Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Avalanche" līderim Makinonam pēc bloķēta metiena veikts rentgens

"Avalanche" līderim Makinonam pēc bloķēta metiena veikts rentgens
Neitans Makinons. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Kolorado "Avalanche" aizvadītajā naktī ar 5:2 pieveica Teodora Bļugera pārstāvēto Vankūveras "Canucks". Trešajā periodā metienu sāpīgi bloķēja uzvarētāju līderis Neitans Makinons, kuram pēc spēles veikts rentgens.

Septiņas ar pusi minūtes līdz beigām, Kolorado "Avalanche" atrodoties vadībā ar vienu vārtu pārsvaru, Neitans Makinons ar kāju bloķēja Broka Besera metienu. Komandas zvaigzne turpināja maču un atdeva rezultatīvu piespēli Miko Rantanenam, tomēr pēc spēles Makinons tika aizsūtīts veikt rentgenu.

28 gadus vecais Makinons šajā sezonā 18 spēlēs atzīmējies ar sešiem vārtiem un 23 punktiem. Rezultatīvāki par viņu ir tikai aizsargs Keils Makārs (29 punkti) un Rantanens (25 punkti).

Centrālās divīzijas kopvērtējumā "Avalanche" ieņem otro vietu, par diviem punktiem atpaliekot no Dalasas "Stars".

Izmantotie resursi:
https://www.sportsnet.ca/nhl/articl...


Artūrs Šilovs. Foto: Darryl Dyck/AP/Scanpix
1

"Canucks" pamatvārtsargs Demko: "Šilovs bija fantastisks"

Vankūveras "Canucks" sezonas pēdējā preses sanāksmē kluba vadošais vārtsargs Tečers Demko izteica atzinību saviem kolēģiem Artūram Šilovam un Keisijam Desmitam par parādīto sniegumu Stenlija kausa izcīņā.
Riks Tokets. Foto: AP/Scanpix
2

Bļugera un Šilova treneris Riks Tokets atzīts par NHL sezonas labāko treneri

Balsojumā par 2023./2024. gada sezonas labāko treneri atzīts Teodora Bļugera un Artūra Šilova pārstāvētas Vankūveras ''Canucks'' galvenais treneris Riks Tokets, kurš savā pirmajā sezonā ar to aizspēlējās līdz Stenlija kausa otrajai kārtai.
Olivers Ekmanss Larsons un Aleksis Lafrenjē. Foto. AFP. Scanpix
3

"Panthers" sēriju pret Prezidenta trofejas ieguvēju "Rangers" sāk ar sauso uzvaru

Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas pusfinālā pirmo uzvaru izcīnījusi Floridas "Panthers", kuru pārstāv arī latvietis Uvis Balinskis. "Panthers" izbraukumā ar 3:0 pārspēja labāko regulārā turnīra komandu Ņujorkas "Rangers".