Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2949, Did:0, useCase: 3

Balcers bez punktiem "Sharks" zaudējumā pret "Golden Knights"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Balcers bez punktiem "Sharks" zaudējumā pret "Golden Knights"
Rūdolfs Balcers. Foto: Sanhose ''Sharks''

Pēc divu spēļu izlaišanas Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Sanhosē "Sharks" rindās atgriezās Rūdolfs Balcers. Viņa pārstāvētā "Sharks" ar rezultātu 1:2 atzina Lasvegasas "Golden Knights" pārākumu. Balcers šajā spēlē ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

Rūdolfs Balcers laukumā atgriezās pēc divu spēļu izlaišanas, kuras izlaida savainojuma dēļ. Latvietis laukumā pavadīja 13:42 minūtes, kuru laikā pie rezultativitātes punktiem netika. Balcers izdarīja vienu metienu pa "Golden Knights" vārtiem, kā arī izpildīja divus spēka paņēmienus un zaudēja vienīgo iemetienu, kurā piedalījās. No uzbrucējiem viņam ceturtais mazākais spēles laiks. Kopumā šajā sezonā Balcers guvis trīs vārtus un atdevis piecas rezultatīvas piespēles. Iepriekšējā spēlē pret Sentluisas "Blues" latvietis laukumā pavadīja nepilnas 18 minūtes.

Pirmajā ceturtdaļā tika gūti vieni vārti, un to paveica Lasvegasas "Golden Knights". Sanhosē "Sharks" spēlētājs Evanders Keins nopelnīja divu minūšu noraidījumu, un to izmantoja "Golden Knights" – Makss Počioreti atklāja spēles rezultātu 1:0. Lai arī vairāk metienu pa vārtiem bija "Sharks", tomēr Sanhosē hokejisti vārtus gūt pirmajā trešdaļā nespēja. Otrajā trešdaļā aktivizējās Rietumu konferences līdere "Golden Knights", pamatīgi nomētājot "Sharks" vārtus, bet spēles rezultāts pirms noslēdzošajām 20 minūtēm palika nemainīgs.

"Sharks" spēlēja salīdzinoši pasīvi, un tas noveda pie otrajiem Lasvegasas vārtiem. Jau trešās trešdaļas otrajā minūtē ar rezultatīvu metienu izcēlās Marks Stouns, panākot 2:0 savai komandai. Savu vienīgo metienu Balcers izdarīja noslēdzošajā ceturtdaļā, bet ar to galā tika "Golden Knights" vārtsargs Marks Andrē Flerī. Nepilnas sešas minūtes pirms spēles beigām intrigu mačā atjaunoja Tīmo Meiers, kurš nodemonstrēju lielisku roku veiklību un pārspēja Flerī - 2:1. Noslēdzošajā minūtē pamatīgi pieauga "Sharks" spiediens, Lasvegasa nepilnas 25 sekundes pirms spēlēm nopelnīja noraidījumu, bet Balcera pārstāvētā komanda nespēja izraut neizšķirtu.

"Sharks" uzvarēja iepriekšējās trīs spēles, tādējādi pārtrūkusi tās uzvaru sērija, kuras laikā Sanhosē hokejisti guva 11 vārtus, bet ielaida tikai divus. Šobrīd ar 25 punktiem "Sharks" ieņem septīto vietu Rietumu divīzijā, bet "Golden Knights", ar kuru jātiekas būs arī naktī uz ceturtdienu, ir divīzijas līdere.

  +2 [+] [-]

, 2021-03-16 07:42, pirms 3 gadiem
Šonakt Balcers nebija līmenī, un domāju, ka nākamajā spēlē diezin vai būs otrajā maiņā, jo jau trešajā šo nobīdīja uz trešo maiņu

     [+] [-]

, 2021-03-16 08:49, pirms 3 gadiem
Raivo Dobelis rakstīja: Šonakt Balcers nebija līmenī, un domāju, ka nākamajā spēlē diezin vai būs otrajā maiņā, jo jau trešajā šo nobīdīja uz trešo maiņu
Kas bija viņa vietā?

     [+] [-]

, 2021-03-16 10:15, pirms 3 gadiem
raivis77 rakstīja: Kas bija viņa vietā?
Matt Nieto