Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bogosianu ar AHL hokejistu pagaidām neaizstās

Kristaps Zālītis

Bogosianu ar AHL hokejistu pagaidām neaizstās
Zaks Bogosians. Foto: AP

NHL komandas Atlantas "Thrashers" galvenais treneris Džons Andersons savainotā aizsarga Zaka Bogosiana vietā pagaidām no fārmkluba Čikāgas "Wolves", kurā spēlē arī Artūrs Kulda, spēlētāju neizsauks.

Bogosians otrdien mačā pret "Flyers" guva kājas lūzumu, kas spēlētājam liegs piedalīties mačos aptuveni divus mēnešus. "Thrashers" treneris Andersons uzsver, ka šobrīd lielākā uzmanība tiks pievērsta hokejista psiholoģiskajam stāvoklim, cenšoties aizsargu neizslēgt no komandas ikdienas aprites. Šobrīd Bogosians dzīvojot kāda komandas biedra ģimenē, tomēr treneris apsver iespēju ļaut 18 gadus vecajam spēlētājam uz nedēļu vai divām paviesoties arī savu vecāku mājās.

"Thrashers" sastāvā šosezon ir septiņi aizsargi, bet mačam tiek pieteikti seši, tādēļ Atlantas klubs pēc Bogosiana savainojuma nav meklējis papildinājumu Čikāgas "Wolves" rindās. Kluba ģenerālmenedžeris Dons Vadels atklāja, ka sešu aizsargu sastāvu "Thrashers" varētu saglabāt arī uz ilgāku laika periodu, ar noteikumu, ka spēlē labi iekļausies līdzšinējais septītais aizsargs Netans Oistriks. "Nav nozīmes izsaukt kādu jauno hokejistu, ja viņš nevarēs tikt spēles pieteikumā. Ja tiek izsaukts veterāns un viņš nespēlē, es to varu pieciest. Bet tas nav iespējams, ja uzaicinu jaunos puišus – viņi nedrīkst nedēļu vai divas palikt bez spēļu prakses," stāsta Vadels.

Artūrs Kulda šosezon "Thrashers" AHL fārmklubā Čikāgā astoņās spēlēs ir guvis divus rezultativitātes punktus (0+2) un sakrājis pozitīvu lietderības koeficientu +6, kas ir labākais starp visiem "Wolves" aizsargiem. Tiesa, Kulda nav galvenais favorīts izsaukšanai uz Atlantas komandu. Speciālisti uzskata, ka mūsējam priekšā šobrīd ir arī Boriss Valabiks, kurš turklāt pēdējā mačā sakrāja uzreiz trīs rezultativitātes punktus (1+2).

Izmantotie resursi:
ajc.com

  +4 [+] [-]

, 2008-10-31 12:09, pirms 16 gadiem
Taisnība jau trenerim ir..

     [+] [-]

, 2008-10-31 12:11, pirms 16 gadiem
Kuldam lieliska iespeja, ja tas oistriks neattaisnos ceriibas..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-10-31 12:22, pirms 16 gadiem
brinums ka taja kapitalisma ir ari kads sakarigs cilveks
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-10-31 13:17, pirms 16 gadiem
Asteriks!

  -1 [+] [-]

, 2008-10-31 15:00, pirms 16 gadiem
Valabiks ir pavisam cita tipa spēlētājs kā Kulda, un es sliecos domāt, ka Kulda būs noderīgāks šābrīža Trashers spēles stilam!

  +1 [+] [-]

, 2008-10-31 18:15, pirms 16 gadiem
oxa rakstīja: Asteriks!
Skatos, ka Tu lauksaimnieks...