Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Rubīns met un bloķē "Maple Leafs" zaudējumā, Šilovs "Canucks" rezervē

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Rubīns met un bloķē "Maple Leafs" zaudējumā, Šilovs "Canucks" rezervē
Kristiāns Rubīns. Foto: Toronto Marlies

Pārbaudes spēlē pirms gaidāmās Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonas Toronto "Maple Leafs" sastāvā laukumā devās aizsargs Kristiāns Rubīns, komandai viesos piedzīvojot zaudējumu ar 2:5 pret Monreālas "Canadiens".

23 gadus vecais Latvijas izlases aizsargs uz ledus pavadīja 15 minūtes un 50 sekundes (2:20 minūtes mazākumā), izdarot vienu metienu pa vārtiem un bloķējot vienu pretinieka raidījumu. Iepriekšējā mačā "Maple Leafs" Monreālas vienību pārspēja ar 4:1, toreiz Rubīnam tiekot atstātam ārpus sastāva.

Šonakt "Canadiens" izpildīja par 16 metieniem mazāk (21-37), taču krietni labāk izmantoja iespējas, pa divām reizēm "Maple Leafs" vārtsargus Džeku Kempbelu un Petru Mrāzeku pārspējot Džošam Andersonam un Maiklam Pezetam, savukārt četrus punktus (1+3) sakrāja Kristians Dvorāks.

Vankūveras "Canucks" iemeta trīs vārtus pirmajā periodā, ar 4:2 pārspējot Kalgari "Flames". Visu maču no rezervistu soliņa noskatījās "Canucks" vārtsargs Artūrs Šilovs, Vankūveras cietoksnī Maiklam Dipjetro atvairot 26 no 28 sāncenšu metieniem.

Citā spēlē uzvaru izcīnīja Kolumbusas "Blue Jackets", kas bez vārtsarga Elvja Merzļikina ierindā ar 3:0 pārspēja bez uzbrucēja Teodora Bļugera spēlējušo Pitsburgas "Penguins". Kolumbusas vārtsargi Žans-Fransuā Berubī un bijušais Šilova komandas biedrs Ontario hokeja līgas (OHL) vienībā Berijas "Colts" Džets Grīvss neitralizēja attiecīgi 20 un astoņus metienus pa vārtiem.

"Blue Jackets" sastāvā pa reizei izcēlās Jegors Činahovs, Adams Bekvists un Emils Bemstrems, savukārt pagājušajā sezonā kopā ar Kasparu Dauaviņu Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Podoļskas "Vityaz" uguņojušais Džastins Denforts nopelnīja divas rezultatīvas piespēles.

NHL pārbaudes spēles 28. septembrī

KomandasRezultāts
Canadiens - Maple Leafs5:2
Penguins - Blue Jackets0:3
Blues - Stars2:1 P
Coyotes - Kings2:1
Canucks - Flames4:2

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/

     [+] [-]

, 2021-09-28 08:53, pirms 3 gadiem
Kā diez izskatās Rubīna iespējas palikt lielajā komandā? Toronto aizsardzības līnija pārbagāta ar meistariem?
Ir kāds zinātājs? Paldies!

     [+] [-]

, 2021-09-28 09:27, pirms 3 gadiem
hokeja eksperts Karluha ir atpakaļ un savā elementā!!!!!!!

  +2 [+] [-]

, 2021-09-28 09:48, pirms 3 gadiem
sporta lidzzinatajs rakstīja: Kā diez izskatās Rubīna iespējas palikt lielajā komandā? Toronto aizsardzības līnija pārbagāta ar meistariem?
Ir kāds zinātājs? Paldies!
Cik var noprast 7-8 aizsargs. Domaju, kad kads traumesies vai speles neveiksmigi, musejais aizvadis pirmas speles nhl. Kopuma vins ir nhl materials un viss bus labi

  +1 [+] [-]

, 2021-09-28 09:57, pirms 3 gadiem
Sochi rakstīja: Cik var noprast 7-8 aizsargs. Domaju, kad kads traumesies vai speles neveiksmigi, musejais aizvadis pirmas speles nhl. Kopuma vins ir nhl materials un viss bus labi
šorīt Rīta Panorāmā minēja, ka 9. aizsargs...

  +2 [+] [-]

, 2021-09-28 10:04, pirms 3 gadiem
sporta lidzzinatajs rakstīja: Kā diez izskatās Rubīna iespējas palikt lielajā komandā? Toronto aizsardzības līnija pārbagāta ar meistariem?
Ir kāds zinātājs? Paldies!
Visticamāk, nekādas, ja pēkšņi nebūs savainojumu jūra. Es viņu liktu ap 10-15 vietu aizsargu rangā. Tur priekšā ir 7-8 pamatsastāva vērtības, tad vēl talanti Liljegrens, Sandins, Krals, kuriem drīzāk iedos iespēju.
Vakarnakts spēlē Leafs spēlēja ar sešiem aizsagiem, tāpēc arī 15 minūtes sanāca, bet tas bija mazakais laiks no visiem aizsargiem. Tas arī norādauz to, ka apkatīsies un sekos pilna sezona Marlies. Gribētos jau ļoti redzētu kādu latvieti Leafs sastāvā oficiālās NHL spēlēs, bet šajā gadījumā tas neizskatās diez ko reāli

     [+] [-]

, 2021-09-28 11:11, pirms 3 gadiem
Mjā, ja mazākais spēles laiks šādā pārbaudes spēlē, tad nav pamata lielam optimismam par NHL šosezon.

Svarīgi jau arī lai AHL ir labāka sezona, jo pagājušā pēc cipariem bija sliktāka kā iepriekšējā pirms tam.