Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Lasvegasa par 51,975 miljoniem pagarina līgumu ar aizsardzības rekordistu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Lasvegasa par 51,975 miljoniem pagarina līgumu ar aizsardzības rekordistu
Šejs Teodors. Foto: Jeff Bottari/NHLI via Getty Image

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Lasvegasas "Golden Knights" uz septiņiem gadiem pagarinājis līgumu ar aizsargu Šeju Teodoru. Vieošanās, kas stāsies spēkā no nākamās sezonas, ir 51,975 miljonu dolāru vērtībā.

29 gadus vecais Šejs Teodors aizvada pēdējo sezonu iepriekšējā līguma ietvaros, gadā pelnot 5,2 miljonus dolāru, bet no nākamās sezonas viņš saņems 7,425 miljonus gadā. Laicīgi pagarinot vienošanos ar Lasvegasas "Golden Knights", Teodors izvēlējies nākamajā vasarā nekļūt par brīvo aģentu.

Teodors nonāca Lasvegasā maiņas darījumā no Anaheimas "Ducks", kas bija saistīts ar paplašināšanās draftu. Viņš ir "Golden Knights" rekordists starp aizsargiem vairākās nozīmīgās kategorijās: vārtos (67), piespēlēs (229), punktos (296), vairākuma vārtos (11), vairākuma punktos (88), pagarinājuma vārtos (7) un uzvaras vārtos (14).

Ar 450 spēlēm viņš ir otrais starp Lasvegasas aizsargiem, atpaliekot tikai no Breidena Makneba, kurš piedalījies 509 spēlēs.

2023. gadā "Golden Knights" ar Teodoru ierindā izcīnīja Stenlija kausu.

Jauno sezonu Lasvegasa sākusi ar četrām uzvarām septiņās spēlēs. Teodors ar septiņiem punktiem ir komandas rezutlatīvākais aizsargs.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/golden-kni...