Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Flames" ģenerālmenedžeris pēc neiekļūšanas Stenlija kausā pieņem lēmumu pamest amatu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Flames" ģenerālmenedžeris pēc neiekļūšanas Stenlija kausā pieņem lēmumu pamest amatu
Breds Trelivings. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Kalgari "Flames" ģenerālmenedžera krēslā deviņus gadus pavadījušais Breds Trelivings pieņēmis lēmumu pamest amatu. Komandai neizdevās kvalificēties Stenlija kausa izcīņai.

Bredam Trelivingam jūnija beigās iztecētu līgums. Pirms sarunām par sadarbības pagarināšanu viņš pieņēmis lēmumu pamest Kalgari "Flames" organizāciju. Ģenerālmenedžera amatā Trelivings atradās kopš 2014. gada 28. aprīļa.

Pērn "Flames" tika pieskaitīta Stenlija kausa favorītēm, tomēr izslēgšanas spēļu otrajā kārtā nācās atzīt Edmontonas "Oilers" pārākumu. Starpsezonā Kalgari pameta divi 100 punktu uzbrucēji – Džonijs Gudro kā brīvais aģents pārcēlās uz Kolumbusu, bet Metjū Tkačaks negribēja pagarināt līgumu, tāpēc tika aizmainīts uz Floridu.

Ar lielajām pārmaiņām fonā un vārtsarga Jākoba Markstrema nestabilo sniegumu "Flames" palika aiz playoff sliekšņa, par diviem punktiem atpaliekot no Vinipegas "Jets".

Par pagaidu ģenerālmenedžeri kļuvis Dons Melounijs, kurš nupat pabeidza piekto sezonu "Flames" hokeja lēmumu viceprezidenta amatā. Tagad viņš kļuvis par prezidentu un vienlaikus iesēdies ģenerālmenedžera krēslā.

"Šodien man nav laba diena. Pirmkārt, sākas Stenlija kausa izcīņa, un mēs nespēlējam. Otrkārt, Breds ir labs draugs, labs hokeja cilvēks. Viņš mūs atstāja savu iemeslu dēļ. Mums jāturpina," pauda Melounijs.

Zem jautājuma zīmes ir arī "Flames" galvenais treneris Derils Saters.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/brad-treli...

     [+] [-]

, 2023-04-19 13:02, pirms gada
Kopš V.Bure, Iginla, Kiprusoff un Jagr neesamības komandas sastāvā, kaut kā pilnīgi neinteresē šīs komandas liktenis.