Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bijušais NHL hokejists Jūens izdarījis pašnāvību

Bijušais NHL hokejists Jūens izdarījis pašnāvību
Tods Jūens
Foto: snipview.com

Sestdien 49 gadu vecumā mūžībā aizgājis bijušais Nacionālās hokeja līgas (NHL) uzbrucējs Tods Jūens .Tomēr saskaņā ar CTV Kalgarī, policija atklājusi, ka hokejists izdarījis pašnāvību, un nāve iestājusies no šautas brūces galvā.

Policja šodien nākusi klajā ar paziņojumu, ka Jūens izdarījis pašnāvību. Arī hokejista ģimene atklājusi, ka Tods vairākus gadus cīnījies ar depresiju.

Jūens Nacionālajā hokeja līgā 11 sezonu laikā aizvadījis 518 spēles, spēlējot tādās komandās kā Sentluisas „Blues”, Monreālas „Canadiens”, Anaheimas „Ducks” un Sanhosē „Sharks”. 1993.gadā, spēlējot „Canadiens” rindās, viņš palīdzēja komandai izcīnīt Stenlija kausu, bet 1996./97.gada sezonā hokejists lika punktu savai karjerai. Evens bija viens no komandas kaušļiem, 11 sezonu laikā sakrājot 1911 soda minūtes.

Tomēr Jūens nav vienīgais hokejists, kurš pāragri aizgājis mūžībā. Februārī Kalgarī „Flames” aizsargs Stīvs Montadors, kurš NHL aizvadījis vairāk nekā 600 spēles, tika atrasts miris savās mājā. Pēc padziļinātākām analīzēm tika konstatēts, ka hokejista smadzenēm bija hroniska traumatiska encefalopātija. Montadora vērsusies tiesā pret NHL, jo uzskata, ka līga nav nodrošinājusi pietiekami labus apstākļus, kas noveduši pie hokejista galvas traumas.

Izmantotie resursi:https://twitter.com/CTVAmandaReport: Ewen's death classified as suicide -...