Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flames" agonija turpinās: Tkačaks negrib ilgtermiņa līgumu un tiks aizmainīts

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Flames" agonija turpinās: Tkačaks negrib ilgtermiņa līgumu un tiks aizmainīts
Džonijs Gudro un Metjū Tkačaks. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubam Kalgari "Flames" draud palikšana bez vēl viena pirmās maiņas uzbrucēja. Prom jau devies Džonijs Gudro, un tuvākajā laikā viņa pēdās varētu sekot Metjū Tkačaks, kurš atteicies no ilgtermiņa līguma parakstīšanas.

Aizvadītajā sezonā visa Kalgari "Flames" uzbrucēju pirmā maiņa tika pie vismaz 82 punktiem. Rezultatīvākais ar 115 punktiem 82 mačos bija Džonijs Gudro, kurš kā brīvais aģents noraidīja "Flames" piedāvājumu un pievienojās Kolumbusas "Blue Jackets". 104 punktus iekrāja Metjū Tkačaks, bet maiņas centrs Elīass Lindholms tika pie 82 punktiem. Visticamāk, nākamo sezonu komandā sāks tikai zviedrs.

24 gadus vecais Tkačaks pēc sezonas kļuva par ierobežoti brīvo aģentu. Viņš pats neizvēlējās doties uz arbitrāžas tiesu, taču šādu lēmumu pieņēma "Flames" menedžments. Sēdes notiks no 27. jūlija līdz 11. augustam. Ja problēmas nonāks tik tālu, tad arbitrāžā tiks lemts par viena gada līguma apjomu, bet pēc gada Tkačaks kļūs par neierobežoti brīvo aģentu un dosies prom par brīvu.

Šodien hokejistam pietuvināti avoti pavēstījuši, ka Tkačaks neapsvērs ilgtermiņa līguma parakstīšanu ar "Flames", tādējādi klubu nostādot izvēles priekšā – aizmainīt uzbrucēju vai pēc gada viņu zaudēt bez atlīdzības. Avoti kluba iekšienē apstiprinājuši, ka sagaidāms pirmais variants. Pats hokejists vēlas, lai viņu aizmaina uz Sentluisu, Lasvegasu, Floridu, Nešvilu vai Dalasu – tur viņš būtu gatavs parakstīt ilgtermiņa līgumu.

Aizvadītā līguma ietvaros Tkačaks pelnīja septiņus miljonus par sezonu, bet sagaidāms, ka jaunais līgums būs ilgtermiņa un par vismaz deviņiem miljoniem sezonā.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/news/tkachu...

     [+] [-]

, 2022-07-20 22:48, pirms 2 gadiem
Agonija diez vai ir īstais vārds. Nevajag Novicka stila virsrakstus...Klubs dēļ Gudro un Tkačuka dēļ nebankrotēs un diez vai arī nokritīs līdz pēdējai vietai ( ko gan šosezon gribēs vairāki, jo potenciālais #1 draftā ir ar Maka, Metjūza un Sidnija potenciālu). Krietni godīgāks izteikums par Flames situāciju būtu piespiedu pārbūve.

  +1 [+] [-]

, 2022-07-21 05:29, pirms 2 gadiem
Visi tie striktie Covid ierobežojumi un politiskā situācija Kanādā visticamāk spēlē lielu lomu Gudro un Tkačuka lēmumiem. Protams,arī nodokļi . Gudro pārcēlās uz Republikāņu kontrolēto Ohio,lai gan visi prognozēja NY un NJ(abi izteikti Demokrātu štati). Arī Tkačuka nosauktie klubi ir sarkanos štatos (republikāņu) ,izņemot Nevadu ,kurš ir swingstate 50/50

     [+] [-]

, 2022-07-21 06:25, pirms 2 gadiem
Tkačuka gadījumā Flames vismaz nepaliks ar tukšām rokām. Visticamāk dabūs kādu nākotnes cerību, bet tas tāpat var nozīmēt iepauzēt ar komandas rezultātiem.

     [+] [-]

, 2022-07-21 08:24, pirms 2 gadiem
Es viņu aizmainītu uz kaut kādu miskasti, piemēram, Sabres pret viņu labāko prospektu un drafta izvēlēm.

     [+] [-]

, 2022-07-21 08:44, pirms 2 gadiem
ILovehockey rakstīja: Visi tie striktie Covid ierobežojumi un politiskā situācija Kanādā visticamāk spēlē lielu lomu Gudro un Tkačuka lēmumiem. Protams,arī nodokļi . Gudro pārcēlās uz Republikāņu kontrolēto Ohio,lai gan visi prognozēja NY un NJ(abi izteikti Demokrātu štati). Arī Tkačuka nosauktie klubi ir sarkanos štatos (republikāņu) ,izņemot Nevadu ,kurš ir swingstate 50/50
Protams, dzīvošanas ziņā sarkanie štati ir daudz labāki par zilajiem, kā arī Kādānā mazais autoratīvais fašists Trudeau pastiprināti visiem tur uz nerviem krīt. Pareiza izvēle.