Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Krosbija un Ovečkina duelī uzvar Pitsburga, Tampa nosūta Vasiļevski uz AHL

Rolands Eliņš

Krosbija un Ovečkina duelī uzvar Pitsburga, Tampa nosūta Vasiļevski uz AHL
Sidnijs Krosbijs un Aleksandrs Ovečkins
Foto: AP/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā viena pret otru tikušās Kanādas un Krievijas izlašu lielākās zvaizgnes– Sidnijs Krosbijs un Aleksandrs Ovečkins, kuri abi gan palika bez punktiem, bet „Penguins” Vašingtonu pieveica ar 3:1. Savukārt Tampabejas „Lightning” nosūtījusi Andreju Vasiļevski uz AHL iegūt spēļu praksi.

Šonakt bija 34. reize regulārajā sezonā, kad Sidnijs Krosbijs un Aleksandrs Ovečkins aizvadīja savstarpēju maču. Lai arī Ovečkins izdarīja piecus metienus pa vārtiem, bet Krosbijs – četrus, nevienam no viņiem punktus gūt neizdevās, turklāt Ovečkins arī palika ar negatīvu lietderības koeficientu mīnus viens, bet par mača galvenajiem varoņie kļuva citi.

Vārtsargu Marka Andrē Flerī un Breidena Holtbija veiksmīgās spēles dēļ rezultāts palika 0:0 līdz pat trešā perioda sākumam, kad pirmo ierakstu uz tablo veica Jevgeņijs Kuzņecovs, izvirzot „Capitals” vadībā. Pagāja gan tikai 24 sekundes, līdz Bo Benets bija nokārtojis 1:1. Benetam šī bija jubilejas, proti, simtā spēle NHL, turklāt viņš tieši šodien atgriezās ierindā pēc piecu maču izlaišanas.

Nepagāja ne divas minūtes, kad savus ceturtos vārtus šosezon guva Fils Kesels, izmantojot Jevgeņija Malkina piespēli. Vēlāk izrādījās, ka šie bijuši uzvaras vārti, taču Niks Bonino ar metienu tukšajos Vašingtonas vārtos pielika punktu savas Pitsburgas uzvarai ar 3:1. „Penguins” uzvarējusi piecas no pēdējām sešām spēlēm, tāpat kā „Capitals”, kuras piecu uzvaru sērija šonakt tika pārtraukta.

Savukārt „Senators” pārtrauca savu četru zaudējumu sēriju, ar 5:4 pēcspēles metienos pieveicot „Flames”. Lai arī pamatlaikā Kalgari komanda uzbruka vārtiem teju divreiz biežāk un izvirzījās vadībā 3:2, „Senators” ar diviem vārtiem 18 sekunžu intervālā prata atspēlēties, bet bullīšos nekļūdīgi bija Miks Zibanejads un Kails Turiss. Turisam arī divi punkti (1+1), kamēr „Flames” rindās divas rezultatīvas piespēles Jirži Hudleram.

„Lightning” sastāvā tikmēr palicis Latvijas vārtsargs Kristers Gudļevskis, kamēr krievu hokejists Andrejs Vasiļevskis nosūtīts uz AHL iegūt spēļu praksi. Vasiļevskis veselības problēmu dēļ šosezon vēl nav piedalījies nevienā spēlē, kamēr Gudļevskis pēc veiksmīgi sāktās sezonas AHL nedēļas nogalē piedalījās NHL mačā pret „Blackhawks”.

Vasiļevskis, visticamāk, AHL uzkavēsies tikai tik ilgi, lai uzņemtu sportisko formu, un jau šonakt aizvadīja pirmo maču, palīdzot „Crunch” ar 3:1 pieveikt „Marlies”. Vasiļevskis atvairīja 29 metienus no 30 un tika atzīts par mača otro zvaigzni.

„Lightning” nākamā spēle paredzēta naktī uz rītdienu, 1:30 pēc Latvijas laika, kad savā laukumā tiks aizvadīta spēle pret Kolorado „Avalanche”. Savukārt pusstundu agrāk sāksies Zemgus Girgensona pārstāvētās „Sabres” spēle pret „Penguins”.

