Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Par NHL jaunpienācējas Sietlas "Kraken" pirmo galveno treneri kļūst Hekstols

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Par NHL jaunpienācējas Sietlas "Kraken" pirmo galveno treneri kļūst Hekstols
Deivs Hekstols. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Sietlas "Kraken", kas nākamajā sezonā piedzīvos debiju, šodien paziņojis, ka parakstīts līgums ar galveno treneri Deivu Hekstolu.

Savu pirmo lielo soli trenera karjerā Deivs Hekstols spēra Ziemeļdakotas Universitātē. Viņš to pārstāvēja kā spēlētājs, bet vēlāk atgriezās kā galvenais treneris un jau pirmajā sezonā sasniedza Frozen Four. Amatā pavadījis vairāk nekā desmit sezonas, 2015. gadā Hekstols parakstīja līgumu ar Filadelfijas "Flyers". Viņš kļuva par pirmo treneri kopš 1982. gada, kurš no NCAA pa taisno ielēcis NHL galvenā trenera pienākumos.

Hekstola pirmajā sezonā "Flyers" atgriezās izslēgšanas spēlēs, un tās tika sasniegtas divās no trim sezonām, ko viņš pavadīja Filadelfijā. Vēlāk viņš tika atlaists. Pēdējās divas sezonas Hekstols bija Toronto "Maple Leafs" galvenā trenera Šeldona Kīfa asistents, bet tagad pieņēmis jaunu izaicinājumu un kļuvis par Sietlas "Kraken" pirmo galveno treneri. Komandai jūlija beigās gaidāms paplašināšanās drafts.

"Kraken" ģenerālmenedžeris ir Rons Frensiss. Viņs ar Hekstolu tuvāk iepazinies 2019. gada pasaules čempionāta laikā. Frensiss bija viens no trim Kanādas izlases menedžeriem, bet Hekstols palīdzēja galvenajam trenerim Alēnam Viņo.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/kraken/team/dav...

     [+] [-]

, 2021-06-24 21:26, pirms 3 gadiem
Varēja Hārtliju savākt, kamēr nav Latvijas izlasi pavisam nolaidis uz grunti...

     [+] [-]

, 2021-06-25 01:36, pirms 3 gadiem
pernambucan0 rakstīja: Varēja Hārtliju savākt, kamēr nav Latvijas izlasi pavisam nolaidis uz grunti...
nemuldi