Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

22 gadus vecais Perfeti paraksta 6,5 miljonu līgumu un drīkst pievienoties "Jets" treniņiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

22 gadus vecais Perfeti paraksta 6,5 miljonu līgumu un drīkst pievienoties "Jets" treniņiem
Kols Perfeti. Foto: NHL.com/Darcy Finley/NHLI via Getty Images

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Vinipegas "Jets" beidzot vienojies par līgumu ar ierobežoti brīvo aģentu Kolu Perfeti, kurš līdz šim nevarēja piedalīties komandas treniņos.

22 gadus vecais Kols Perfeti parakstījis vienošanos uz divām sezonām par 6,5 miljoniem dolāru. Pirmajā gadā uzbrucējs saņems trīs miljonus, bet otrajā sezonā viņš nopelnīs par pusmiljonu vairāk.

NHL treniņnometnes sākās ceturtdien, bet tobrīd bez līguma bijušais Perfeti nevarēja trenēties kopā ar Vinipegas "Jets" komandu. Pēc līguma parakstīšanas viņam ļauts kāpt uz ledus.

Pagājušajā sezonā Perfeti piedalījās 71 spēlē, atzīmējoties ar 19 vārtiem un 38 punktiem. Abi rādītāji bija jauni karjeras rekordi.

2020. gadā ar desmito numuru draftētais Perfeti NHL karjerā aizvadījis 140 spēles regulārās sezonas ietvaros un guvis 75 punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/winnipeg-j...