Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Sentluisas "Blues" aizsargam Krugam potītes problēmu dēļ varētu nākties izlaist nākamo sezonu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Sentluisas "Blues" aizsargam Krugam potītes problēmu dēļ varētu nākties izlaist nākamo sezonu
Torijs Krugs. Foto: Steven Ryan/NHLI via Getty Images

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Sentluisas "Blues" aizsargam Torijam Krugam kreisās kājas potītē diagnosticētas artrītam raksturīgas izmaiņas. Pēc rehabilitācijas, kas varētu ilgt līdz diviem mēnešiem, tiks pieņemts lēmums par operācijas nepieciešamību.

Izmaiņas kreisās kājas potītē radījis lūzums, ko Torijs Krugs piedzīvojis NHL karjeras laikā. Aizsargs nākamās sešas līdz astoņas nedēļas pavadīs rehabilitācijā, un pēc tam tiks lemts par operācijas nepieciešamību. Ja Krugs gulsies zem skalpeļa, tad viņš izlaidīs visu 2024./25. gada sezonu.

33 gadus vecais Krugs pagājušajā sezonā piedalījās 77 spēlēs, atzīmējoties ar četriem vārtiem un 39 punktiem. Tas bija aizsarga ceturtais gads kopā ar Sentluisas "Blues". 2020. gada rudenī Krugs parakstīja 45,5 miljonus dolāru vērtu līgumu uz septiņiem gadiem.

Pagājušā gada septembrī "Blues" vēlējās aizmainīt Krugu, taču viņš izmantoja līgumā iestrādāto punktu un darījumu nobloķēja. Pirms pagājušās sezonas, kad Krugs aizvadīja 77 spēles, viņš nevienā no Sentluisas sezonām nebija ticis tālāk par 64 maču atzīmi.

NHL karjerā Krugs pārstāvējis arī Bostonas "Bruins". Kopā 778 spēlēs viņa kontā ir 89 vārti un 483 punkti.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/torey-krug...