Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensons: "Paveicās, ka ripa nokrita man priekšā"

Andrejs Siliņš

Girgensons: "Paveicās, ka ripa nokrita man priekšā"
Zemgus Girgensons
Foto: AFP/Scanpix

"Patīkami tikt pie tādas veiksmes, man nav bijis daudz tādu brīžu. Šajās dienās man jāizmanto katra šāda situācija," pēc gūtajiem vārtiem zaudējumā pret Vašingtonas "Capitals" Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) sacīja Bufalo "Sabres" latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons.

"Tāpat kā iepriekšējā spēlē, pieļāvām krietni par daudz kļūdu. Tā ir viena lieta, ko nedrīkst darīt - dot pretiniekiem tik daudz iespēju gūt vārtus. Viņiem noteikti ir spēlētāji, kas var dabūt ripu vārtos," zaudējumu komentēja Girgensons. "Pirmajās divās trešdaļās likām viņiem vairāk strādāt aizsardzībā, un tas ļāva turēties vadībā.[..] Pēdējā trešdaļā viņi spēlēja ļoti labi, bet mēs bijām tie, kas ļāva viņiem tikt pie iespējas uzvarēt."

"Ieraudzīju ripu gaisā un man paveicās, ka tā nokrita tieši man priekšā," savu vārtu guvumu no vārtu priekšas komentēja Zemgus. "Patīkami tikt pie tādas veiksmes, man nav bijis daudz tādu brīžu. Šajās dienās man jāizmanto katra šāda situācija. Ceru, ka punkti turpinās krāties, spēlēju tāpat kā vienmēr, un, ja spēlē pareizi, punktiem vajadzētu nākt."

"Mums bijušas problēmas ar vairākumu, mums vairāk jāmet pa vārtiem un jāmēģina iemest kādus darba vārtus," Girgensons sacīja, ka komandai jāmēģina uzlabot spēle skaitliski nevienādos sastāvos.

Nākamo spēli Zemgus un "Sabres" aizvadīs jau naktī uz Jauno gadu, kad uzsāks trīs mājas spēļu sēriju un tiksies ar citu Ņujorkas štata komandu "Islanders".

Izmantotie resursi:
The Official Web Site - Buffalo Sabres

 +11 [+] [-]

, 2015-12-31 13:08, pirms 9 gadiem
Nu bet smuks leciens arī padevās... Patika Girga pacietība. Nevis makarējās pa gaisu, bet ar augumu lecienā Kuzņecovu nostūma malā un kad ripa uz ledus, booom! Gols!
Malacis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2015-12-31 14:30, pirms 9 gadiem
osmismo rakstīja: Журнал Максим выпустил инструкцию как стать самцом и удовлетворить любую девку,я был в шоке от результата и это реально работает! вот та статья --- http://dum.ps/maaxim
jā, pats lietoju arī un tiešām ir tā, ka pa 2 stundām stāv!!

  +8 [+] [-]

, 2015-12-31 14:38, pirms 9 gadiem
Pret New World Order rakstīja: Girgensons: "Tā bija haļava".
tu esi savai mātei haļava no caura preža, bet Zemgus ne jau velti bija vārtu priekšā- viņš ir NHL uzbrucējs, nevis tāds, kā pa laukuma stūriem dzīvojiešie dinamieši.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Krokodils

  +1 [+] [-]

, 2015-12-31 16:48, pirms 9 gadiem
Vārtsargs Buffalo krimināls. Nav brīnums, ka komanda zaudē, ja šitāds lumpurs stāv kastē.

  +1 [+] [-]

, 2015-12-31 16:52, pirms 9 gadiem
Janis Cietsmaidis rakstīja: jā, pats lietoju arī un tiešām ir tā, ka pa 2 stundām stāv!!
Zemgum stāvēja tikai divus periodus. Nekā stiprāka nav?

  +1 [+] [-]

, 2015-12-31 19:02, pirms 9 gadiem
Malacis Zemgus.Gaidīsim nākamajās spēlēs punktus no tevis.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-01-01 02:24, pirms 9 gadiem
Bisku paskritisks zemgus varti tiesam ir konfekte, taa uztvert ripu un trapit pectam, izscili...