Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Canucks'' atspēlējas pret ''Kraken'', ''Bruins'' izcīna punktus 20. mājas spēlē pēc kārtas

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

''Canucks'' atspēlējas pret ''Kraken'', ''Bruins'' izcīna punktus 20. mājas spēlē pēc kārtas
Eliass Petešons. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) Vankūveras ''Canucks'' atspēlējās pret Sietlas ''Kraken'', vēlāk to pārspējot pēcspēles metienos (6:5). Tikmēr līgas līdere Bostonas ''Bruins'' ar 3:2 pārspēja Vinipegas ''Jets''. Šajā sezonā klubs savā laukumā izcīnījis punktus visās 20 spēlēs.

• Naktī uz piektdienu Nacionālajā hokeja līgā (NHL) uzvaru rezultatīvā spēlē svinēja Vankūveras ‘’Canucks’’, kas pēcspēles metienos ar 6:5 pārspēja Sietlas ‘’Kraken’’.

• Uz vienu dienu šīs nedēļas sākumā ‘’Canucks’’ no fārmkluba Amerikas hokeja līgā izsauca latviešu vārtsargu Artūru Šilovu, vēlāk gan atgriežot viņu Abotsfordas ‘’Canucks’’ rīcībā.

• ‘’Kraken’’ spēlē nenosargāja 4:2 vadību, ko bija ieguvusi līdz otrās trešdaļas beigām. ‘’Canucks’’ trešajā periodā guva trīs vārtus, kas ļāva panākt neizšķirtu.

• Izlīdzinājumu ‘’Canucks’’ panāca pusotru minūti līdz pamatlaika beigām, kad 15. vārtus sezonā iemeta Eliass Petešons.

• Viņš kopumā kļuva arī par spēles varoni, to noslēdzot ar diviem vārtiem un divām piespēlēm, kā arī realizējot uzvaras nesošo bullīti.

• Vārtsargs Spensers Mārtins līdz pēcspēles metieniem atvairīja 31 no ‘’Kraken’’ izdarītajiem 36 metieniem, bet bullīšos viņu pārspēja tikai reizi.

• ‘’Canucks’’ izcīnīja piekto uzvaru pēdējo desmit spēļu laikā un pašlaik ar 31 izcīnītu punktu tā atrodas Rietumu konferences 12. vietā. Līdz desmitajai pozīcijai to šķir divi punkti.

• Citā spēlē trešo uzvaru pēc kārtas svinēja līgas līdere Bostonas ‘’Bruins’’, kas savā laukumā ar 3:2 pārspēja Vinipegas ‘’Jets’’.

• Spēlējot savā laukumā, Bostona visās 20 spēlēs ir izcīnījusi kaut punktu – 18 spēlēs uzvarētas pamatlaikā, bet divas noslēgušās papildlaikā vai pēcspēles metienos.

• Bostonai nācās atspēlēties no 0:2. Ar vārtiem un rezultatīvu piespēli izcēlās čehs Dāvids Pastrņāks un Niks Folino, kurš trešā perioda 12. minūtē iemeta arī uzvaras vārtus.

• Vinipegai šis bija ceturtais zaudējums desmit mačos, taču tā ir viena no Rietumu konferences spēcīgākajām komandām, pašlaik ieņemot trešo vietu.

NHL spēles 22. un 23. decembrī

SpēleRezultāts
Maple Leafs - Flyers4:3
Penguins - Hurricanes3:4 P
Rangers - Islanders5:3
Senators - Capitals2:3 P
Bruins - Jets3:2
Canucks - Kraken6:5 PM
Kings - Flames4:3 P
Sharks - Wild5:2

Visas NHL spēļu tiešraides pieejamas "Viaplay" platformā.

Izmantotie resursi:
Official Site of the National Hockey League |...

     [+] [-]

, 2022-12-23 11:28, pirms 2 gadiem
Bostonas faniem labi, ej uz spēli un garantēts, ka savējie vinnēs 😉