Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Bļugers iemet vārtus un izvicina dūres ar Balinski

Ivars Krūze
Ivars Krūze

Bļugers iemet vārtus un izvicina dūres ar Balinski
Uvis Jānis Balinskis izkaujas ar Teodoru Bļugeru. Foto. AP. Scanpix

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) savstarpējo spēli aizvadījuši Teodors Bļugers, Artūrs Šilovs un Uvis Jānis Balinskis. Vankūveras "Canucks" bija pārāka par Floridas "Panthers" pagarinājumā ar 3:2. Vienus no vārtiem guva Bļugers.

Teodors Bļugers uzvarā pār "Panthers" (3:2 P) uz ledus pavadīja 12 minūtes un 38 sekundes (26 sekundes mazākumā). Bļugeram šajā spēlē savu vienīgo metienu izdevās realizēt, gūstot visai elegantus pirmos vārtus spēlē.

• Kopumā latvietim viens metiens pa vārtiem, trīs spēka paņēmieni, uzvarēti pieci no 11 iemetieniem (45.5%) un saņemtas piecas noraidījuma minūtes par kautiņu ar Balinski. Spēli Bļugers pabeidza ar pozitīvu lietderības koeficientu (+1).

Artūrs Šilovs šajā spēlē pildīja rezerves vārtu vīra lomu.

Uvis Balinskis zaudējumā nospēlēja tikai trīs minūtes un 53 sekundes. Nevienādos sastāvos Balinskis šoreiz uz ledus nebija. Nospēlētajās nepilnās četrās minūtēs Balinskim viens spēka paņēmiens, piecas noraidījuma minūtes un negatīvs +/- rādītājs (-1). Balinskis arī šajā spēlē bija uzbrucēja ampluā.

Pirmos vārtus šajā spēlē guva Bļugers, kurš ar skaistu manevru, apslidojot vārtus, pārspēja "Panthers" vārtsargu Sergeju Bobrovski (1:0). Latvietim šie bija otrie vārti šajā sezonā un otrais rezultativitātes punkts.

• Pirmā perioda turpinājumā Jespers Bokvists prata panākt izlīdzinājumu, bet otrā perioda septītajā minūtē Kvins Hjūzs iemeta pirmos vārtus šajā sezonā un vēlreiz izvirzīja vadībā Vankūveru.

• Pagarinājumu nodrošināja Antons Lundels. Viņš otrā perioda izskaņā realizēja vairākumu, gūstot savus ceturtos vārtus šosezon (2:2). Trešajā pamatlaika periodā vārtus neviena no komandām gūt nespēja.

Pagarinājuma varonis bija Džeitī Millers. Viņš vienatnē ieslidoja "Panthers" zonā un ar precīzu metienu vārtu augšējā stūrī pārspēja Bobrovski un nokārtoja "Canucks" pirmo uzvaru šajā sezonā (3:2).

     [+] [-]

, 06:12, pirms stundas
Spēlē uz skatītājiem okeāna otrā pusē.

     [+] [-]

, 06:28, pirms stundas
Balinski būs degradējuši iespēlējot uzbrucēja lomā tafgaja minūtes. Varēja manīt, ka kautiņš tīri šova pēc. Žēl par Balinski un Šilovu un prieks par Bļugeru.

     [+] [-]

, 06:48, pirms 34 minūtēm
Uvis uzleca Tedim virsū Un pelnīti dabūja bietē
Par spēli - Tedim ar + zīmi, Uvim ar -
Vēl tas, ka Lankinens pārliecinošs vārtos. Šilītim jārāda brīnumus , lai izkonkurētu

     [+] [-]

, 06:49, pirms 33 minūtēm
Nebija jau īsti varianti bija jākaujas. 😁 Nekas traks, esmu redzējis kā sencis ar dēlu kaujas 🤭😁

     [+] [-]

, 07:05, pirms 17 minūtēm
Kad Elvim ar Ārčiju kautiņš?

     [+] [-]

, 07:06, pirms 16 minūtēm
Tafgajiem 3 min spēles laiks tā ir ierasta prakse NHL
Uzdevums aizsargāt komandas zvaigznes no Blugeru uzbrukuniem

     [+] [-]

, 07:09, pirms 12 minūtēm
es1ns rakstīja: Kad Elvim ar Ārčiju kautiņš?
Patreiz jāatliek
Elvis savainots (atpūtā), Ārčijs patreiz uz solina
Vienīgi tribīnēs var uzrīkot , ja Elvis ieradīsies