Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Penguins" neizdodas atspēlēties, Bļugeram trīs metieni un četri spēka paņēmieni

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Penguins" neizdodas atspēlēties, Bļugeram trīs metieni un četri spēka paņēmieni
Teodors Bļugers. Foto: AP/Scanpix

Četru zaudējumu sēriju pārtraucis Nacionālās hokeja līgas klubs Kalgari "Flames", kas izbraukumā pieveica Teodora Bļugera pārstāvēto Pitsburgas "Penguins" – 5:4. Latviešu uzbrucējs spēlēja trešajā maiņā un trīs minūtes uz ledus pavadīja mazākumā.

Teodors Bļugers spēlēja Pitsburgas "Penguins" trešās maiņas kreisajā malā kopā ar Patriku Hornkvistu, kurš 2017. gadā iemeta Stenlija kausa fināla uzvaras vārtus, bet pie punktiem nav ticis jau desmit mačos pēc kārtas, un pirms neilga laika komandu papildinājušo centra uzbrucēju Džeredu Makkanu. Bļugers laukumā pavadīja 10:56 minūtes (2:56 mazākumā), izdarīja trīs metienus un četrus spēka paņēmienus, dueli pabeidzot ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Penguins" iedzinējos nonāca astotajā minūtē, kad pēc metiena no distances ripa trāpīja pa pretinieku uzbrucēja Endrū Mandžaponi slidu un kuriozā veidā atrada ceļu starp Meta Mareja kājsargiem. Viņam tie bija trešie vārti NHL karjerā. Laukuma saimniekiem gan pirmās trešdaļas turpinājumā izdevās panākt izlīdzinājumu – Džeiks Gencels vārtu priekšā prasmīgi pamainīja ripas trajektoriju un panāca 1:1.

Toties otrās trešdaļas ievadu krietni veiksmīgāk aizvadīja "Flames", gūstot divus vārtus trīs minūtēs. Vispirms Mihaels Frolīks bija pirmais pie atlēkušās ripas, bet pārsvaru ar patālu metienu tuvajā stūrī dubultoja Ostins Zarniks – 3:1. Lai gan Sidnijam Krosbijam vairākumā izdevās deficītu samazināt, un šajos vārtos pie sava 800. punkta karjerā tika Fils Kesels, Kalgari atbildēja ar diviem vārtiem arī otrās trešdaļas beigās – 5:2 pirms pēdējām 20 minūtēm.

Noslēdzošās trešdaļas ievadā tika pārkāpti noteikumi pret Bļugeru, kurš atradās bīstamā pozīcijā un tādējādi palika bez metiena. Toties komandas biedri realizēja vairākumu, ar metienu no kreisās malas izceļoties Jevgeņijam Malkinam. Sekoja pārkāpums pret pašu krievu uzbrucēju, un arī šo vairākumu izmantoja Malkins, piecas minūtes līdz beigām samazinot deficītu līdz minimumam – 4:5. Lai gan "Penguins" beigās izdarīja pamatīgu spiedienu, atgūties neizdevās.

"Penguins" nākamo spēli aizvadīs jau rīt, pulksten 19:30 savā laukumā uzņemot Ņujorkas "Rangers".

Slēpts komentārs: Raivo Dobelis

  +2 [+] [-]

, 2019-02-16 22:52, pirms 6 gadiem
Tedijam tik maz trūka lidz saviem ceturtajiem vārtiem.

  +8 [+] [-]

, 2019-02-16 22:56, pirms 6 gadiem
Dobeli! Tu tak esi dumjš, Tu vispār spēli skatījies? Tu pirmoreiz dzirdi, ka pie atspēlēšanās pārliek pirmās divas maiņas? Un ielastie vārti nebūt nav vispār viņa vaina, viņš savu spēlētāju nosedza, Dumolin neuzņēma ripu un līdz ar to notika likumsakarīgais! Lūdzu pisies prom no hokeja Tu čuru galva un nesmirdi šeit! Marš uz gateri pirmdien pāķi!
Raivo Dobelis rakstīja: Godīgi sakot diezgan garlaicīga spēle Tedija izpildījumā, otrais periods tāds aktīvāks, bet arī daļa vainas ielaistajos viņam.

Ja salīdzina ar Balceru, tad manuprāt, Rūdis izskatās daudz pārliecinošāk uz laukuma, Tedim tāda vairāk baidīšanās kļūdīties.

Uz beigām galīgi nosēdināja, domājams, ka rīt Vilsons vai Bļugers nebūs, cerams, ka Vilsons

  +6 [+] [-]

, 2019-02-16 22:57, pirms 6 gadiem
Bija iespēja Bļugeram pašam iemest, gan arī nopelnīt punktu par rezultatīvu piespēli, taču pēc savstarpējās saspēles ar Hornkvistu, pēdējais ripu iemeta vārtsargam cimdā.

  +2 [+] [-]

, 2019-02-16 22:59, pirms 6 gadiem
Kopumā spēle ļoti skatāma, Malkins pēc dažu spēļu pārtraukuma izskatījās labi, it īpaši trešajā periodā. Nepatika Murray ielaistie taurenīšu, bet spēle ļoti laba, pēdējais periods viens liels trilleris! Bļugers savās atvēlētajās minūtēs izdarīja maksimumu, patika shift kur viņš atdeva piespēli un cik tur trūka. Pitsburgas vairākums arī līmenī!

  -2 [+] [-]

, 2019-02-16 23:02, pirms 6 gadiem
rene jāskatās ne peņi bija kruta rene!

  +6 [+] [-]

, 2019-02-16 23:12, pirms 6 gadiem
zaipis rakstīja: rene jāskatās ne peņi bija kruta rene!
Pie renes raksta jākomentē,ne šeit-āpsi!!!

