Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Stars" un Otindžers vienojas par apjomīgu līguma pagarinājumu

Andris Liepa
Andris Liepa

"Stars" un Otindžers vienojas par apjomīgu līguma pagarinājumu
Džeiks Otindžers Foto: AP/Scanpix

LETA. Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Dalasas "Stars" panākusi vienošanos par līguma pagarināšanu ar vārtsargu, vēsta pats klubs.

Līgums, kas stāsies spēkā no nākamas sezonas, paredz, ka Otindžers sezonā saņems 8,25 miljonus, kopējai vienošanās summai sasniedzot 66 miljonus ASV dolāru.

"Domāju, ka mēs visi zinām, cik svarīga ir stabila vārtsarga spēle, un viņš mums to ir devis visu laiku, kopš esmu šeit. Viņš ir mierīgs, un otra lieta, ko no viņa var iegūt, ir līderība. Viņš ir liela daļa komandas," norādīja "Stars" treneris Pīts Deburs.

25 gadus vecais vārtsargs šosezon "Stars" vārtus sargājis trijās spēlēs, kurās vidēji ielaida 1,63 ripas, atvairot 94,8% metienu, un palīdzēja dalasiešiem izcīnīt trīs panākumus.

Pagājušajā sezonā viņš 54 pamatturnīra mačos vidēji ielaida 2,72 ripas un atvairīja 90,5% metienu, bet Stenlija kausa izcīņā, palīdzot "Stars" sasniegt konferences finālu, Otindžers 19 cīņās vidēji ielaida 2,24 vārtus un tika galā ar 91,5% metienu.