Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Korpisalo priecīgs par Merzļikina līgumu, bet atzīst, ka paša sniegumu tas neietekmēs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Korpisalo priecīgs par Merzļikina līgumu, bet atzīst, ka paša sniegumu tas neietekmēs
Elvis Merzļikins. Foto: Jerome Miron/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas kluba Kolumbusas "Blue Jackets" vārtsargam Jonasam Korpisalo pēc gaidāmās sezonas beigsies līgums, kamēr Elvis Merzļikins nule parakstīja jaunu ilgtermiņa vienošanos. Soms norādīja, ka viņa situāciju tas nekā neietekmēs.

"Tas bija lieliski, par to neko nezināju," Jonass Korpisalo komentēja Elvja Merzļikina noslēgto piecu gadu līgumu par 27 miljoniem dolāru. "Tas ir bizness. Godīgi – man pie vienas vietas, kas noticis. Es vairāk domāšu par sevi. Joprojām tā pati komanda, tie paši komandas biedri. Ir patīkami atrasties šeit, un centīšos, cik spēšu. Man tas neko nemainīs."

Pēdējā gada laikā daudz spekulēts par to, kuru no vārtsargiem Kolumbusas "Blue Jackets" varētu aizmainīt. Merzļikinam noslēdzot līgumu, bet Korpisalo esot bez jauna kontrakta, kļuvis visnotaļ skaidrs, ka soms tuvākā gada laikā mainīs komandas.

Pagājušajā sezonā Merzļikins devās laukumā 28 spēlēs un atvairīja 91,6% metienu, bet Korpisalo piedalījās 33 mačos un tika galā ar 89,4%.

  +2 [+] [-]

, 2021-09-28 20:47, pirms 3 gadiem
"priecīgs"? Nu diez vai.. redzams, ka vienkārši teica "super" - ir tomēr starpība.

  +1 [+] [-]

, 2021-09-28 23:17, pirms 3 gadiem
Riktīgs spekis-salo po ukrainski..

     [+] [-]

, 2021-09-29 06:23, pirms 3 gadiem
Merzlis labs
Korpis sūkā ledu