Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Losandželosas "Kings" uz trīs sezonām pagarina līgumu ar Turkotu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Losandželosas "Kings" uz trīs sezonām pagarina līgumu ar Turkotu
Zemgus Girgensons un Alekss Turkots. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Losandželosas "Kings" uz trīs sezonām pagarinājis līgumu ar 23 gadus veco uzbrucēju Aleksu Turkotu, kurš aizvadīto sezonu dalīja starp galveno komandu un fārmklubu.

Alekss Turkots, kurš 2019. gadā tika draftēts ar piekto numuru, pēc trīs gadu debitanta līguma noslēgšanās pagarinājis vienošanos ar Losandželosas "Kings" uz vēl trīs sezonām. Darījuma kopējā vērtība ir 2,325 miljoni dolāru jeb 775 tūkstoši par sezonu.

23 gadus vecais uzbrucējs aizvadītajā sezonā "Kings" rindās piedalījās 20 spēlēs, atzīmējoties ar vieniem vārtiem un trīs piespēlēm. Fārmklubā viņš 35 mačos iekrāja 29 punktus, kā arī tika pie četriem punktiem astoņās izslēgšanas spēlēs.

2021. gadā Turkots kļuva par pasaules čempionu junioriem, turklāt tieši viņš guva uzvaras vārtus finālā pret Kanādu. Tomēr pēc sekmīgas junioru karjeras uzbrucējam nav izdevies sevi apliecināt profesionālajā hokejā – NHL karjerā viņš piedalījies tikai 32 spēlēs, tiekot pie četriem punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/nhl/los-angeles-...