Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Stars" izrauj ceturto uzvaru pēc kārtas

Andrejs Siliņš

"Stars" izrauj ceturto uzvaru pēc kārtas
Matiass Janmarks gūst uzvaras vārtus
Foto: AP/Scanpix

Pie ceturtās uzvaras pēc kārtas Nacionālajā Hokeja līgā (NHL) naktī uz otrdienu tika Rietumu konferences līdervienība Dalasas "Stars", kas ar rezultātu 3:2 izbraukumā apspēlēja Nešvilas "Predators".

"Predators" pirmā izvirzījās vadībā, bet pirmajās septiņās otrās trešdaļas minūtēs viesi pārņēma vadību (2:1). Filips Fošberjs otrās trešdaļas 17. minūtē atjaunoja neizšķirtu, bet neviens no abu komandu 16 metieniem noslēdzošajā trešdaļā ceļu aiz vārtu līnijas nespēja rast, un sekoja papildlaiks.

Nepilnas četras minūtes pēc tā sākuma Tailera Segīna izdarīto metienu "Predators" vārtsargs Kārters Hatons apturēja, bet atlēkušo ripu Segīns nogāja pie labā vārtu stūra esošajam Matiasam Janmarkam, kurš ieraidīja ripu vārtos, ļaujot "Stars" svinēt panākumu ar rezultātu 3:2

23 gadus vecais NHL debitants Janmarks guva savus 12. vārtus sezonā, kā arī asistēja komandas otro vārtu guvumā, kļūstot par mača pirmo zvaigzni. "Predators" piedzīvoja trešo zaudējumu pēdējās četrās spēlēs, bet jaunā formāta pagarinājumos, spēlējot trīs pret trīs, zaudēja devīto no desmit reizēm šajā sezonā.

Arizonas "Coyotes" ar 6:2 savā laukumā apspēlēja Monreālas "Canadiens", pirmo reizi savā 36 gadus ilgajā kluba vēsturē izcīnot uzvaras visās regulārās sezonas spēlēs pret Monreālu. 19. novembrī viesos "Coyotes" uzvarēja ar 3:2, bet šonakt, punktus gūstot 13 dažādiem hokejistiem, mājās svinēja panākumu ar 6:2.

Rietumu šī brīža otrā spēcīgākā komanda Čikāgas "Blackhawks" atgriezās uz panākumu takas, ar 7:2 mājās sakaujot līgas pastarīti Toronto "Maple Leafs". Tā bija pirmā uzvara pēc trim neveiksmēm.

NHL regulārā sezona, 16. februāris

SpēleRezultāts
Islanders - Red Wings4:1
Flames - Ducks4:6
Panthers - Penguins2:1 PM
Predators - Stars2:3 P
Blackhawks - Maple Leafs7:2
Coyotes - Canadiens6:2
Canucks - Wild2:5

Izmantotie resursi:
ESPN

     [+] [-]

, 2016-02-16 08:58, pirms 9 gadiem
Kāds var pateikt kāpēc čikāga skaitās pie rietumiem? Ja NBA buļļi ir austrumos

     [+] [-]

, 2016-02-16 09:17, pirms 9 gadiem
Nu NBA un NHL ir citas pilsētas kurās bāzējas noteiktie klubi, NHL nāk klāt krietni vairāk Kanādas pilsētas plus tie ģeogrāfiskie izvietojumi ir tādi kādi ir un saprotams, ka neliks jau kādu floridas klubu rietumos, tāpēc arī nv jābrīnās par Čikāgas atrašanos tur.

     [+] [-]

, 2016-02-16 09:27, pirms 9 gadiem
Keinam 1+3. Izskatās, ka būs vismaz 100 punkti šosezon.

  +1 [+] [-]

, 2016-02-16 10:52, pirms 9 gadiem
Cik ļoti svarīgs komandai ir vārtsargs parāda situācija ar Canadians. Bija līgas līderi līdz Praisa savainojumam. A tagad gaidot Kerija atgriešanos, komanda var pat aizbraukt bez play-offiem. Skarbi...

     [+] [-]

, 2016-02-16 11:52, pirms 9 gadiem
maple leafs spridzina

     [+] [-]

, 2016-02-16 13:01, pirms 9 gadiem
aksels82inbox.lv rakstīja: Keinam 1+3. Izskatās, ka būs vismaz 100 punkti šosezon.
Man visvairāk patika Čikāgas komentētājs, kurš teica: "Papildiniet spēļu kalendāru ar spēlēm pret Toronto, un Keins šogad savāks 200 punktus."
Baigi žēl Canadiens, PO šķiet slīd garām. Līdzīgi ar Kalgarī, taču viņi jau kopš sezonas sākuma kuļas pa leju.

     [+] [-]

, 2016-02-16 19:24, pirms 9 gadiem
quarterr rakstīja: Cik ļoti svarīgs komandai ir vārtsargs parāda situācija ar Canadians. Bija līgas līderi līdz Praisa savainojumam. A tagad gaidot Kerija atgriešanos, komanda var pat aizbraukt bez play-offiem. Skarbi...
Tur nav tikai vārtsarga vaina. Tas Kondons, starp citu, spēlē tīri labi. Ja paskatāmies Praisa statisktiku pirmajās sezonās NHL, tad tā neko daudz neatšķiras no Kondona patreizējās statistikas. Vārtsargs neko daudz nevar izdarīt, ja laukuma spēlētāji ir auni un mērkaķi.

     [+] [-]

, 2016-02-16 23:38, pirms 9 gadiem
Leflērs rakstīja: Tur nav tikai vārtsarga vaina. Tas Kondons, starp citu, spēlē tīri labi. Ja paskatāmies Praisa statisktiku pirmajās sezonās NHL, tad tā neko daudz neatšķiras no Kondona patreizējās statistikas. Vārtsargs neko daudz nevar izdarīt, ja laukuma spēlētāji ir auni un mērkaķi.
Nevērtē tikai statistiku. Tur ļoti daudz spēlē psiholoģiskais.