Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Šilovam jauns konkurents – neskaidrības liek "Canucks" parakstīt līgumu ar Lankinenu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Šilovam jauns konkurents – neskaidrības liek "Canucks" parakstīt līgumu ar Lankinenu
Kevins Lankinens. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Vankūveras "Canucks" ģenerālmenedžeris Patriks Alvīns paziņojis, ka parakstīts līgums uz vienu sezonu ar 29 gadus veco somu vārtsargu Kevinu Lankinenu.

Līgums noslēgts uz vienu gadu, un Kevina Lankinena alga būs 875 tūkstoši dolāru. Sākoties NHL treniņnometnēm, somu vārtsargs bija brīvā aģenta statusā, meklējot labāko piezemēšanās vietu.

Iepriekšējās divas sezonas Lankinens pavadīja Nešvilas "Predators" kreklā, būdams tautieša Jūses Sarosa dublieris. Pagājušajā sezonā Lankinens aizvadīja 24 spēles, kurās izcīnīja 11 uzvaras, atvairīja 90,8% metienu un vienu reizi pameta laukumu nepārspēts. Viņš Nešvilu pameta, jo cerēja tikt pie regulārākas spēļu prakses.

Pirms "Predators" Lankinens spēlēja Čikāgas "Blackhawks" rindās. Viņš NHL aizvadījis 112 spēles, kurās atvairījis 90,5% metienu.

Vankūveras "Canucks" pirmais numurs Tečers Demko savainojuma dēļ nevarēja pabeigt iepriekšējo sezonu, un vārtsargs joprojām nav atlabis no traumas. Lai gan viņš devies uz ledus, nav skaidrs, vai Demko būs gatavs sezonas sākumam.

Rindā nākamais ir Artūrs Šilovs, kurš vasarā parakstīja vienvirziena līgumu. Ja Demko būs vesels, Lankinena ierašanās krietni pabojās Šilova iespējas sezonas sākumā noturēties NHL komandas sastāvā.

     [+] [-]

, 2024-09-22 00:42, vakar
Opā! Es teiktu, ka Lankinens ir labāks par Desmitu un šaubos, ka būs tas, kas Demko atgriešanās brīdī, sargās Abotsfordas vārtus.

  +1 [+] [-]

, 2024-09-22 08:16, vakar
Kas par marasmu, mūsējam jābūt kā otrajam, kāpēc ņēma šo somu

     [+] [-]

, 2024-09-22 08:27, vakar
zaxx rakstīja: Kas par marasmu, mūsējam jābūt kā otrajam, kāpēc ņēma šo somu
Ir vēl J.Patera un ar vienu no okupantu līgas arī klubs gribēja ,vai parakstīja līgumu.Tā kā situācija ļoti neskaidra.

  +1 [+] [-]

, 2024-09-22 09:03, vakar
Kāds eksperts varētu pakomentēt kas ar Šilovu nav tā un kas ir tās viņa nepilnības/mīnusi, kāpēc klubs tā nevēlas likt viņu vārtos un izmisīgi meklē alternatīvas?

     [+] [-]

, 2024-09-22 10:08, vakar
Nu bardaks baigais ar vārtsargiem.

     [+] [-]

, 2024-09-22 10:39, vakar
aloizs rakstīja: Kāds eksperts varētu pakomentēt kas ar Šilovu nav tā un kas ir tās viņa nepilnības/mīnusi, kāpēc klubs tā nevēlas likt viņu vārtos un izmisīgi meklē alternatīvas?
Ar Šilovu viss ir kārtībā, ar to Somu skaidrības nav gan Rakstā augstāk ir minēts, ka viņš pameta Nešvilu, jo cerēja tikt pie spēļu prakses, interesanti, ko tas viss varētu nozīmēt? Vai viņam kāds pirms līguma parakstīšanas ir sasolijis garantētu vietu kastē? Ja tā, tad Artūram nekas daudz, diemžēl, nespīd, it sevišķi pēc Demko atveseļošanās un ar sportisko pusi tur nav nekāda sakara

  -1 [+] [-]

, 2024-09-22 11:18, vakar
"Ekspertu" bars atkal novācies ar savām aptaurētajām teorijām par to ka bālēliņus kāds pāri okeānam necieš un speciāli gremdē.

  -1 [+] [-]

, 2024-09-22 12:53, vakar
gircc rakstīja: Nu bardaks baigais ar vārtsargiem.
Kāds bardaks? Jebkurš normāls klubs,kurš plāno sasniegt labus rezultātus nodrošanās ar satāva dziļumu,nemaz nerunājot par tādu svarīgu posteni,kā vārtsargi.Tur valda milzīga konkurence,kurā ir jābūt labākam,ja vēlies spēlēt.

     [+] [-]

, 2024-09-22 13:38, vakar
Velk komandu plovos, bet tāpat neuzticas

     [+] [-]

, 2024-09-22 13:48, vakar
Es ceru, ka tas tiek darīts nevis neuzticoties Šilovam, bet gan apšaubīta patiesā Demko varēšana visai drīz tikt uz ledus savā labākajā formā.

     [+] [-]

, 2024-09-22 14:40, vakar
alguns rakstīja: Kāds bardaks? Jebkurš normāls klubs,kurš plāno sasniegt labus rezultātus nodrošanās ar satāva dziļumu,nemaz nerunājot par tādu svarīgu posteni,kā vārtsargi.Tur valda milzīga konkurence,kurā ir jābūt labākam,ja vēlies spēlēt.
Algunopi, vai tev nešķiet aizdomīgs tas fakts, ka līgums ir parakstīts ar visai ambiciozu varotčiku, kurš, būdams brīvais aģents, meklē REGULĀRU UN GARANTĒTU spēļu praksi?