Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL: Runā, ka... "Flyers" meklē aizsargu

Juris Miņins
Juris Miņins

NHL: Runā, ka... "Flyers" meklē aizsargu
Filadelfijas "Flyers" aizsargs Oskars Bārtulis
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Filadelfijas "Flyers" pašlaik sāk meklēt pastiprinājumu aizsardzības rindās, jo viens no pamatsastāva spēlētājiem, Raiens Parents, pēcoperācijas atlabšanas dēļ, nevarēs spēlēt vismaz sešas nedēļas.

"Flyers" meklē aizsargu
Filadelfijas "Flyers", lai "salāpītu" robus aizsardzībā pašlaik sāk meklēt komandas, kas būtu ieinteresētas šķirties no kāda aizsarga. Komandas ģenerālmenedžeris Pols Holmgrēns gan piebilda, ka, lai arī komanda patiešām meklē aizsargu, t.i., pašreizējā situācijā pienācīgu aizstājēju no ierindas izsistajam Raienam Parentam, taču viss process nenotiek tik vienkārši, jo aizsargi pašlaik ir "karsta prece" visas līgas mērogā.
Atgādināsim, ka iepriekš tika runāts par to, ka "Flyers" varētu mēģināt pastiprināt savu sastāvu arī uzbrukuma līnijā, šķiroties no Džefa Kārtera. Tāpat bija baumas par iespējamo Jaroslava Halaka pievienošanos Filadelfijas komandai.
Lai vai kā situācija ar un ap "Flyers" komandu ir visai "karsta", tāpēc jau tuvākajā laikā varētu sākties kādi reāli soļi sastāva uzlabošanā.

"Senators" vēl aizvien meklē uzbrucēju
Otavas "Senators" vienība, kā ziņo vietējie hokeja apskatnieki, vēl aizvien meklē iespēju papildināt sastāvu ar kādu uzbrucēju. Iepriekš "Sens" tika iekļauti dažādās baumās sakarā ar Iļjas Kovaļčuka iespējamo maiņu, taču komandas vadība to noliedza, norādot, ka Kovi nebija viņu mērķis nevienu brīdi.
Tiek norādīts, ka reālākie kandidāti uz pievienošanos Otavas komandai ir Rejs Vitnijs, Mets Kalens, Kolbijs Ārmstrongs, Oli Jokinens vai arī Kreigs Konrojs. Pretī otavieši varētu atdot uzbrucēju Džonatanu Čīču vai aizsargu Braienu Lī.

"Flames", "Bruins" atsakās no cīņas par Kovaļčuku
Otavas "Senators" nav vienīgie, kas ir attiekušies no cīņas par Atlantas "Thrashers" kapteini Iļju Kovaļčuku, nupat ir parādījušās ziņas, ka Kalgari "Flames" un Bostonas "Bruins" arī vairs nemēģinās iegūt krievu uzbrucēju savās rindās.
Iepriekš tika ziņots, ka "Flames" varētu mēģināt iemainīt Kovaļčuku pret Aizsargu Dionu Fenafu, taču, visticamāk, tas nenotiks, jo "liesmām" ir pašiem savs spēlētājs ar kuru nav panākta vienošanās par līguma pagarināšanu – Olli Jokinens, jo savstarpējās sarunās spēlētāja aģents un kluba vadība nav spējuši atrast kopsaucēju, kas nozīmē, ka arī Jokinens var tikt aizmainīts.
"Bruins" savu izstāšanos no cīņas par Iļju Kovaļčuku sīkāk nekomentē.

