Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Stenlija kausa finālistu Evanderu Keinu gaida operācija un vairāku mēnešu prombūtne

Agris Suveizda

Stenlija kausa finālistu Evanderu Keinu gaida operācija un vairāku mēnešu prombūtne
Evanders Keins. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas Stenlija kausa finālistei ilgāku laiku nāksies iztikt bez 33 gadus vecā uzbrucēja Evandera Keina, kuram drīzumā beidzot tiks veikta operācija, 32 Thoughts Podcast atklājis Sportsnet žurnālists Eliots Frīdmens.

Keins jau pavasarī mocījās ar trūci, viņa sniegumam izslēgšanas spēlēs kļūstot arvien mazāk efektīvam un beigās izlaižot pēdējās piecas finālspēles. Spotsnet ziņo, ka viņam gaidāma operācija, kurai būtu vajadzējis notikt jau agrāk, tomēr tās veikšana atlikta, līdz vasaras atvaļinājumu laikā atrasts piemērotākais ķirurgs. Nu gan operācija esot saskaņota, un Keinu gaida ilgāka prombūtne – Frīdmens lēš, ka tie būšot daži mēneši, taču ilgāks periods par 1-2 mēnešiem.

Pagājušajā sezonā Keins 77 spēlēs sakrāja 44 (24+20) punktus, 85 soda minūtes un negatīvu lietderību -4, bet Stenlija kausā viņš piedalījās 20 spēlēs un tika pie astoņiem (4+4) punktiem, 37 soda minūtēm un negatīvas lietderības -7. Pirmajā kārtā pret Losandželosas "Kings" (4-1) viņam 2+1 un lietderība -1, otrajā kārtā pret Vankūveras "Canucks" (4-3) kanādietis tika pie 2+2 un lietderības +1, bet pārējās sērijās pret Dalasas "Stars" (4-2) un Floridas "Panthers" (3-4) viņam 0+1 un lietderība -7.

Keinam šī būs trešā sezona četru gadu līgumā par 20,5 miljoniem ASV dolāru. Viņa nokļūšana ilgtermiņa savainoto spēlētāju rezervē var arī nospēlēt pozitīvu lomu, atbrīvojot līdzekļus, lai pielīdzinātu Sentluisas "Blues" izteiktos piedāvājumus par ierobežoti brīvajiem aģentiem Fīlipu Brūberju un Dilanu Holoveju.

Izmantotie resursi:
https://oilersnation.com/news/oiler...

     [+] [-]

, 2024-08-17 09:02, pirms 4 nedēļām
Keinam šī būViņa nokļūšana ilgtermiņa savainoto spēlētāju rezervē var arī nospēlēt pozitīvu lomu, atbrīvojot līdzekļus, lai pielīdzinātu Sentluisas "Blues" izteiktos piedāvājumus par ierobežoti brīvajiem aģentiem Fīlipu Brūberju un Dilanu Holoveju….

Bet vai vajag??
Diezgan daudzi uzskata, ka Sentluisas piedāvātais par AHL/NHL celojošiem spélétājiem nav adekvāts. Noteikti var savās rezervés ko izdevīgāku sameklét un palaist šos kadrus prom, nevis maksāt šādu naudu

     [+] [-]

, 2024-08-17 14:21, pirms 4 nedēļām
beiziiters rakstīja: Keinam šī būViņa nokļūšana ilgtermiņa savainoto spēlētāju rezervē var arī nospēlēt pozitīvu lomu, atbrīvojot līdzekļus, lai pielīdzinātu Sentluisas "Blues" izteiktos piedāvājumus par ierobežoti brīvajiem aģentiem Fīlipu Brūberju un Dilanu Holoveju….

Bet vai vajag??
Diezgan daudzi uzskata, ka Sentluisas piedāvātais par AHL/NHL celojošiem spélétājiem nav adekvāts. Noteikti var savās rezervés ko izdevīgāku sameklét un palaist šos kadrus prom, nevis maksāt šādu naudu
Tu no NHL rubi ka bomzis rubi no marsa