Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flyers" un "Kings" mainīgas sekmes

Jānis Celmiņš

"Flyers" un "Kings" mainīgas sekmes
Foto: AFP/Scanpix

Kārtējās spēles Nacionālās Hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā aizvadītajā naktī izspēlējuši Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi. Filadelfijas "Flyers" bez Oskara Bārtuļa izbraukumā ar 2:5 piekāpās Atlantas "Trashers", bet Losandželosas "Kings" bez Raita Ivanāna savā laukumā ar 1:0 pieveica Ņujorkas "Islanders".

"Flyers" hokejisti aizvadītajā naktī viesojās Atlantā, kur tikās ar vietējo "Trashers" komandu. Rezultātu mačā pēc Maksima Afinogenova un Nikolaja Antropova piespēlēm atklāja "Trashers" uzbrucējs zviedrs Niklass Bergfors. Pirmajās mača 20 minūtēs komandas vēl apmainījās vārtu guvumiem un periods noslēdzās ar minimālu laukuma saimnieku pārsvaru 2:1. Otrajās 20 spēles minūtēs kā laukuma saimnieki tā viesi guva vēl pa vieniem vārtiem (3:2), taču trešajā periodā rezultatīvi bija tikai "Trashers" hokejisti. Mača beigu rezultāts 5:2.

Par mača spožāko zvaigzni tika atzīts jau pieminētais Nikolajs Antropovs, kurš atzīmējas ar vārtu guvumu un izdarīja divas rezultatīvas piespēles. Oskars Bārtulis šajā mačā nepiedalījās.

Mačā, kas risinājās Losandželosā, kurā "Kings" komanda uzņēma Ņujorkas "Islanders" nepiedalījās arī Raitis Ivanāns. Spēles rezultāts tika atklāts pirmā perioda 14. minūtē, kad precīzs metiens padevās "Kings" spēlētājam Bredam Ričardsonam. Kā vēlāk izrādījās tie bija arī pēdējie vārti šajā spēlē un uzvaru tajā svinēja karaļi - 1:0.

NHL regulārais čempionāts, 21. marts

SpēleRezultāts
Panthers — Sabres1:3
Devils — Blues0:1
Maple Leafs — Canadiens3:2 PM
Thrashers — Flyers5:2
Lightning — Capitals1:3
Predators — Blue Jackets1:0 P
Coyotes — Blackhawks5:4 PM
Canucks — Red Wings3:4 P
Kings — Islanders1:0

Izmantotie resursi:
nhl.com

     [+] [-]

, 2010-03-21 10:14, pirms 15 gadiem
Re kur video, Red Wings atkal pedeja sekunde izcelusies... icebox.lv: Ziņas - NHL : Mūsējo komandām svarīgas uzvaras...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-03-21 11:02, pirms 15 gadiem
Kāpēc Bārtulis nespēlē fārmkluba sastāvā? Trauma vai kas? Ja nav trauma tad neizprotama situācija, vai tad labāk palikt bez spēļu prakses.

     [+] [-]

, 2010-03-21 12:19, pirms 15 gadiem
**M@rt!nsh** rakstīja: Kāpēc Bārtulis nespēlē fārmkluba sastāvā? Trauma vai kas? Ja nav trauma tad neizprotama situācija, vai tad labāk palikt bez spēļu prakses.
Cik saprotu, viņu vairs nevar pieteikt fārma sastāvam! Jo spēlētāju sastāva pieteikšana Calder cup ir beigusies! Viņam atliek tikai gaidīt, kad viņam parādās vieta Flyers, citādi jāsēž malā!

     [+] [-]

, 2010-03-21 23:51, pirms 15 gadiem
Nevis mainīgas, bet DAŽĀDAS sekmes!!! Mainīgas ir tad, ja runa ir par vienu komandu, kurai iet te slikti, te labi. Ja raksta par dažādām komandām, kurām klājas DAŽĀDI, tad sekmes ir DAŽĀDAS! Kad mūsu "žurnālisti" beidzot sāks latviešu valodu mācīties???