Lai veicas, gan jau, ka būs atkal un atkal uzvaras Vegasai.

     [+] [-]

, 2023-03-04 14:23, pirms gada
Latvijā, Latvijā, Latvijā, Latvijā !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vienmēr Latvijas izlasē ir spēlējis. Latvijas izlase bez viņa nav iedomājama. Liekas, ka Latvijas izlasei arī medaļas būs agri vai vēlu PK, atliek tikai gaidīt Bļugeru izlasē. Kaut gan šosezon garām, jo Stenlija kauss arī ir.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
1 2 41 komentārs