Karija pārcelsies uz "Canucks"
Aizvien lielāka interese no Vankūveras "Canucks" komandas vadības tiek izrādīta par Sentluisas "Blues" uzbrucēju Polu Kariju, kuru "blūzmeņi" var mēģināt atdot, lai pretī iegūtu kādu komandas "nākotnes vārtsargu", dotajā gadījumā, Vankūveras "Canucks" sistēmā esošo Koriju Šneideru.
Tāpat maiņā varētu tikt iesaistīti citi hokejisti, vien zināms, ka, lai iegūtu vārtsargu, kurš varētu sargāt "Blues" vārtus ilgāk nekā pāris sezonas Sentluisas komandas vadība ir gatava šķirties arī no aizsarga Džeja Maklementu, par ko "Canucks" jau arī ir izrādījuši interesi. Bet ja nu "Blues" un "Canucks" nespēs vienoties par maiņas nosacījumiem, sentluisieši var piedāvāt arī T.Dž Oušī, Deividu Peronu vai Patriku Berglundu.

"Stars" mainīs Modano, Niskanenu?
Dalasas "Stars" vienība pašlaik ir iesaistīta vairākās iespējamo maiņu baumās. Par iespējamo komandas ilggadējā pirmā numura Maŗtija Turko aizmainīšanu pret Jaroslavu Halaku jau rakstījām, bet nu ir parādījušās jaunas.
Tā Maiks Modano varētu pamest Dalasu, jo par viņu interesi izrāda Ņūdžersijas "Devils", kuri vēlas pastiprināt savu komandu pirms izslēgšanas spēlēm (tāpat "velni" mērķē uz Skotu Nīdermaijeru un Saku Koivu). Pats Modano gan visai piesardzīgi izteicās par maiņas iespējamību, taču pilnībā viņš to nav noraidījis.
Savukārt cits amerikānis Mets Niskanens varētu tikt aizmainīts, lai atbrīvotu vietu krievu aizsargam Ivanam Višņevskim. Višņevska aģents jau ir izteicies, ka, ja vien viņa aģents nesaņems pienācīgu spēles laiku, tad nākamsezon Barnaulā dzimušais hokejists varētu pārcelties uz Kontinentālo hokeja līgu (KHL), savukārt "Stars" nevēlas viņu zaudēt no savas sistēmas.

Kā arī:
Šeldons Surrejs piekrīt savai maiņai, "Oilers" izsakās, ka viņš tiks mainīts tikai uz Rietumu konferences komandām ... Par Minesotas "Wild" uzbrucēju Petru Sikoru interesējas septiņas NHL vienības ... Kolumbusas "Blue Jackets" varētu mēģināt aizmainīt Rafi Toresu, Fredriku Modinu, Milanu Jurčinu ... Toronto "Maple Leafs" meklē maiņas partnerus Meta Steidžena aizmainīšanai un ar Losandželosas "Kings" mēģinās vienoties par aizsarga Džeka Džonsona iemainīšanu ... Floridas "Panters" ir noskatījuši Alesu Kotaliku, kuru viņi arī mēģinās iegūt no Ņujorkas "Rangers".

Izmantotie resursi:
insider.espn.go.com
thehockeynews.com
sportsnet.ca
hockeybuzz.com
faceoff.com

Vai Maiks Modano pametīs Dalasu?

  • 27

  • 64

  • 6

  • 457


 +12 [+] [-]

, 2010-01-26 16:52, pirms 15 gadiem
mekle aizsargu......... latviesi rindā
Kass attiecas uz Modano, vinjs beigs karjeru Stars, tie ir divi neskirami vardi

  +9 [+] [-]

, 2010-01-26 16:53, pirms 15 gadiem
Modano un Stars ir tas pats kas cimds ar roku, tas pats kas auto un riepas.

Neticu, ka kādreiz spēlēs dajebkur citur.

  +6 [+] [-]

, 2010-01-26 16:56, pirms 15 gadiem
Senators meklē uzbrucēju- takā Kaspar paradi sevi lai tiktu iekš NHL atkal

  -3 [+] [-]

, 2010-01-26 17:01, pirms 15 gadiem
nhl runā ka...... kulda warētu wienā maiņa ar osi kapāt.. tās wēl pagaidām esot baumas, bet wisiem redzams ka kuldas līmenis atbilst nhl un pagaidām wiņs wnk krāj labāko +- ahl....

