Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

''Sabres'' bez Girgensona ierindā sarūgtina ''Coyotes''

''Sabres'' bez Girgensona ierindā sarūgtina ''Coyotes''
''Sabres'' hokejisti atzīmē pirmo vārtu guvumu
Foto: AFP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā (NHL) ceturto uzvaru pēdējās piecās spēlēs izcīnīja Bufalo ''Sabres'', kas bez savainotā Zemgus Girgensona spēja pieveikt Arizonas ''Coyotes'' ar 2:1. Ar vārtiem, rezultatīvu piespēli un mača pirmās zvaigznes godu Bufalo rindās izcēlās jaunais talants Džeks Aikels.

Bufalo ''Sabres'' sastāvā šonakt spēle bija jāizlaiž latviešu labākajam hokejistam Zemgum Girgensonam, kurš 16. janvāra spēlē pret Bostonas ''Bruins'' iedzīvojās traumā. Tas gan neliedza Bufalo komandai ar 2:1 pārspēt Arizonas ''Coyotes''. Pirmajā trešdaļā rezultāts vēl netika atklāts, taču otrā perioda vidū ar skaistiem vārtiem izcēlās talantīgais Džeks Aikels. Trīs minūtes pirms trešdaļas beigām pēc Aikela piespēles rezultāta starpību palielināja Džeimijs Makgins. Pēdējā spēles nogrieznī mājinieku rindās vienus vārtus atguva Antuāns Vermets, taču atlikušo spēles daļu Bufalo prata noturēt rezultātu un pārspēt ''Coyotes''.

Centrālās divīzijas komandu duelī Kolorado ''Avalanche'' ar minimālu vārtu starpību (2:1) pieveicaVinipegas ''Jets''. Teicamu spēli ''Avalanche'' rindās aizvadīja tās vārtsargs Semjons Varlamovs, kurš tvēra 37 pretinieku metienus un kļuva par mača pirmo zvaigzni. Pirmais periods aizritēja bez vārtu guvumiem, taču otrajā Kolorado iemeta divus. Pa reizei izcēlās Karls Sodeberjs un līgas 19. visu laiku rezultatīvākais spēlētājs Džeroms Iginla, kurš guva savus karjeras 602. vārtus. Trešajā trešdaļā ''Jets'' rindās vienus vārtus atguva bijušais ''Sabres'' sistēmas uzbrucējs Džoels Armia, taču ar to nebija pietiekami un ''Avalanche'' varēja svinēt uzvaru.

Edmontonas ''Oilers'' izcīnīja otro uzvaru pēc kārtas un pārspēja šosezon veiksmīgi spēlējošo Floridas ''Panthers'' ar 4:2. ''Oilers'' uzvaru palīdzēja kaldināt komandas šīs sezonas rezultatīvākais spēlētājs Teilors Hals (18+27), kurš divas reizes meta pa vārtiem un guva divus vārtus, kā arī vienu reizi asistēja Tedijam Parselam. Pirmajā trešdaļā ar divu vārtu pārsvaru vadībā izvirzījās ''Oilers'', pa reizei vārtus gūstot Halam un Džordanam Eberlī. Otrajā vēl vienus vārtus viesiem pievienoja Teilors Hals, taču trešā perioda sākumā Florida piecu minūšu laikā guva divus vārtus, pa reizei izceļoties Reilijam Smitam un Kvintonam Houdenam. Lai arī rezultāta starpību mājiniekiem izdevās samazināt līdz minimumam, tomēr pašās beigās ceturtos savas komandas vārtus guva Tedijs Parsels, palīdzot savai komandai izcīnīt uzvaru.

Sentluisas ''Blues'' šonakt ar 5:2 pārspēja Pitsburgas ''Penguins''. Lai arī spēles vidū vadībā ar 2:1 bija ''Penguins'', tomēr ''Blues'' spēja vienus vārtus atgūt jau otrajā trešdaļā un vēl trīs samest trešajā. ''Penguins'' spilgtākā zvaigzne Sidnijs Krosbijs atdeva vienu rezultatīvu piespēli, savukārt uzvarētāju labā ar vārtiem un trīs rezultatīvām piespēlēm izcēlās Pols Štjastnijs, kurš kļuva arī par mača pirmo zvaigzni.

NHL regulārais čempionāts, 19. decembris

SpēleRez./laiks
Panthers – Oilers2:4
Blues – Penguins5:2
Jets – Avalanche1:2
Coyotes – Sabres1:2
Sharks – Senators3:4 (p.m.)
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2016-01-19 08:14, pirms 9 gadiem
Pingvīniem 38 sitieni pa vārtiem, kamēr Blues tikai 25.

     [+] [-]

, 2016-01-19 08:59, pirms 9 gadiem
Kurš izmērīja, ka Zemgus ir Latviešu labākais spēlētājs?

  -2 [+] [-]

, 2016-01-19 09:03, pirms 9 gadiem
Džekam jau 29 points
ir nākotne NHL

  +1 [+] [-]

, 2016-01-19 10:31, pirms 9 gadiem
Dinamo'1988 rakstīja: Džekam jau 29 points
ir nākotne NHL
Ko tu neteiksi, drafta 2. numuram ir nākotne NHL?

     [+] [-]

, 2016-01-19 16:24, pirms 9 gadiem
kā Girgensons nespēlē tā uzvara rokā . Varbūt nav īstā komanda vienkāŗsi...