Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blackhawks" sasniedz kluba rekordu

Jānis Pārums

"Blackhawks" sasniedz kluba rekordu
Martins Havlats un Dastins Bafglins
Foto: AP

Aizvadītajā naktī Nacionālās Hokeja līgas (NHL) čempionātā Čikāgas "Blackhawks" savā laukumā ar 4:1 apspēlēja Minesotas "Wild", izcīnot devīto uzvaru pēc kārtas, kas ir jauns kluba rekords.

Jau pirmās trešdaļas desmitajā minūtē "Blackhawks" izvirzījās vadībā ar 2:0, bet otrajā trešdaļā guva vēl vienus vārtus, panākot 3:0. Noslēdzošā perioda sākumā "Wild" izdevās gūt goda vārtus. Lielāko devumu komandas panākumā ieguldīja Dastins Bafglins, kurš ne tikai guva divus vārtus, bet arī atdeva divas rezultatīvas piespēles, tādejādi piedaloties visu komandas vārtu guvumā.

Līdz šim "Blackhawks" kluba rekords bija astoņi panākumi pēc kārtas – tas tika sasniegts tālajā 1971. gada decembrī un desmit gadus vēlāk atkārtots. Turpināt uzvaru gājienu nebūs viegli, jo nākamajās divās spēlēs "Blackhawks" sacentīsies ar Rietumu konferences Centrālās divīzijas (tajā spēlē arī Čikāgas klubs) līdervienību un vienu no līgas spēcīgākajām komandām Detroitas "Red Wings".

Abas komandas šosezon tikušās divreiz, abās spēlēs tikai pēcspēles metienos uzvarēja "Red Wings", turklāt tieši Detroitas komanda bija tā pret kuru "Blackhawks" piedzīvoja savu pēdējo zaudējumu.

Visi aizvadītās nakts mači NHL noslēdzās pamatlaikā, turklāt trijās no spēlēm pie panākuma tika mājinieki, trijās – viesi.

Spraiga spēkošanās izvērtās Sentluisā, kur vietējais "Blues" ar 3:4 piekāpās Anaheimas "Ducks". Lielāko daļu spēles vadībā bija "Ducks", taču trešās trešdaļas pirmajā pusē pirmo reizi vadību pārņēma mājinieki. Tiesa, tikai uz 37 sekundēm – "Ducks" ātri panāca līdzsvaru, bet pāris minūtes vēlāk guva arī uzvaras vārtus.

Izmantotie resursi:
nhl.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-12-29 10:06, pirms 16 gadiem
Bostona atkal uzvar. Un dzekins, kuru izsauca uzreiz pec Karsuma, speleja jau 3-so speli pec kartas... Karsumam pirmajam iedeva iespeju, bet kkadu iemelsu del neiepatikas un nakamais dzeks sevi ir labak paradijis un ir aizkeries pie Bostonas... janovel Karsumam, lai nakamreiz ari vinam ir iespeja kadu leiku ar Bostonu kopa padzivot.

     [+] [-]

, 2008-12-29 10:06, pirms 16 gadiem
savaa laukumaa gan nee- izbraukumaa minessotaa.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-12-29 10:23, pirms 16 gadiem
Packa rakstīja: Bostona atkal uzvar. Un dzekins, kuru izsauca uzreiz pec Karsuma, speleja jau 3-so speli pec kartas... Karsumam pirmajam iedeva iespeju, bet kkadu iemelsu del neiepatikas un nakamais dzeks sevi ir labak paradijis un ir aizkeries pie Bostonas... janovel Karsumam, lai nakamreiz ari vinam ir iespeja kadu leiku ar Bostonu kopa padzivot.
Vini vnk izpildija savu solijumu Karsumam - sak, neej uz MVD, mes tev dosim iespeju uzspelet NHL. Luk ari iedeva, tikai tas nekas, ka uz paris minuteem.

  +1 [+] [-]

, 2008-12-29 10:25, pirms 16 gadiem
zero_is_hero rakstīja: Kulda ari vareja piedalities shaja rekorda!
Kulda spēlē Atlantas fārmklubā

     [+] [-]

, 2008-12-29 10:53, pirms 16 gadiem
jagaida,kad karsums atgriezisies elite

  +1 [+] [-]

, 2008-12-29 11:26, pirms 16 gadiem
Kulda ir Atlantas "Thrashers" sistēmā, nevis CHI

     [+] [-]

, 2008-12-29 12:45, pirms 16 gadiem
Ducks malaci

     [+] [-]

, 2008-12-29 14:42, pirms 16 gadiem
alzamora rakstīja: Vini vnk izpildija savu solijumu Karsumam - sak, neej uz MVD, mes tev dosim iespeju uzspelet NHL. Luk ari iedeva, tikai tas nekas, ka uz paris minuteem.
Varat jau sevi mierināt... Bostonai bija vajadzigs speletajs, sakumā pasauca Karsumu, aizsūtīja mājās un tad jau uzreiz uz nākāmo spēli pasauca St.Pierre (vai kkā tā) un dzeks jau 3 spēles nospēlējis... Attiecīgi... žēl, bet šī iespēja netika izmantota. Kaut kopumā nav šaubu, ka Karsums spēlēs NHL.