Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL nedēļas labākie : Praiss, Seigins un Tarasenko

NHL nedēļas labākie : Praiss, Seigins un Tarasenko
Kerijs Praiss
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vadība paziņojusi aizvadītās nedēļas labākos spēlētājus. Par labāko atzīts Kerijs Praiss, bet otrās un trešās zvaigznes tituli tika Taileram Seiginam un Vladimiram Tarasenko.

Par nedēļas pirmo zvaigzni atzīts Monreālas “Canadiens” vārtsargs Kerijs Praiss, kurš trīs mačos vidēji spēlē ielaida vienus vārtus un atvairīja 96.3% pretinieku metienus. Praiss nedēļu sāka ar 31 atvairītu metienu pret Pitsburgas “Penguins”, pēcāk apturot visus 25 Ņujorkas “Rangers” hokejistu šāvienus, aizvadot 35. sauso spēli savā karjerā, bet nedēļas beigās tika galā ar 21 metienu pret Detroitas “Red Wings”. Praiss šosezon palīdzējis “Canadiens” izcīnīt piecas uzvaras, vidēji mačā ielaižot 1.20 vārtus un atvairot 95.7% pretinieku raidījumus.

Par aizvadītās nedēļas otro zvaigzni atzīts Dalasas “Stars” uzbrucējs Tailers Seigins, kurš guva trīs vārtus un atdeva četras rezultatīvas piespēles. Mačā pret Edmontonas “Oilers” 23 gadus vecais kanādietis izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli, bet nākamajā – rezultatīvai piespēlei pievienojot arī vārtu guvumu (1+1). Nedēļas izskaņā Seigins ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm palīdzēja Dalasas “Stars” pārspēt Floridas “Panthers”.

Savukārt trešās zvaigznes godu ieguva Sentluisas “Blues” hokejists Vladimirs Tarasenko, kurš četros mačos atzīmējās ar trīs gūtiem vārtiem un trīs rezultatīvām piespēlēm, nopelnot pozitīvu lietderības koefiecientu +6. Tāpat arī 23 gadus vecais krievu hokejists šosezon guvis vismaz vienu rezultativitātes punktu katrā spēlē.

Izmantotie resursi:
Carey Price, Tyler Seguin and Vladimir...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-10-19 19:35, pirms 9 gadiem
#MyLittlePony rakstīja: Vlaģimir Tarasenka
Taiļer Segin
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2015-10-19 19:59, pirms 9 gadiem
Bērtuli uz priekšu!

     [+] [-]

, 2015-10-19 21:51, pirms 9 gadiem
Tarasenko monstrs!

     [+] [-]

, 2015-10-19 21:54, pirms 9 gadiem
Neko nepārmetu, taču ir vērts iemācīties pareizi rakstīt uzvārdus. Runa ir par Taileru Segīnu vai Seginu. Ja viņa uzvārdu izrunātu kā Seigins, tad rakstība būtu "Saguin". "E" angļu->latviešu izrunā bez kāda papildus burta nekad nepārvērtīsies par "ei". Jau kolēģi PČ šo uzvārdu rakstīja visās malās, un tad problēmu nebija.

     [+] [-]

, 2015-10-19 22:06, pirms 9 gadiem
Pandora rakstīja: Tarasenko monstrs!
Jā ukraiņi tādi ir.

     [+] [-]

, 2015-10-20 11:54, pirms 9 gadiem
ta piss to krievu vlaģimiru, bet praiss atkal jau spridzina