Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Skrastiņam zaudējums pret "Sabres"

Andrejs Siliņš

Skrastiņam zaudējums pret "Sabres"
Kārlis Skrastiņš
Foto: AP

Kārļa Skrastiņa pārstāvētā Floridas "Panthers" savā laukumā aizvadītajā naktī Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) ar rezultātu 2:3 pēcspēles metienu sērijā atzina Bufalo "Sabres" hokejistu pārākumu.

Spēle nebija visai rezultatīva, tomēr vismaz vieniem gūtiem vārtiem līdzjutēji tika katrā trešdaļā - pirmais tos iepriecināja mājinieks Deivids Būts, 16. spēles minūtē vairākumā atklājot rezultātu. Otrās trešdaļas izskaņā Bufalo rezultātu izlīdzināja, bet pēdējā trešdaļā viesi vispirms izvirzījās vadībā, bet trīs ar pusi minūtes līdz pamatlaika beigu sirēnai mājinieki ar Hortona pūlēm rezultātu izlīdzināja - 2:2.

Papildus piecās minūtēs ne viena, ne otra komanda pie vārtiem netika, un sekoja pēcspēles metienu sērija. To ar neveiksmīgu mēģinājumu uzsāka pēdējo vārtu autors pamatlaikā, bet Bufalo savu izdevību izmantoja. Pēc tam mājiniekiem vārtus gūt mēģināja arī pirmo vārtu autors mačā, bet atkal nesekmīgi. Dereks Rojs tikmēr savu iespēju izmantoja, tādējādi atnesot uzvaru viesiem ar rezultātu 3:2.

Kārlis Skrastiņš Floridas komandā laukumā pavadīja 21 minūti un sešas sekundes, izdarīja vienu spēka paņēmienu un izpelnījās negatīvu lietderības koeficientu (-1).

NHL regulārā sezona

SpēleRezultāts
Bruins - Blues4:5
Islanders - Capitals1:2
Maple Leafs - Hurricanes0:2
Lightning - Stars4:2
Panthers - Sabres2:3
Blackhawks - Wild1:4
Predators - Devils1:3

Izmantotie resursi:
nhl.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-20 13:10, pirms 15 gadiem
Jāatzīmē, ka Devils sastāvā ar savu pirmo vārtu guvumu šajā komandā atgriezās Šanahans (reāli labs "dipsī dudls" un no asa leņķa metiens tālajā stūrī - atkārtojumu rādīja n-tās reizes). Velniem Šanahans lieti noderēs. Domāju, ka daudz vairāk, nekā Ņujorkā + arī komanda kā tāda sakarīgāka.
Tāpat kārtējos vārtus met pa gaisu Tomas, kad Blues gūst rezultātu izlīdzinošos vārtus pēdējās sekundēs. Tas džeks točna taisa riktīgus trikus

     [+] [-]

, 2009-01-20 13:44, pirms 15 gadiem
Atkal zāģis no turnīra tabulā blakus esošas komandas.Lai būtu astotniekā jāspēlē tomēr stabilāk.

     [+] [-]

, 2009-01-20 13:59, pirms 15 gadiem
b1tch rakstīja: Jāatzīmē, ka Devils sastāvā ar savu pirmo vārtu guvumu šajā komandā atgriezās Šanahans (reāli labs "dipsī dudls" un no asa leņķa metiens tālajā stūrī - atkārtojumu rādīja n-tās reizes). Velniem Šanahans lieti noderēs. Domāju, ka daudz vairāk, nekā Ņujorkā + arī komanda kā tāda sakarīgāka.
Tāpat kārtējos vārtus met pa gaisu Tomas, kad Blues gūst rezultātu izlīdzinošos vārtus pēdējās sekundēs. Tas džeks točna taisa riktīgus trikus
Nu, vārti tik tiešām tādi, kurus vērts pakruķīt vairākkārt.Šenehens ir leģenda, tur nav ko piebilst, " nieka '" vismaz 20 vārti katrā no aizvadītajām 19 (! ) sezonām vien ir ievērības cienīgi.
Starp citu, - domāju, ka tikai retais zina to, ka Šennijs ir viens no tiem trim NHL spēlētājiem, kas savā karjerā ir 1) guvuši vismaz 500 vārtu;2) aizvadījuši vismaz 1000 spēļu;3) nopelnījuši vismaz 2000 soda minūšu !
Bet visvairāk mani Ņūdžersijā pārsteidz Klemensens. Domāju, ka lielākā daļa ticēja , ka Devils pēc Brodēra izkrišanas būs turpat , kur patlaban Isles. Arī es uz Brodēra bekapiem skatījos ar zināmām šaubām. Še tev ! 18 uzvaras un ļooooti labi stati priekš vārtsarga, kas vairākus gadus nodarbojies ar hokeja skatīšanos aiz borta...

     [+] [-]

, 2009-01-20 22:54, pirms 15 gadiem
Nedaudz ne pa tēmu un varbūt tas jau bija pieminēts - no Vorčesteras uz Sanhosē izsaukts Klods Lemjē, tā kā nākamajā Sharks spēlē, iespējams, gaidāma viņa atgriešanās NHL.