Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Girgensonam muļķīgs noraidījums "Sabres" sakāvē pret Kļavu lapām

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Girgensonam muļķīgs noraidījums "Sabres" sakāvē pret Kļavu lapām
Zemgus Girgensons (no kreisās) un Ostons Metjūzs. Foto: Reuters/Scanpix

Ar divu minūšu noraidījumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā izcēlies Zemgus Girgensons, kura pārstāvētā Bufalo "Sabres" ar 2:4 mājās atzina Toronto "Maple Leafs" pārākumu.

Latviešu uzbrucējs spēli iesāka ceturtajā "Sabres" uzbrucēju trijniekā kopā ar Johanu Larsonu un Kailu Okposo. Uz ledus Girgensons pavadīja 14:02 minūtes, no kurām 2:01 - skaitliskajā mazākumā. Šajā laikā viņš izcēlās ne vien ar noraidījumu, bet arī ar četriem spēka paņēmieniem, vienu metienu pa vārtiem un neitrālu lietderības koeficientu. Visā sezonā Girgensons 64 mačos iekrājis četrus vārtus un 12 rezultatīvas piespēles.

Lai gan pirmajā periodā izdarīto metienu ziņā (19:7) laukumā dominēja "Maple Leafs", tomēr vienīgos vārtus guva tieši mājinieki, 16. minūtē skaitliskajā vairākumā izceļoties Keisijam Mitelštadam. Vārtsarga Kārtera Hatona lieliskais sniegums ļāva "Sabres" savu cietoksni nosargāt neieņemtu līdz pat otrā perioda ievadam, kad tas beidzot izdevās Ostonam Metjūzam (1:1).

Perioda vidusdaļā Girgensons nopelnīja pagalam nevajadzīgu noraidījumu, "Maple Leafs" vārtu priekšā iegrūžot mugurā Nazemu Kadri. Viesi vairākuma iespēju realizēt nespēja, taču trešdaļas noslēgumā viesiem savu pārsvaru laukumā beidzot izdevās pārvērst vadības iegūšanā, 2:1 panākot Džonam Tavaresam. No tīrā spēles laika viedokļa neilgi pēc tam - trešā perioda 22. sekundē - Mičels Mārners "Maple Leafs" vadību dubultoja (3:1). "Sabres" Aleksandra Nīlandera personā gan vienus vārtus atguva (2:3), taču mača noslēgumā pilnībā atspēlēties mājiniekiem neizdevās. 33 sekundes pirms beigu sirēnas Zeks Haimens raidīja ripu tukšos "Sabres" vārtos, uzstādot mača gala rezultātu - 4:2.

Pēc astotā zaudējuma pēdējās deviņās spēlēs ar kopumā 73 mačos iekrātu 71 punktu "Sabres" atrodas 11. pozīcijā austrumu konferencē, komandai esot teju zaudējušai visas cerības iekļūt izslēgšanas spēlēs. Nākamo cīņu Girgensona pārstāvētā vienība aizvadīs naktī uz 24. martu, viesojoties pie Monreālas "Canadiens".

  +9 [+] [-]

, 2019-03-21 07:41, pirms 6 gadiem
Kas šis pa žurnālistu? Zemgus cinas pie vartiem bet kaut kāds SC pseido žurnaļuga Justovičs raksta ka viņam esot muļķīgs noraidījums. Izskatās, ka mulķigs ir nevis Zemgus bet kāds punku edajs, kurs sarakstijis so rakstu!!!!

  +8 [+] [-]

, 2019-03-21 09:31, pirms 6 gadiem
Mulkiigs ir tavs virsrakst. Paarrakstiit , ko kaads buffalo notwiito un te publiceet.

  -1 [+] [-]

, 2019-03-21 10:05, pirms 6 gadiem
Sākumā domāju, ka normāls 'pēdējās cerības' noraidījums, bet izrādās, ka viņš bija uzbrukumā nevis aizsardzībā, tā kā tiešāmm muļķīgi.

  +2 [+] [-]

, 2019-03-21 10:17, pirms 6 gadiem
Nu tā nebija nekāda sakāve

  -2 [+] [-]

, 2019-03-21 10:18, pirms 6 gadiem
Drīz Girgensons uz KHL, jo tomēr NHL viņš nevelk

  +1 [+] [-]

, 2019-03-21 11:02, pirms 6 gadiem
Cik nu muļķīgs... te nevar nepievērst uzmanību, pret ko tika izdarīts pārkāpums - Kadri ir kadrs, kurš jāsit kad vien rodas iespēja, lai neaizmirst savu vietu un nelecas! Ja viņš spēlē pretinieku komandā.

  +1 [+] [-]

, 2019-03-21 11:27, pirms 6 gadiem
Noraidījums muļķīgs, bet raksts pēc stila ļoti līdzīgs dažādu heiteru komentāriem.
Virsraksts un pirmais teikums par noraidījumu.
Lasām tālāk -

Šajā laikā viņš izcēlās ne vien ar noraidījumu,

Viesi vairākuma iespēju realizēt nespēja, taču trešdaļas noslēgumā viesiem savu pārsvaru laukumā beidzot izdevās pārvērst vadības iegūšanā, 2:1 panākot Džonam Tavaresam. No tīrā spēles laika viedokļa neilgi pēc tam - trešā perioda 22. sekundē - Mičels Mārners "Maple Leafs" vadību dubultoja (3:1).

Pēc autora teiktā gandrīz var saprast, ka dēļ šī noraidījuma Sabres zaudēja otros un trešos vārtus, ak dies
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja