Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Čempionam Kučerovam traucē savainojums, Klefboms izlaidīs visu sezonu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čempionam Kučerovam traucē savainojums, Klefboms izlaidīs visu sezonu
Ņikita Kučerovs. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubam Edmontonas “Oilers” 2021. gada sezonā nevarēs palīdzēt zviedru aizsargs Oskars Klefboms. Tikmēr ir neskaidrības par čempiones Tampabejas “Lightning” uzbrucēju Ņikitu Kučerovu.

27 gadus vecais Ņikita Kučerovs palīdzēja Tampabejas “Lightning” izcīnīt Stenlija kausu, neskatoties uz gūžas savainojumu. Tomēr starpsezonā problēma nav mazinājusies, tāpēc pagājušajā nedēļā Kučerovam tika veikta injekcija, jo viņš treniņu nodarbībās turpinājis izjust diskomfortu.

Pagaidām nav skaidrības, cik ilgu laiku Kučerovam, 2018./19. gada sezonas MVP balvas ieguvējam, nāksies izlaist, jo nedz kluba, nedz spēlētāja puse situāciju nav komentējusi. Viens no scenārijiem ir operācija, bet lēmums par to šobrīd nav pieņemts.

“Lightning” par diviem miljoniem pārsniedz algu griestus, un Kučerovs ar 9,5 miljoniem ir komandas vislabāk apmaksātais spēlētājs. Viņa ievietošana savainoto spēlētāju sarakstā atbrīvotu līdzekļus. Tampai pagaidām nav bijušas iespējas parakstīt līgumus ar četriem hokejistiem - Entoniju Sireli, Eriku Černāku, Metjū Žozefu un Aleksandru Volkovu.

Triecienu saņēmusi Edmontonas “Oilers” - jaunajā sezonā komandai nevarēs palīdzēt zviedru aizsargs Oskars Klefboms, kurš pagājušajā sezonā 62 spēlēs izcēlās ar pieciem vārtiem un 34 punktiem.

Oktobrī kļuva zināms, ka Klefboms cīnās ar pleca savainojumu, kas viņam traucējis vairāku gadu garumā. Zviedrs pagaidām nav pieņēmis lēmumu par to, vai tiks veikta operācija. Viņš cer būt atpakaļ ierindā 2021./22. gada sezonas sākumā.

Jaunā NHL sezona startēs 13. janvārī. Treniņnometnes sāksies 3. janvārī, izņemot septiņas komandas, kuras nepiedalījās izslēgšanas spēlēs - tās uz ledus drīkstēs kāpt 2020. gada izskaņā.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/2276512/202...
https://www.tsn.ca/edmonton-oilers-...