Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Coyotes" par 3,55 miljoniem pagarina līgumu ar 24 punktus iekrājušo Heitonu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Coyotes" par 3,55 miljoniem pagarina līgumu ar 24 punktus iekrājušo Heitonu
Berets Heitons. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Arizonas "Coyotes" uz diviem gadiem pagarinājis līgumu ar 22 gadus veco uzbrucēju Beretu Heitonu. Vienošanās ir 3,55 miljonu dolāru vērtībā.

2018. gadā ar piekto numuru draftētais Berets Heitons aizvadītajā sezonā sasniedza vairākus karjeras rekordus – viņš aizvadīja 60 spēles, kurās guva desmit vārtus un sakrāja 14 piespēles. Izbraukumā pret Sentluisas "Blues" Heitons pirmo reizi NHL karjerā vienā spēlē guva divus vārtus, bet viesos pret Detroitas "Red Wings" izcēlās ar trim piespēlēm.

Līgums ar 22 gadus veco uzbrucēju pagarināts uz divām sezonām, un tā kopējā vērtība ir 3,55 miljoni dolāru jeb 1,775 miljoni no algu griestiem. Iepriekš Heitonam bija spēkā debitanta līgums.

2020. gadā Heitons bija Kanādas U20 izlases kapteinis, pasaules čempionāta septiņās spēlēs savāca 12 punktus un izcīnīja zeltu, kā arī tika iekļauts turnīra simboliskajā izlasē.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/barrett-hayton-a...