NHL spēļu rezultāti, 29. oktobris

KomandasRez.
Senators-Flames5:4 PM
Capitals-Penguins1:3
Sharks-Predators1:2

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League
TheAHL.com
| The American Hockey League

Lightning Assign Goaltender Andrei Vasilevskiy...

     [+] [-]

, 2015-10-29 07:33, pirms 9 gadiem
Vasiļevskis Sirakūzā 30 no 31 ripas jau saķēris.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2015-10-29 08:45, pirms 9 gadiem
Prussian2 rakstīja: Tandēms - Guddy un Vassy jau vien būtu spēks ilgtermiņā un uz doto brīdi!
tas būtu labais, tik ar esošo Tampas vadību neticams

  +7 [+] [-]

, 2015-10-29 09:02, pirms 9 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: tas būtu labais, tik ar esošo Tampas vadību neticams
Tāpēc, ka Tampas komandas vadība nav saspiedusi galvu un savu pirmo vārtsargu, kuram līgums ir par nepilniem 6 miljoniem sezonā, kā arī, kurš spēlē ļoti nešvakā līmenī, uz AHL nesūtīs.

Aizmainīt, ja kas, Bišopu ar nevar bez viņa paša piekrišanas.

  -2 [+] [-]

, 2015-10-29 10:03, pirms 9 gadiem
Ta patas Vasilevskis nospeles max 2 speles un dosies atpakal uz Tampu un Gudis uz Cranchu!

  +3 [+] [-]

, 2015-10-29 10:48, pirms 9 gadiem
Prussian2 rakstīja: Vasiļevski var jau sūtīt uz augšu un Guddy uz leju , bet labāk jau Bišopu
Tandēms - Guddy un Vassy jau vien būtu spēks ilgtermiņā un uz doto brīdi!
pokemons!

  +1 [+] [-]

, 2015-10-29 13:03, pirms 9 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Tāpēc, ka Tampas komandas vadība nav saspiedusi galvu un savu pirmo vārtsargu, kuram līgums ir par nepilniem 6 miljoniem sezonā, kā arī, kurš spēlē ļoti nešvakā līmenī, uz AHL nesūtīs.

Aizmainīt, ja kas, Bišopu ar nevar bez viņa paša piekrišanas.
Kā par šādu situāciju savulaik Kreipāns izteicās(tas gan bija futbola sakarā) - tās ir "ekskluzīvas problēmas". Tampai šobrīd tieši tā arī ir - uz 1 pozīciju laukumā ir 3 augsta līmeņa spēlētāji un ir jādomā, nevis kategorijās - kā un ar ko aizlāpīt caurumu, bet gan - kā uz 1 caurumu uzlikt 3 ielāpus.

  +1 [+] [-]

, 2015-10-29 15:49, pirms 9 gadiem
Emilio rakstīja: Kā par šādu situāciju savulaik Kreipāns izteicās(tas gan bija futbola sakarā) - tās ir "ekskluzīvas problēmas". Tampai šobrīd tieši tā arī ir - uz 1 pozīciju laukumā ir 3 augsta līmeņa spēlētāji un ir jādomā, nevis kategorijās - kā un ar ko aizlāpīt caurumu, bet gan - kā uz 1 caurumu uzlikt 3 ielāpus.
Protams, jāpaskaidro ko biji domājis ar "augsta līmeņa spēlētāji" (NHL NAV zema vai vidēja līmeņa spēlētāju, ko var pārliecināties pat Latvijas izlases sakarā, kad līderi ir NHL komandās netikušie), taču tā NHL kategorijās runājot, nemāni sevi - ir viens NHL TOP līmeņa vārtsargs, ir viens jaunais talants ar ļoti lielu potenciālu un ir vēl viens vārtsargs, kas jau pašlaik var mēģināt spēlēt kā otrais numurs.

  +1 [+] [-]

, 2015-10-29 16:56, pirms 9 gadiem
Cik lasiju tampas majas lapa tad Vasilevskis it ka varetu svetdien but atpakal pie Tampas!