Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Maršāns apsteidz atveseļošanās grafiku un tuvākajā laikā atgriezīsies laukumā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Maršāns apsteidz atveseļošanās grafiku un tuvākajā laikā atgriezīsies laukumā
Breds Maršāns. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Bostonas "Bruins" uzbrucējs Breds Maršāns jau trenējies pirmajā virknējumā un pirmajā vairākuma brigādē. Tuvākajā laikā gaidāma viņa atgriešanās laukumā, kaut sākotnēji tika prognozēts, ka Maršāns varētu spēlēt tikai novembra beigās.

34 gadus vecajam Bredam Maršānam maija beigās tika veikta abu gūžu operācija. Atveseļošanās laiks tika prognozēts sešu mēnešu garumā, taču kreisās malas uzbrucējs apsteidzis grafiku – uz ledus viņš atgriezīsies agrāk par plānotajām novembra beigām.

Trešdienas treniņā Maršāns ieņēma savu ierasto vietu pirmajā maiņā līdzās Bostonas "Bruins" kapteinim Patrīsam Beržeronam un Džeikam Debraskam. Tāpat viņš slidoja pirmajā vairākuma brigādē.

"Bruins" uzvarējusi sešās no iepriekšējām septiņām spēlēm nākamo maču aizvadīs savā laukumā pret Detroitas "Red Wings". Komandas galvenais treneris Džims Montgomerijs norādīja, ka tik ātri Maršānu laukumā vēl neredzēsim. Malējais uzbrucējs arī nedosies kopā ar komandu izbraukumā uz Kolumbusu, kas gaidāms piektdien.

"Ja lēmums būtu jāpieņem man vai viņam, domāju, ka Breds atgrieztos jau tagad. Lūdzos ārstiem katru dienu," pauda Montgomerijs.

Pagājušajā sezonā Maršāns 70 spēlēs izcēlās ar 32 vārtiem un 80 punktiem. Titulētais uzbrucējs vienu reizi sasniedzis arī 100 punktu robežu – tas notika 2018./19. gada sezonā 79 maču laikā.

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay"platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/boston-bru...