Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Numminenam veiks sejas operāciju

Numminenam veiks sejas operāciju
Tepo Numminens
Foto: SCANPIX SWEDEN

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Bufalo "Sabres" paziņojis, ka uz nenoteiktu laiku spēlēt nevarēs tās aizsargs Tepo Numminens, kuram svētdien veikta ieplīsušā sejas kaula atjaunošanas operācija.

Naktī uz svētdienu Bufalo aizvadīja spēli pret Karolīnas "Hurricanes", mača otrajā periodā "viesuļu" aizsarga Toma Glīsona ripas raidījums trāpija Numminenam pa seju. Somu NHL veterāns nekavējoties ar abām rokām saķēra savu seju un saļima uz ledus, tomēr laukumu bija spējīgs astāt paša spēkiem. Viņš spēlē iesaistījās vēl astoņas maiņas, taču trešajā periodā uz ledus neizgāja.

40 gadus vecais Numminens ir piedalījies visās 45 šīs sezonas spēlēs, pērn hokejists, pārciezdams sirds operāciju, laukumā devās tikai vienā mača. Pirms guva sejas traumu, tieši cīņā pret "Hurricanes" Tamperē dzimušais spēlētājs otro reizi šosezon raidīja ripu pretinieku vārtos. Numminenam tas bija 2008./2009. gada 12. punkts.

"Sabres" aktīvajā sastāvā ir astoņi aizsargi, kas nozīmē, ka ''cauruma'' aizlāpīšanai nebūs jāmeklē papildspēki Portlendā, Amerikas Hokeja līgā. Neitans Pečs ieņems Numminena vietu spēlētāju rotācijā.

Izmantotie resursi:
Associated Press

     [+] [-]

, 2009-01-19 00:17, pirms 15 gadiem
zheel chaliisha
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-01-19 11:52, pirms 15 gadiem
Visu cieņu Numminenam,īsts paraugs visiem aizsargiem!