Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Cīnoties par playoff, "Sabres" uz vairākām nedēļām zaudē uzbrucēju Taku

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Cīnoties par playoff, "Sabres" uz vairākām nedēļām zaudē uzbrucēju Taku
Alekss Taks. Foto: NHL

Latvijas izlases uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētais Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Bufalo "Sabres" savainoto spēlētāju sarakstā ievietojis uzbrucēju Aleksu Taku. Taču viņa atgriešanās gaidāma pirms regulārās sezonas noslēguma.

Alekss Taks šosezon 57 spēlēs atzīmējies ar 28 vārtiem un 62 punktiem, būdams otrais rezultatīvākais Bufalo "Sabres" hokejists. Viņš atpaliek tikai no Teidža Tompsona, kurš 58 spēlēs guvis 79 punktus. Taks lielākoties spēlējis pirmajā maiņā kopā ar Tompsonu un Džefu Skineru.

Piektdienas uzvarā pret Floridas "Panthers" Taks izlaida trešā perioda noslēgumu, iedzīvojoties ķermeņa apakšdaļas savainojumā. Taču "Sabres" ģenerālmenedžeris Kevins Adamss pauda pārliecību, ka uzbrucējs ierindā atgriezīsies līdz regulārās sezonas noslēgumam.

Austrumu konferences kopvērtējumā Bufalo atrodas vienu punktu aiz otrās Wild Card pozīcijas, kas pieder Pitsburgas "Penguins". Taču Teodora Bļugera komanda aizvadījusi par vienu spēli vairāk nekā Zemgus Girgensona komanda. Vienībām vairs nav paredzēti savstarpējie dueļi.

"Sabres" regulāro sezonu noslēgs 14. martā viesos pret Kolumbusas "Blue Jackets".

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/buffalo-sa...

  +1 [+] [-]

, 2023-02-27 21:27, pirms 2 gadiem
Sabres beigs sezonu mēnesi ātrāk par pārējām komandām?

Brože dzer?

"Sabres" regulāro sezonu noslēgs 14. martā viesos pret Kolumbusas "Blue Jackets".

     [+] [-]

, 2023-02-28 06:30, pirms 2 gadiem
Lai izspēlētu regulāro sezonu līdz 14. martam, nāksies veidot sabraukumus, kuros vienā dienā ir kādi 3 mači. Kā sporta skolu sačos.
Ja par tēmu, tad šis ir sāpīgi komandai viņu mērķu sasniegšanai. Varbūt aizstājējs jāmeklē maiņas darījumos.

     [+] [-]

, 2023-02-28 07:20, pirms 2 gadiem
Kāds var pateikt kas ir Wild card?
Un sanāk ka pirmās četras komandas divīzijā tiek play _off?
Pēc konferences tabulas vairs neskatās?

     [+] [-]

, 2023-02-28 20:15, pirms 2 gadiem
snoweris26 rakstīja: Kāds var pateikt kas ir Wild card?
Un sanāk ka pirmās četras komandas divīzijā tiek play _off?
Pēc konferences tabulas vairs neskatās?
Nemāku teikt cik gadus tieši, bet vairs nav tā, ka katras konferences top 8 tiek talāk. Formāts tāds, ka tālak tiek katras divīzijas top 3 un atlikušāš 2 vietas jeb wild card to arī nozīmē. To visu skatās pēc punktiem un pārējiem kritērijiem, ja arī punkti ir identiksi. Var gadities ka play off tiek no vienas divīzijas 3 komandas, bet no otras 5.