 +15 [+] [-]

, 2010-01-26 17:01, pirms 15 gadiem
Labak Kariya dotos uz Ducks un tur pabeigtu savu karjeru. Tiesi tur vins saka spelet. Butu atkal veicais labais Kariya-Selane duets

  -1 [+] [-]

, 2010-01-26 17:06, pirms 15 gadiem
Šamais ir pārcēlies no KHL uz Filadelfijas fermu:
khl.ru: Континентальная Хоккейная Лига - Игроки

     [+] [-]

, 2010-01-26 17:12, pirms 15 gadiem
krisis rakstīja: Labak Kariya dotos uz Ducks un tur pabeigtu savu karjeru. Tiesi tur vins saka spelet. Butu atkal veicais labais Kariya-Selane duets
Ja Selanni pašu neaizmainīs kkur vēl (visādas runas šai sakarā ir, jo uz PO daudzas komandas grib šādu spēlētāju redzēt savās rindās).

 +11 [+] [-]

, 2010-01-26 17:17, pirms 15 gadiem
krisis rakstīja: Labak Kariya dotos uz Ducks un tur pabeigtu savu karjeru. Tiesi tur vins saka spelet. Butu atkal veicais labais Kariya-Selane duets
Kariya varētu piebiedroties brāļa blicei un karjeru nobeigt Rīgā.

  +4 [+] [-]

, 2010-01-26 17:20, pirms 15 gadiem
wilwood rakstīja: Kariya varētu piebiedroties brāļa blicei un karjeru nobeigt Rīgā.
Tad jau jāsauc arī Stīvs Karija (pašlaik spēlē SM-Liiga komandā "JYP"), lai būtu pilns komplekts, un ja jau "guļjatj", tad arī Marianam Hosam jāpazvana, lai nāk uz Rīgu spēlēt!

  +8 [+] [-]

, 2010-01-26 17:24, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Tad jau jāsauc arī Stīvs Karija (pašlaik spēlē SM-Liiga komandā "JYP"), lai būtu pilns komplekts, un ja jau "guļjatj", tad arī Marianam Hosam jāpazvana, lai nāk uz Rīgu spēlēt!
nu kā, būtu ekselenti.
Nebijis notikums pasaules sporta vēsturē.
Trīs Karijas, Trīs Rēdlihi, Divi Hossas, Divi Petrovicki un Divi Džeriņi.
Nu Masaļskim vai Prusekam gan šķiet ka nav bračkas.

  +2 [+] [-]

, 2010-01-26 17:25, pirms 15 gadiem
Interesanti, kur ta beigās nonāks Kovaļčuks

  +5 [+] [-]

, 2010-01-26 17:25, pirms 15 gadiem
Un neaizmirsīsim par Tēvu un Dēlu Kerčiem

  -3 [+] [-]

, 2010-01-26 17:25, pirms 15 gadiem
Kur tu tādu herņu salasījies ka leafs grib Jack Johnson? NEVAJAG to amerikāni Leafs sastāvā, Burks zb ar saviem amerikāņiem. Johsons bija kādreiz draftā 3. numurs bet pilnīgi un galīgi to nav attaisnojis, mana uztverē. Leafs jau tā aizsargu par daudz, vajag atrast muļķus kas paņems Fingeru un Exelby, nah vēl kaut kādu johnsonu, ai tas Burks vispār is saspiedies, par Keselu tādu cenu atdeva, tā vien izskatās ka bostonai būs top 3 drafta izvēle. ja Leafs kaut o vajag tad tas ir tik vaļā no Fingera, Exelby, izpirkt Bleika līgumu, aizmainīt Toskalu, aizmainīt Pony, aizmainīt Stajan un Stempniak. Visus pret drafta izvēles tiesībām. Sezona ir jau sačakarēta te nav uz ko cerēt. Vasarā bus daudz brīva piķa, varēs piesaistīt brīvos aģentus un komplektēt komandu nākamajai sezonai.

