Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Konferences fināliste "Ducks" sezonu sāk ar vieniem vārtiem četrās spēlēs

Rolands Eliņš

Konferences fināliste "Ducks" sezonu sāk ar vieniem vārtiem četrās spēlēs
Mets Dušēns pret "Ducks" līderi Raienu Geclafu
Foto: AP/Scanpix

Patiešām neveiksmīgi sezonu sākusi Anaheimas "Ducks", kura šonakt ar 0:3 piekāpās Kolorādo "Avalanche" un pagaidām izcīnījusi tikai punktu. Savukārt Toronto "Maple Leafs" hokejisti beidzot pasniedza savam jaunajam trenerim Maikam Bebkokam pirmo uzvaru jaunajā komandā, ar 6:3 pārspējot Kolumbusu.

Anaheimas hokeja komanda izslēgšanas spēlēs iekļuvusi jau trīs gadus pēc kārtas, turklāt šajā pavasarī spēja aizspēlēties līdz Rietumu konferences finālam, kur septiņu spēļu sērijā piekāpās nākamajai čempionei "Blackhawks". Iepriekšējie panākumi gan palikuši atmiņā, kamēr pašreizējais skats nav tas priecīgākais - sezonas pirmajās četrās spēlēs "Ducks" hokejisti guvuši vienus vārtus...

"Ducks" vienīgos vārtus pagaidām guvusi pret "Canucks", kad ar 1:2 piekāpās pēcspēles metienos, taču sausā palika gan pret "Sharks" (0:2), gan "Coyotes" (0:4), gan šonakt pret "Avalanche" (0:3). Kolorādo komanda jau pirmajā minūtē atklāja rezultātu, kad izcēlās Neitans Makinons, vēlāk ar rezultatīvu piespēli Džeka Skilles vārtos izcēlās bijušais "Sabres" uzbrucējs Mihails Grigorenko, bet pašās beigās Džons Mičels guva savus sezonas ceturtos vārtus. Visus 35 "Ducks" metienus tikmēr atvairīja Reto Berra.

Toronto "Maple Leafs" savukārt guvusi pirmo uzvaru sezonā, viesos atspēlējoties pret Kolumbusas "Blue Jackets". Mājinieki izvirzījās vadībā ceturtajā minūtē, taču otrajā periodā sekoja Toronto prettrieciens trīs vārtu izskatā, bet mača pēdējās piecās minūtēs ar diviem vārtiem izcēlās Leo Komarovs, noformējot Toronto uzvaru ar 6:3. Tikmēr "Blue Jackets" vienībai piektais zaudējums pēc kārtas, turklāt jau ielaisti 26 vārti.

Ar uzvaras vārtiem papildlaikā pret "Wild" izcēlās Losandželosas "Kings" uzbrucējs Anže Kopitars, palīdzot komandai uzvarēt ar 2:1. Šajos uzvaras vārtos gan gandrīz radās amizanta situācija, jo "Kings" hokejisti pēc Kopitara vārtiem jau visi bija devušies laukumā un apsveikuši cits citu ar uzvaru, kamēr "Wild" pieprasīja trenera izaicinājumu un izvērtēt vai pirms vārtu gūšanas nav bijusi aizmugure. Tomēr tiesneši lēma, ka vārti gūti pareizi.

"Canucks" pēdējās četrās minūtēs guva divus vārtus, taču ar to bija par maz, lai atspēlētos pret "Blues" (3:4), bet "Red Wings" cieta sezonas pirmo zaudējumu, ar 3:5 piekāpjoties "Hurricanes". Ar 1+2 Karolīnas rindās izcēlās Eriks Stāls un Kriss Verstīgs.

Kopitara uzvaras vārti papildaikā

Makinons iemet Anaheimai spēles pirmajā minūtē

NHL spēļu rezultāti, 17. oktobris

KomandasRez.KomandasRez.
Devils-Sharks1:2 PMBlue Jackets-Maple Leafs3:6
Red Wings -Hurricanes3:5Jets-Flames3:1
Canucks-Blues3:4Ducks-Avalanche0:3
Kings-Wild2:1 P

Izmantotie resursi:
NHL.com - The National Hockey League

     [+] [-]

, 2015-10-17 10:18, pirms 9 gadiem
Leafs ar Bebkoku beidzot uzvarēja! Kaut gan CBJ vismaz patreiz atrodas vēl lielākā "ž0pā" tapēc nez vai tas tagad būtu kāds rādītājs, ka lietas sāks iet uz labo pusi....

  +1 [+] [-]

, 2015-10-17 10:40, pirms 9 gadiem
Ļoti žēl Anaheimas. Cerams, ka kaut kad drīz atslēgs pretinieku vārtus.

     [+] [-]

, 2015-10-17 11:00, pirms 9 gadiem
Gan jau Anaheimas Pīļi sevi vēl parādīs!

     [+] [-]

, 2015-10-17 11:54, pirms 9 gadiem
CBJ tiešām nav citu vārtsargu, kā Bobs? Sliktāk jau vairs nav kur...

  +1 [+] [-]

, 2015-10-17 21:39, pirms 9 gadiem
Interesanti, vai kāds ir piefiksējis to, ka "pasaulsslavenais" Triple Gold klubiņa dalībnieks kanādiešu uzbrucējs Eric Staal šonakt guva vārtus pret Detroitu??
Tie viņam ir pirmie vārti mūžā pret Red Wings !!
Neticami, bet arī es par to biju nedaudz izbrīnīts!