Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

“Ducks” sezonas sākumā būs jāiztiek bez vārtsarga Gibsona

Andris Liepa
Andris Liepa

“Ducks” sezonas sākumā būs jāiztiek bez vārtsarga Gibsona
Džons Gibsons Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Anaheimas “Ducks” jauno sezonu būs spiesti sākt bez vārtsarga Džona Gibsona, kuram veikta apendicīta operācija.

Paredzēts, ka Gibsons pārciestās operācijas dēļ uz ledus nevarēs kāpt trīs līdz pat sešas nedēļas.

Gibsons neaizvadīja arī “Ducks” pirmo pirmssezonas maču pret Sanhosē “Sharks”. Šajā spēlē vārtu drošība tika uzticēta Lukašam Dostalam, bet šīs nakts mačā pret “haizivīm” “Ducks” vārtos stājās Šels Klengs.

“Domāju, ka ietekmēts tiks Dostala darba apjoms. Vārtsargu treneru komanda sanāks kopā un šo jautājumu sakārtos,” par Gibsona prombūtni izteicās Gregs Kronins.

Gibsons “Ducks” rindās ir aizvadījis 11 sezonas, kuru laikā aizvadījis 477 mačus, vidēji atzīmējoties ar 2,9 zaudētām zaudētām ripām un 91% atvairīto metienu. Viņš ir arī kluba rekordists atvairītajos metienos (13 294) un aizvadītajās spēlēs starp vārtsargiem.

Ilggadējā "Ducks" vārtu vīra aizstājējs šīs sezonas sākumā, Dostals savas karjeras laikā aizvadījis 67 NHL mačus, vidēji zaudējot 3,45 vārtus un atvairot 90,2% pretinieku metienu.

“Ducks” jauno sezonu sāks 13. oktobrī, tiekoties ar “Sharks” hokejistiem.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/anaheim-du...

     [+] [-]

, 11:13, pirms 5 stundām
Nav jau tā, ka Ducks bija cerībās par playoff. Tā pat viņi būtu bottom 5 komanda līgā. Plus Dostals bija labāks par Gibsonu aizvadītajā sezonā.

     [+] [-]

, 11:22, pirms 5 stundām
Praktiski nekad nesūdzos par raksta autoriem ,bet nu nopietni.atzimējies ar vidēji 2,9 ripām.tak atvairīto % ar var uzrakstīt ja statistiku piemin.tā pat pagaišās sezonas statistiku gan viņam gan Dostalam, lai rodas kāds priešstats un raksts pēc kaut kā izskatītos.