     [+] [-]

, 2010-01-26 17:33, pirms 15 gadiem
Par Flyers aizsardzības līniju runājot...hmmm...nu tur būs pārmaiņās starpsezonā. Ja arī viņi šobrīd iemainīs kādu aizsargu tad tā būs tikai piesegšanās priekš plejofiem.

  +1 [+] [-]

, 2010-01-26 17:43, pirms 15 gadiem
Starpcitu Ivanānam beidzas kontrakts...pastav iespēja ka viņu aizmainīs. TSN eksperts ielicis Kuldu kā labāko Atlantas aizsargu starp prospektiem kuri vēl nav spēlējuši NHL vai aizvadījuši mazāk par 10 spēlēm šosezon. Es jau iepriekš teicu, ka iespējams Kuldu aizmaina, domājams kā pridaču kādā nozīmīgākā darījumā. Atlanta manuprāt ar viņu nerēķinās, ja rēķinātos jau būtu devusi iespēju kaut pāris spēles nospēlēt. Lai gan Atlanta domājams veiks kaut kādas izmaiņas aizsardzības līnijā ar pamat večiem jo Kubina, Popovičs un Šūberts kļūs par neierobežoti brīvajiem aģentiem pē sezonas...ja nevienu no viņiem negribēs saglabāt tad jau līdz 3. martam aizmainīs, lai gan Kubinu tik viegli nevar aizmainīt. Tas itkā varētu pavērt iespēju Kuldam, bet nu nez iespējams viņu pašu aizmaina.

  +9 [+] [-]

, 2010-01-26 17:44, pirms 15 gadiem
wilwood rakstīja: nu kā, būtu ekselenti.
Nebijis notikums pasaules sporta vēsturē.
Trīs Karijas, Trīs Rēdlihi, Divi Hossas, Divi Petrovicki un Divi Džeriņi.
Nu Masaļskim vai Prusekam gan šķiet ka nav bračkas.
Jā un vēl 4 brāļus Stālus + pašu Juri Štālu...

     [+] [-]

, 2010-01-26 17:55, pirms 15 gadiem
aigars076 rakstīja: Jā un vēl 4 brāļus Stālus + pašu Juri Štālu...
Dāni Kimu Stālu arī var piemest klāt.

     [+] [-]

, 2010-01-26 18:08, pirms 15 gadiem
McKee jau starpsezona pargaja uz PIT, vai bluzmeniem vel viens Jay Mckee aizkeries butu?

     [+] [-]

, 2010-01-26 20:43, pirms 15 gadiem
Lai nu kurš, bet Mike Modano nebūs tas, kurš pametīs Dalasu

     [+] [-]

, 2010-01-26 20:44, pirms 15 gadiem
hmm vai tad Blues vairs nerēķinās ar Bishopu? Tas takš nākotnes kīpers, vai tad atdos kādu no saviem jaunajiem pret negatavu vārtusargu. Par Kariju skaidrs, ka viņš ilgi nespēlēs, bet Oši vai Perons - nu nezinu gan

     [+] [-]

, 2010-01-26 20:45, pirms 15 gadiem
Var manit ka tuwojas mainju beigas, ka labi, pieredzējusi spēlētāji varētu iemainit kāda spēcīga komanda

     [+] [-]

, 2010-01-26 21:16, pirms 15 gadiem
Panthers noteikti veel vajag kaads super klases uzbrucejs,lai turpinatu ciinu par play off...Ir dzirdeets par iespejamo Cvetova no Magnitogorskas Metallurg pareju uz Panthers...

     [+] [-]

, 2010-01-26 21:52, pirms 15 gadiem
krisis rakstīja: Labak Kariya dotos uz Ducks un tur pabeigtu savu karjeru. Tiesi tur vins saka spelet. Butu atkal veicais labais Kariya-Selane duets
Es domāju ka to nevēlētos ne pats Pols, ne Anaheimas fani.
Kariju Anaheimā izsvilpj.

