Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Pēc 21 neprecīza bullīša "Oilers" sagādā "Bruins" piekto zaudējumu pēc kārtas

Andrejs Siliņš

Pēc 21 neprecīza bullīša "Oilers" sagādā "Bruins" piekto zaudējumu pēc kārtas
Foto:AP/Scanpix

Piekto zaudējumu pēc kārtas Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) naktī uz ceturtdienu piedzīvoja Bostonas "Bruins", kas izbraukumā ar rezultātu 3:4 pēcspēles metienu sērijā atzina Rietumu konferences pastarītes Edmontonas "Oilers" pārākumu.

27 gadu vecumā savu NHL debiju piedzīvoja kanādiešu vārtsargs Endrjū Hamonds, atvairot 42 no 44 metieniem un palīdzot Otavas "Senators" ar rezultātu 4:2 uzveikt Monreālas "Canadiens". Hamonds, kurš nekad nav draftēts un iepriekš spēlēja AHL, tika atzīts par spēles pirmo zvaigzni.

Pagarinājumā Minesotas "Wild" izbraukumā apspēlēja Kalgari "Flames" ar rezultātu 3:2. Pagarinājuma otrajā minūtē uzvaras vārtus guva pieredzējušais somu uzbrucējs Miko Koivu. Ar tādu pašu rezultātu spēle noslēdzās arī Čikāgā, kur Detroitas "Red Wings" apspēlēja vietējo "Blackhawks". Detroitiešu centrs Darens Helms izcēlās ar vieniem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli, bet uzvaras vārtus pēcspēles metienos guva 24 gadus vecais slovāks Tomāšs Tatars. "Red Wings" šajā sezonā pēcspēles metienos izcīnīja tikai trešo panākumu 11 mačos.

Rietumu konferences pastarīte Edmontonas "Oilers" sagādāja piekto zaudējumu pēc kārtas Bostonas "Bruins" komandai. "Oilers" nenoturēja divas reizes iegūto divu vārtu pārsvaru (2:0, 3:1). Arī pagarinājumā uzvarētāju nenoskaidroja un sekoja pēcspēles metienu sērija. Tā ievilkās un pēc 21(!) neprecīza mēģinājuma 22. piegājienā jaunais slovāku uzbrucējs Martins Marinčins beidzot pārspēja Tūku Rasku, izraujot uzvaru "Oliers" vienībai.

NHL regulārā sezona, 19. februāris

SpēleRezultāts
Avalanche - Kings1:4
Ducks - Lightning1:4
Flames - Wild2:3 P
Blackhawks - Red Wings2:3 PM
Senators - Canadiens4:2
Oilers - Bruins4:3
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-02-19 10:03, pirms 10 gadiem
Nezinu, kā Jums abiem ar matemātiku (Siliņ, SKAL), bet Bruins-Oilers spēlē kopumā bija 23 nerealizēti bullīši...

     [+] [-]

, 2015-02-19 10:57, pirms 10 gadiem
Nu tas viņiem par to, ka nožīdoja Subanu ielikt vārtos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-02-19 16:47, pirms 10 gadiem
Justifiable rakstīja: Nezinu, kā Jums abiem ar matemātiku (Siliņ, SKAL), bet Bruins-Oilers spēlē kopumā bija 23 nerealizēti bullīši...
Tieši tā! Bija 12 pēcspēles metienu sērijas,- kopā 24 p.m., no tiem 23 bullīši netika realizēti.

Boston Bruins at Edmonton Oilers - 02/18/2015

Taču Siliņš laikam spēles statistiku un citus datus ņem no TVneta. Delfiem vai pat Ōlhokī, jo ja autors ieskatītos mača boxscore u.c. stat. lapās NHL.com, tad nekļūdītos infā par mačiem, un Oilers aizsargu Marinčinu, kurš realizēja vienīgo bullīti, nesauktu par uzbrucēju.