Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2947, Did:0, useCase: 3

Merzļikins pēc astotā zaudējuma pēc kārtas: "Tas kļūst apkaunojoši. Naktī nevaru aizmigt"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Merzļikins pēc astotā zaudējuma pēc kārtas: "Tas kļūst apkaunojoši. Naktī nevaru aizmigt"
Elvis Merzļikins. Foto: Jerome Miron/USA Today Sports/Scanpix

Pēcspēles preses konferencē pēc Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Kolumbusas "Blue Jackets" astotās neveiksmes pēc kārtas neapmierinātību ar zaudējumu un izveidojušos situāciju pauda tās vārtsargs Elvis Merzļikins.

Elvis Merzļikins šonakt atvairīja 25 no 27 metieniem, "Blue Jackets" izbraukumā ar 1:3 piekāpjoties Stenlija kausa īpašniecei Tampabejas "Lightning".

Latviešu hokejists preses konferencē bija redzami neapmierināts, atbildot uz jautājumu par otro vārtu zaudējumu, kad "Lightning" hokejists vārtsargam ar nūju trāpīja pa kaklu: "Es negribu par to runāt! Neviens man nesniedza paskaidrojumu par to, kādēļ šis vārtu guvums skaitās."

"Pirmais vārtu zaudējums bija mana kļūda, atzīstu to. Mēs šovakar nebūt nespēlējām slikti, mēs izveidojām daudz vārtu gūšanas izdevību, taču komandai lielākoties vienkārši nepaveicās. Tomēr esmu noguris no zaudēšanas. Ir sāpīgi zaudēt spēli no spēles, tas kļūst apkaunojoši - an mums, gan organizācijai. Naktī nevaru aizmigt. Godīgi saku, ka mēs visi šovakar centāmies un nepadevāmies līdz pat beigām, taču atkal neizdevās uzvarēt. Gribu pabeigt sezonu un tad to izdzēst no atmiņas," savas sajūtas atklāja Merzļikins.

Vārtsargs atzina, ka nezina kādu konkrētu veidu, kā izkļūt no nepatīkamās situācijas. Vaicāts par to, vai hokejistam tik garas neveiksmju sērijas ir kas jauns un nepierasts Merzļikins atbildēja: "Vienā no sezonām Šveicē ar "Lugano" zaudējām piecās spēlēs pēc kārtas, tomēr spējām atrast veidu, kā izrāpties no bedres un aizkļūt līdz Šveices čempionāta finālam."

"Vēlreiz pilnīgi godīgi jums saku, ka mums ir ļoti draudzīgs kolektīvs un puiši treniņprocesā ieliek sevi visu. Mēs neesam padevušies. Tomēr nezinām, kādēļ spītīgi nenāk rezultāts... Laikam jau, ka jābūt pacietīgiem, taču es tāds neesmu. Es neciešu zaudēt, vēlos uzvarēt tūlīt un tagad. Apzinos, ka neiekļūsim "play-off" un pāris uzvaras vairs neko nemainīs, taču tāpat ir neciešami zaudēt. Man nav vārdu - tas vienkārši mani sāpina," izteicās Merzļikins, kurš piebilda, ka nevēloties, lai situācija kļūtu līdzīga kā Bufalo "Sabres".

Septiņas spēles līdz regulārās sezonas beigām "Blue Jackets" ar 39 punktiem 49 mačos Centrālajā divīzijā ir pēdējā, no "play-off" zonas atpaliekot par 13 punktiem.

  -1 [+] [-]

, 2021-04-23 10:27, pirms 3 gadiem
Šonakt labi izgulējos. Elvim novēlu to pašu!

     [+] [-]

, 2021-04-23 13:56, pirms 3 gadiem
Skumīgs skats uz Kolumbusu, baltais karogs mastā plīvo!

     [+] [-]

, 2021-04-23 14:49, pirms 3 gadiem
Neko darīt,Kolumbusa jau domā par nākošo sezonu.

     [+] [-]

, 2021-04-23 16:01, pirms 3 gadiem
Beigsies sezona varēs gulēt...