     [+] [-]

, 2010-01-26 22:16, pirms 15 gadiem
Kalvinators rakstīja: Es domāju ka to nevēlētos ne pats Pols, ne Anaheimas fani.
Kariju Anaheimā izsvilpj.
tas būtu tas pats, kas Hosam pāriet uz Pitsburgu

     [+] [-]

, 2010-01-26 22:30, pirms 15 gadiem
Jusper rakstīja: tas būtu tas pats, kas Hosam pāriet uz Pitsburgu
Pat vēl trakāk!

Karija prasīja algu 10 citronus no Anaheimas, tikpat cik viņš jau pelnīja, tajā pat laikā aizmūkot uz Kolorado par 1 citronu.
tas ir NHL vēsturē lielākais algas kritums.
Kopš tā laika Anaheimas fani diezkā viņu neieredz.

     [+] [-]

, 2010-01-26 22:53, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Tad jau jāsauc arī Stīvs Karija (pašlaik spēlē SM-Liiga komandā "JYP"), lai būtu pilns komplekts, un ja jau "guļjatj", tad arī Marianam Hosam jāpazvana, lai nāk uz Rīgu spēlēt!
tad trenniņos Karijas pret Rēdlihiem vēl Petro atpakaļ vajadzētu

     [+] [-]

, 2010-01-27 04:53, pirms 15 gadiem
wilwood rakstīja: nu kā, būtu ekselenti.
Nebijis notikums pasaules sporta vēsturē.
Trīs Karijas, Trīs Rēdlihi, Divi Hossas, Divi Petrovicki un Divi Džeriņi.
Nu Masaļskim vai Prusekam gan šķiet ka nav bračkas.
Vēl jau varētu paņemt Sorokinu jaunāko, viņš ir vārtsargs amatieru komandā

     [+] [-]

, 2010-01-27 05:01, pirms 15 gadiem
Ontario rakstīja: Kur tu tādu herņu salasījies ka leafs grib Jack Johnson? NEVAJAG to amerikāni Leafs sastāvā, Burks zb ar saviem amerikāņiem. Johsons bija kādreiz draftā 3. numurs bet pilnīgi un galīgi to nav attaisnojis, mana uztverē. Leafs jau tā aizsargu par daudz, vajag atrast muļķus kas paņems Fingeru un Exelby, nah vēl kaut kādu johnsonu, ai tas Burks vispār is saspiedies, par Keselu tādu cenu atdeva, tā vien izskatās ka bostonai būs top 3 drafta izvēle. ja Leafs kaut o vajag tad tas ir tik vaļā no Fingera, Exelby, izpirkt Bleika līgumu, aizmainīt Toskalu, aizmainīt Pony, aizmainīt Stajan un Stempniak. Visus pret drafta izvēles tiesībām. Sezona ir jau sačakarēta te nav uz ko cerēt. Vasarā bus daudz brīva piķa, varēs piesaistīt brīvos aģentus un komplektēt komandu nākamajai sezonai.
Džeks Džonsons nu nemaz nav slikts aizsargs, katru gadu spēlē arvien labāk un labāk. Kaut kā neticu, ka LA viņu būtu gatavi lēti atdot.

Kā Kļavas Lapu fans Kļavas Lapu fanam varu ieteikt - nestreb karstu! Skaidrs, ka Stadžans, Pony un pārējā kompānija nav gluži tie spēlētāji, kurus varētu redzēt Stenlija kausa komandu pirmajās maiņās, un lai arī kā man gribētos redzēt pārmaiņas komandā, nevajag kādam būs jāspēlē arī nākamgad.

Par Keselu ir grūti spriest, Burks ir vai nu ģēnijs vai idiots. Protams, škrobe, ka divīzijas konkurentiem ir atdots 3. draftpiks, bet kādas ir šances, ka no drafta izdotos izvilkt tik gatavu spēlētāju kā Filu? Pie kam Doktors Fils nav nekāds vecais, tik pat labi šis ņem un visu karjeru nospēlē Leafs un Burks būs nopircis Frančīzes spēlētāju

Ar aizsargiem gan ir sanākusi šmuce