Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Kaprizovs paliek ''Wild'' un noslēdz līgumu uz pieciem gadiem par 45 miljoniem

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Kaprizovs paliek ''Wild'' un noslēdz līgumu uz pieciem gadiem par 45 miljoniem
Kirils Kaprizovs. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Minesotas ''Wild'' paziņojusi, ka tās sastāvā noturējusi vienu no līderiem 24 gadus veco Kirilu Kaprizovu. Abas puses noslēgušas piecu gadu līgumu par 45 miljoniem ASV dolāru.

24 gadus vecais Kirils Kaprizovs uz Nacionālo hokeja līgu pārcēlās pirms pagājušās sezonas, Minesotas ''Wild'' pievienojoties no Maskavas CSKA. Pirmā sezona uzbrucējam NHL bija spoža, regulārās sezonas 55 mačos izceļoties ar 27 vārtiem un 24 rezultatīvām piespēlēm, kamēr izslēgšanas septiņos mačos ar diviem vārtiem un vienu piespēli. Sniegums netika nepamanīts un Kaprizovs ieguva labākā debitanta balvu.

Pēc sezonas hokejists bija ierobežotais brīvais aģents, taču naktī uz trešdienu pēc Latvijas laika ''Wild'' ar hokejistu vienojušies par sadarbību. Puses parakstījušas līgumu uz pieciem gadiem par 45 miljoniem ASV dolāru, tādējādi Kaprizovam ik sezonu pelnot deviņus miljonus dolāru.

''Esmu priecīgs. Tagad vēlos spēlēt hokeju un to darīt kopā ar saviem komandas biedriem. Jau šonakt ar viņiem runāju. Viņi man apsveica ar parakstīto līgumu, par ko biju pateicīgs. Vēlos spēlēt un vēlos uzvarēt. Visi ir priecīgi un tā ir laba sajūta,'' pēc līguma parakstīšanas citēts hokejists.

Gandarīta bija arī komanda un vienības ģenerālmenedžeris bija apmierināts ar Kaprizova palikšanu Minesotā: ''Šī ir lieliska diena gan mūsu organizācijai, gan pašam Kirilam. Viss ir pozitīvi. Jaunas vienošanās panākšana bija ilgs process, taču zinājām, ka tā būs. Pozitīvi raugāmies nākotnē.''

Jau nākamnedēļ ''Wild'' sāks treniņnometni, bet uz tās sākumu, visticamāk, Kaprizovs nepievienosies, jo pēc ierašanās ASV no Krievijas hokejistam nāksies doties pašizolācijā. Sezonu ''Wild'' atklās ar spēli pret Anaheimas ''Ducks'' 15. oktobrī.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/kirill-kap...

  +1 [+] [-]

, 2021-09-22 09:02, pirms 3 gadiem
Diezgan sālīti. Šķier Wilkd aizmirst, ka Kaprizovam nav 20 gadi un tas ko viņš rādīja pagājušajā sezonā, varbūt tie bija viņa griesti. Un man šķiet, ka tie griesti nav 9 ļimaku vērti.

  +1 [+] [-]

, 2021-09-22 09:44, pirms 3 gadiem
Pēc vienas sezonas dot šādu līgumu? Manuprāt, par ātru.

  -1 [+] [-]

, 2021-09-22 11:36, pirms 3 gadiem
kino rakstīja: Diezgan sālīti. Šķier Wilkd aizmirst, ka Kaprizovam nav 20 gadi un tas ko viņš rādīja pagājušajā sezonā, varbūt tie bija viņa griesti. Un man šķiet, ka tie griesti nav 9 ļimaku vērti.
Tā rupji rēķinot, NHL brīvā tirgū esošiem uzbrucējiem maksā miljonu par katriem 10 gūtajiem punktiem. Kaprizovam bija 51 punkts 55 spēlēs. Pārrēķinot uz 82 spēļu sezonu tie ir 76 punkti 82 spēlēs.

Paturot prātā to, ka līgumi pa pieciem gadiem arī pieaugs - nemaz TIK pārmaksāts, ja skatāmies tirgus reālijas, viņš nav, t.i., pa diži lētākām naudām nez vai viņš būtu pieejams.

  +1 [+] [-]

, 2021-09-22 14:40, pirms 3 gadiem
Apbrīnojami, kā tas Teofanuss māk piespiest klubu GM parakstīt kosmiskus līgumus
Bija diskusijas par 7-8 milj līgumu, problēma bija ar terminiem
Tas jau likās stipri daudz, jo labs viņš ir, bet nu vēl tomēr ne pats augstākais top līmenis
Tagad pēc šī precedenta arī ar citiem līgumus slēgt būs dārgāk

     [+] [-]

, 2021-09-22 14:43, pirms 3 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Tā rupji rēķinot, NHL brīvā tirgū esošiem uzbrucējiem maksā miljonu par katriem 10 gūtajiem punktiem. Kaprizovam bija 51 punkts 55 spēlēs. Pārrēķinot uz 82 spēļu sezonu tie ir 76 punkti 82 spēlēs.

Paturot prātā to, ka līgumi pa pieciem gadiem arī pieaugs - nemaz TIK pārmaksāts, ja skatāmies tirgus reālijas, viņš nav, t.i., pa diži lētākām naudām nez vai viņš būtu pieejams.
Salūza uz fanu presingu
ZA apskatnieki ar vēsāku prātu Kirila cenu viņa statusā un pie šāda snieguma arī vērtē 7-7,5 milj/sezonā, atbilstoši Taviem izrekinātajiem 76 pts

     [+] [-]

, 2021-09-23 14:47, pirms 3 gadiem
Trekns līgums, krievi NHL tiek pārmaksāti, kaut kādi hokeja brazīļi