Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Wild" iemet trīs vārtus trijās minūtēs, "Rangers" sakauj divīzijas līderi "Bruins"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Wild" iemet trīs vārtus trijās minūtēs, "Rangers" sakauj divīzijas līderi "Bruins"
Minesotas "Wild" hokejisti Metjū Damba (Nr. 24) un Kirils Kaprizovs (Nr. 97). Foto: David Berding/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) piekto uzvaru pēc kārtas svinējusi Rietumu divīzijas vicelīdere Minesotas "Wild", kas savā laukumā ar 3:1 pārspēja Losandželosas "Kings", pārtraucot tās sešu panākumu sēriju.

Minesotieši stiprus pamatus divu punktu izcīnīšanai ielika pirmajā periodā, kad trīs minūšu laikā ar pa reizei "Kings" vārtsargu Džonatanu Kviku pārspēja Kirils Kaprizovs, Niks Bjugstads un Joels Ēriksons. Viesi vienu ripu atspēlēja tikai 58. minūtē, izceļoties komandas veterānam Džefam Kārteram.

"Wild" 17 mačos sakrājusi 22 punktus, kamēr "Kings" ar 22 punktiem 19 spēlēs Rietumu divīzijā ir piektā. Uz ceturto pozīciju šorīt ar 21 punktu 17 cīņās pakāpās Kolorado "Avalanche", kas izbraukumā ar 3:2 pieveica Arizonas "Coyotes" (21 punkts 20 spēlēs). Rezultāts uz tablo gan ir nedaudz maldinošs, jo koijoti abus vārtus guva pamatlaika pēdējās 96 sekundēs, pirms tam "Avalanche" iegūstot 3:0 vadību.

Viseidzot negaidīti smagu sakāvi piedzīvoja viena no līgas labākajām aizsardzības komandām Bostonas "Bruins", viesos ar 2:6 kapitulējot Ņujorkas "Rangers" priekšā un tādējādi ciešot ceturto neveiksmi pēdējās piecās spēlēs. "Rangers" panākumu ar trim (1+2) rezultativitātes punktiem kaldināja Raiens Stroums. "Bruins" pēdējās divās spēlēs kopā ielaidusi 13 vārtus.

Austrumu divīzijas kopvērtējumā bostonieši ar 24 punktiem 18 mačos joprojām saglabā pirmo vietu, savukārt "Rangers" ar tikpat spēlēs nopelnītiem 17 punktiem ir sestā.

NHL spēles naktī uz 27. februāri

KomandasRezultāts
Rangers - Bruins6:2
Wild - Kings3:1
Coyotes - Avalanche2:3

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/