  -1 [+] [-]

, 2019-02-16 23:12, pirms 6 gadiem
zaipis rakstīja: rene jāskatās ne peņi bija kruta rene!
leikplesidā trase tākā Rīgas ielas, kamanas pa gaisu lido, diezgan bēdīgi skatīties.. kur narkomāns Tretjakovs beigās tās sekundes simtdaļas atrada, es nezinu, pēc tādas sānslīdes viņam vajadzēja zaudēt Dukuram
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2019-02-16 23:34, pirms 6 gadiem
Par spēli nu trakums to ko tur salaida Marejs, ceru vēlviena tāda spēle nebūs viņam..

Cīņa par play-off būs nežēlīga, izredzes ir 50 pret 50 ka tiks.

Tedijs domāju pamazām pierakstās uz palikšanu NHL..

  -1 [+] [-]

, 2019-02-16 23:41, pirms 6 gadiem
Kas Tev tie par deģenerātiskiem komentāriem? Es saprotu, ka Tu par pamatskolu savu kāju augstāk neesi nekur spēris un esi liekams vienā kategorijā ar Dobeļa kungu, pieļauju, ka veciem opapiem tīri pagalmus Anglijā! Un kas ir Resnais Putns, Tu mini kaut kādas sevis iedomātas personas ko esi izlasījis pasaku grāmatā? Labāk beidz tēlot saprāta balsi un nomaini savas nodilušās, nodeldētās apakšbikses un turies tālāk no sporta portāliem! Pievērsies labāk kādiem gatera guidiem! Izveido savu organizāciju, kas aizsargā gaterstrādniekus un mēģini pierādīt, ka viņi intelekts ir krietni augstāks par tavējo!
a_burts_a_burts_100293474021870 rakstīja: Nesaprotu, kāpēc Latvijā daudziem tā gateri riebj?
Baigie intelektuāļi šeit ir salasījušies?
Kā Resnais Putns, nanotehnoliģijas neatzītais ģēnijs, kurš ar planšeti parkā sēdēdams pelna atvaļinājumam uz Maldīvu salu kurortiem

  +1 [+] [-]

, 2019-02-16 23:44, pirms 6 gadiem
Maverick rakstīja: Dobeli! Tu tak esi dumjš, Tu vispār spēli skatījies? Tu pirmoreiz dzirdi, ka pie atspēlēšanās pārliek pirmās divas maiņas? Un ielastie vārti nebūt nav vispār viņa vaina, viņš savu spēlētāju nosedza, Dumolin neuzņēma ripu un līdz ar to notika likumsakarīgais! Lūdzu pisies prom no hokeja Tu čuru galva un nesmirdi šeit! Marš uz gateri pirmdien pāķi!
Mazliet par skarbu, bet kopumā viedoklim piekrītu. Protams, idelāli būtu ja kādu punktu pieķertu(iespējas bija reālas), bet kopumā laba spēle Tedijam. Jā, vai tik nebija noraidījums pret viņu, kuru Pens realizēja.

  -2 [+] [-]

, 2019-02-16 23:53, pirms 6 gadiem
a_burts_a_burts_100293474021870 rakstīja: Nesaprotu, kāpēc Latvijā daudziem tā gateri riebj?
Baigie intelektuāļi šeit ir salasījušies?
Kā Resnais Putns, nanotehnoliģijas neatzītais ģēnijs, kurš ar planšeti parkā sēdēdams pelna atvaļinājumam uz Maldīvu salu kurortiem
Padomijā visi strādāja kārtīgu darbu, tiesa bija arī savi plusi, reibums darba laikā
Kur pats strādāji 80jos?

  -2 [+] [-]

, 2019-02-16 23:55, pirms 6 gadiem
Maverick rakstīja: Kas Tev tie par deģenerātiskiem komentāriem? Es saprotu, ka Tu par pamatskolu savu kāju augstāk neesi nekur spēris un esi liekams vienā kategorijā ar Dobeļa kungu, pieļauju, ka veciem opapiem tīri pagalmus Anglijā! Un kas ir Resnais Putns, Tu mini kaut kādas sevis iedomātas personas ko esi izlasījis pasaku grāmatā? Labāk beidz tēlot saprāta balsi un nomaini savas nodilušās, nodeldētās apakšbikses un turies tālāk no sporta portāliem! Pievērsies labāk kādiem gatera guidiem! Izveido savu organizāciju, kas aizsargā gaterstrādniekus un mēģini pierādīt, ka viņi intelekts ir krietni augstāks par tavējo!
Viņš jau sen ir pievērsies 33 sūknēšanai
Par organizācijas izveidi gan nav dzirdēts

  -3 [+] [-]

, 2019-02-17 06:17, pirms 6 gadiem
Neīsto spēli skatījāties, Balceram gols! seņus vajadzēja skatīties, ne peņus!

     [+] [-]

, 2019-02-17 08:47, pirms 6 gadiem
Maverick rakstīja: Kopumā spēle ļoti skatāma, Malkins pēc dažu spēļu pārtraukuma izskatījās labi, it īpaši trešajā periodā. Nepatika Murray ielaistie taurenīšu, bet spēle ļoti laba, pēdējais periods viens liels trilleris! Bļugers savās atvēlētajās minūtēs izdarīja maksimumu, patika shift kur viņš atdeva piespēli un cik tur trūka. Pitsburgas vairākums arī līmenī!
Jā, diezgan skatāms hoķis uz beigām bija, ja pirmajā periodā likās ko tāds Malkins vēl dara Pitsburgā, tad trešajā periodā viņš aizvēra man muti Krosbijs reāli varēja izlīdzināt 2x pēdējā minūtē aizmeta nedaudz garām...