Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Savārs un Gončars nespēlēs vismaz mēnesi

Juris Miņins
Juris Miņins

Savārs un Gončars nespēlēs vismaz mēnesi
Marks Savārs
Foto: Getty Images

Uzreiz divu Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu, Bostonas "Bruins" un Pitsburgas "Penguins", vadošie spēlētāji (Marks Savārs un Sergejs Gončars) ir guvuši savainojumus un nevarēs palīdzēt savām komandām vismaz vienu mēnesi.

Pēdējo trīs sezonu Bostonas "Bruins" komandas rezultatīvākais spēlētājs Marks Savārs ir lauzis kāju un nevarēs piedalīties spēlēs vismaz sešas nedēļas. Jāpiebilst, ka arī līdzšinējā sezonā Savārs bija labākais komandas uzbrucējs, jo septiņās spēlēs tika pie septiņiem (4+3) punktiem, taču pašlaik, kopā ar citu komandas uzbrucēju Milanu Lučiču, būs spiests piebremzēt ar rezultativitāti.

Pašlaik, uz šīm sešām nedēļām, no AHL komandas Providensas "Bruins" ir izsaukts 32 gadus vecais Trents Vinfīlds, kuram šosezon, sešās spēlēs providensiešu rindās, ir astoņi (3+5) punkti. Jāatzīmē, ka savas NHL karjeras laikā Vinfīlds ir aizvadījis 177 spēles, kurās guva 11 vārtus un 17 reizes rezultatīvi asistēja partneriem.

Savukārt Sergejs Gončars uz četrām līdz sešām nedēļām būs spiests izlaist plaukstas lūzuma dēļ, taču, par laimi, operācija nebūs nepieciešama. Savainojums tika gūts aizvadītās nakts uzvarētajā (5:1) spēlē pret Sentluisas "Blues", kad otrā perioda beigās krievu aizsargs saskrējās ar kādu "blūzmeņu" spēlētāju.

Jāpiebilst, ka Gončars šajā sezonā bija ne tikai komandas līderis uz ledus pavadītā laika ziņā (vidēji – 24:06 minūtes), bet arī otrais rezultatīvākais aizsargs visā līgā (2+6 punkti). Tāpat jau kļuvis zināms, ka viņa aizstājējs šajā laikā būs Čehijas hokejists Martins Škuola, kurš varētu debitēt "Penguins" rindās jau nākamajā spēlē, pret Floridas "Panthers".

Izmantotie resursi:
nhl.com

  +3 [+] [-]

, 2009-10-21 20:26, pirms 15 gadiem
Nu Gončara iziešana ārpus sastāva var radīt zināmas problēmas, ja atceramies kaut vai pērn, kad pēc Gončara traumas Pens aizsardzība kļuva par caurstaigājamu sētu un tikai zināmā mērā pateicoties Gončaram Pens vēlāk arī iekļuva Play-off!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-21 20:32, pirms 15 gadiem
Skoula ir čehs nevis slovāks!

     [+] [-]

, 2009-10-21 21:14, pirms 15 gadiem
Nu jau lauzta,sākumā teica nekā traka.Sūdīgi gan peniem.Crosbijs ar nevar atvērties.

     [+] [-]

, 2009-10-21 21:16, pirms 15 gadiem
Nu jā lapā arī apstiprināts.

  +1 [+] [-]

, 2009-10-21 21:22, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: Nu Gončara iziešana ārpus sastāva var radīt zināmas problēmas, ja atceramies kaut vai pērn, kad pēc Gončara traumas Pens aizsardzība kļuva par caurstaigājamu sētu un tikai zināmā mērā pateicoties Gončaram Pens vēlāk arī iekļuva Play-off!
Gončars, nenoliedzami ir labs aizsargs, bet nevajag viņa veikumu pārvērtēt.Viņa lielākā vērtība ir spēle vairākumā un spēcīgais metiens, bet nevis masīva aizsardzības cementēšana.Kā jau uzbrūkošā stila aizsargs, viņš pats ir itin caurstaigājams.Pitsburga ir vairāk uz uzbrukumu spēlējoša komanda, tāpēc nedomāju, ka Gončars ir lielā komandas panākumu atslēga.

     [+] [-]

, 2009-10-22 07:40, pirms 15 gadiem
Komanda ir daudz jaunu speletaju,tadel ir vajadzigi speletaj kā Gonchars.

     [+] [-]

, 2009-10-22 09:33, pirms 15 gadiem
Skatos, ka Skoula šogad tā arī nemaz nav spēlējis?
Lielajam džekam kādas problēmas, a?
Miņin tu noteikti zināsi!

     [+] [-]

, 2009-10-22 11:01, pirms 15 gadiem
riebeklis2009 rakstīja: Skatos, ka Skoula šogad tā arī nemaz nav spēlējis?
Lielajam džekam kādas problēmas, a?
Miņin tu noteikti zināsi!
Nekādu problēmu, baigo nav... spēle vairs nav tā, tb netiek sastāvā, šovasar pat 3 komandas paspēja nomainīt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja