Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Merzļikina iepriekšējā spēlē gūtais savainojums neesot nopietns

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Merzļikina iepriekšējā spēlē gūtais savainojums neesot nopietns
Elvis Merzļikins. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Kolumbusas ''Blue Jackets'' paziņojusi, ka latviešu vārtsargs Elvis Merzļikins spēlē pret Monreālas ''Canadiens'' iedzīvojies ķermeņa apakšdaļas savainojumā, taču tas neesot nopietns un viņa atgriešanās gaidāma tuvākajās dienās.

Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē naktī uz svētdienu savainojumā iedzīvojās Elvis Merzļikins, kurš pēc sešiem ielaistiem vārtiem tika nomainīts mača 38. minūtē. ''Blue Jackets'' konkrētajā spēlē ar 2:8 piekāpās Monreālas ''Canadiens''.

Šodien ''Blue Jackets'' paziņojis, ka Merzļikins iedzīvojies ķermeņa apakšdaļas savainojumā, kurš gan neesot nopietns. Viņa atgriešanās laukumā gaidāma tuvākajās dienās. Mačā pret ''Canadiens'' latvietis atgriezās ierindā pēc tam, kad bija devies uz Latviju ģimenes apstākļu dēļ.

Kolumbusas ''Blue Jackets'' nākamo spēli NHL aizvadīs naktī uz trešdienu, kad izbraukumā spēkosies pret Ņujorkas ''Rangers''. Klubam regulārajā turnīrā atlikušas vēl desmit spēlēs un jau šobrīd zināms, ka pēc tām ''Blue Jackets'' NHL sezona būs beigusies. Ar 53 punktiem klubs ir noslēdzošajā vietā Austrumu konferencē.

     [+] [-]

, 2023-03-28 09:22, pirms gada
Es varu derēt, ka šobrīd CBJ komandtiltiņš sāk panikā grauzt nagus, jo viņi vairs nav līgas pēdējā komanda, kas atsviež viņu #1 drafta iespējas no 25.5% uz 13.5%. Vēl viena tāda uzvara, un viņiem garām paskries arī CHI, un tad viņu iespējas būs vairs tikai 11.5%, kad viņiem ir vairs atlikušas tikai 8 spēles. Pēdējā uzvara viņiem ir sagādājusi lielum lielas problēmas, jo tagad CBJ vairs nesēž ļoti, ļoti komfortablā viena punkta vadībā, jo tagad viņiem ir tikpat punktu, cik SJS, pie vairāk uzvarām pamatlaikā, kas viņus nostāda 31. vietā un SJS ieņem 32. vietu līgā, jo uzvaras pamatlaikā ir nākamais kritērijs, un tajā kritērijā SJS (19 uzvaras pamatlaikā) konkurentu nav.
Tāpēc es nesaprotu, ka Elvis ir day-to-day, būtu labāk likuši week-to-week, jo Elvis ir cīnītājs un nevietā var viens pats mēģināt iznest komandu.

     [+] [-]

, 2023-03-28 16:12, pirms gada
Stirnpirdis rakstīja: būtu labāk likuši week-to-week, jo Elvis ir cīnītājs un nevietā var viens pats mēģināt iznest komandu.
Tikai ne šosezon. Šosezon Elvim ar komandas pavilkšanu galīgi neiet.