Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

No "Flames" nometnes atbrīvotais Graiba beidz karjeru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

No "Flames" nometnes atbrīvotais Graiba beidz karjeru
Ēriks Graiba. Foto: AFP/Scanpix

31 gadu vecais uzbrucējs Ēriks Graiba kļuvis par vēl vienu Nacionālās hokeja līgas spēlētāju, kurš nav ticis pie jauna līguma, tāpēc nolēmis likt punktu karjerai.

Graiba pagājušajā sezonā pārstāvēja Ņūdžersijas "Devils", taču komandas rindās aizvadīja tikai desmit spēles, pie punktiem netiekot. Pirms gaidāmās sezonas viņš noslēdza pārbaudes laika līgumu ar Kalgari "Flames", bet tika atskaitīts no nometnes, pēcāk pieņemot lēmumu par karjeras beigām.

Uzbrucējs par pieņemto lēmumu paziņoja sociālajā tīklā Twitter publicētā video, atzīstot, ka ķermenis karjeras laikā cietis ļoti daudz, un tas bija galvenais iemesls šādam lēmumam. "Karu slidas uz nagliņas. Lepojos ar savu karjeru, un nevarētu būt pateicīgāks cilvēkiem, kuri mani atbalstījuši. Nevaru sagaidīt dzīves nākamo nodaļu, un arī izaicinājumus, kas stāv priekšā."

Graibu 2006. gada drafta trešajā kārtā izvēlējās Otavas "Senators", tomēr līdz debijai lielajā līgā bija jāgaida – pirmo maču "Senators" rindās uzbrucējs aizvadīja vien 2013. gadā. Pirms tam viņš absolvēja universitāti un spēlēja fārmklubā. Turpinājumā pārstāvētas arī Edmontonas "Oilers" un "Devils", kopumā aizvadot 289 spēles un tiekot pie 43 punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/eric-gryba-retir...

  +3 [+] [-]

, 2019-09-24 08:59, pirms 5 gadiem
Nu nebija viņš uzbrucējs, nebija...

  +2 [+] [-]

, 2019-09-24 09:11, pirms 5 gadiem
Žēl, manā Xbox komandā jau vairākas sezonas šis ir stabils 2. maiņas AIZSARGS (!)