Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Coyotes" tuvākajās spēlēs nepalīdzēs kapteinis Ekmans-Lāšons

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Coyotes" tuvākajās spēlēs nepalīdzēs kapteinis Ekmans-Lāšons
Olivers Ekmans-Lāšons un Patriks Marlo. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Arizonas “Coyotes” uz vismaz divām spēlēm palicis bez kapteiņa Olivera Ekmana-Lāšona, kurš iedzīvojies ķermeņa apakšdaļas savainojumā.

Arizonas “Coyotes” sezonu sāka ar diviem mačiem savā laukumā pret Sanhosē “Sharks”. Pirmajā duelī tika piedzīvots zaudējums bullīšos, kam sekoja uzvara pamatlaikā. Otrajā cīņā ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Olivers Ekmans-Lāšons, tomēr viņš maču nevarēja pabeigt savainojuma dēļ.

11 minūtes līdz beigām zviedrs cieta sadursmē ar pretinieku uzbrucēju Evanderu Keinu, un “Coyotes” galvenais treneris Riks Tokets paziņojis, ka Ekmans-Lāšons kopā ar komandu nedosies izbraukumā uz Lasvegasu. Tur spēles paredzētas pirmdien un trešdien, bet pēc tam abas komandas dosies uz Arizonu, kur piektdien un svētdien izspēlēs vēl divus savstarpējos mačus.

Tokets norādīja, ka Ekmanu-Lāšonu varētu aizstāt Kails Kapobjanko, kurš pirmajos divos mačos palika rezervē, vai arī Džordans Gross, kurš atrodas taxi squad.

Ķermeņa apakšdaļas savainojums ir Bufalo “Sabres” uzbrucējam Semam Reinhārtam, bet viņš ar komandu devies uz Filadelfiju, kur šodien gaidāma spēle pret “Flyers”. Uzbrucējs duelī pret Vašingtonas “Capitals” cieta cīņā ar Konoru Šeriju. Viņš izlaida vairākas nomaiņas, bet mača beigās atgriezās uz ledus. Ralfs Krīgers, “Sabres” galvenais treneris, izteicās, ka lēmums par Reinhārtu dalību mačā tiks pieņemts pēdējā brīdī.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/nhl-buzz-n...